- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Düzelicez inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelicez inşallah
Lozanın süresi de bitti yakındır uçuşa geçmemizDüzelicez inşallah
Belki uçuyoruzdur haberimiz yokturLozanın süresi de bitti yakındır uçuşa geçmemiz
Bu sefer tahminim tutmadı hayretler içerisindeyim hep tutardı oysa
Bu tavalardan memnunmusunuz?Tavaya ihtiyacım vardı evde Karaca'nın granit tavaları var ama geç ısınıyor geç pişiriyor Tefal teflonlarım kötü olmuştu yenisini araştırıyordum bugün Özdilek'te denk geldi internetten hep alışveriş yapardım ama bunun fiyatı oldukça düşüktü hemen aldım.
Evet ben hep Tefal kullanıyorum evlendiğimde 3 lü seti vardı 12 yıl kullandım artık kötü oldular yine tereddüt etmeden aldım Karaca'dan aldım daha önce granit ama Tefal tavaları tek geçerim hiç düşünmeden alın.Bu tavalardan memnunmusunuz?
Yeni farkettimNe kadar minimale geçseniz de bu pahalılıkta daha çok harcarsınız. Sadece sizin için değil herkes için geçerli. Güne yeni zamlarla uyanıyoruz. Siz 500 TL yazmışsınız bu enfeksiyonda 500 TL artık 50 TL değerinde
Dün bimden çeyiz için aldım bir tane teşekkürler.Evet ben hep Tefal kullanıyorum evlendiğimde 3 lü seti vardı 12 yıl kullandım artık kötü oldular yine tereddüt etmeden aldım Karaca'dan aldım daha önce granit ama Tefal tavaları tek geçerim hiç düşünmeden alın.
Rica ederim iyi günlerde kullanın uzun ömürlü olsunDün bimden çeyiz için aldım bir tane teşekkürler.
Fiyat karşılaştırması yapmadım Trendyoldan 238.90 tl ye aldım. Bugün geldi denedim Maybelline marka fondöten Nude tonu ama 2.kat sürdüm inanılmaz doğal duruyor tek kat sürmede kapatacılık süper değil ama 2 katta harika beğendiğim ürünler arasında yerini aldı.
Danıştınız mı?Evet panik atak dolayısıyla görüştüğüm terapistime danışacağım bu durumu
Hayır danışmadım biraz ara vermiştim harcamalarıma ama bu sıra yine fazla alışveriş yapıyorum alışveriş sitelerinde geziyorum sürekliDanıştınız mı?
Offf bendeHayır danışmadım biraz ara vermiştim harcamalarıma ama bu sıra yine fazla alışveriş yapıyorum alışveriş sitelerinde geziyorum sürekli
Kışın daha çok alışveriş yapılıyor sanki yazın dışarıda daha çok vakit geçirdiğimiz için bu hafta 2 çanta 1 bot aldım 2 klasik bluz 1 triko kazak 1 kalın kazak banyo paspası aldım baharatlık aldım kızıma 2 takım 2 eşofman altı aldım abur cubur da cabasıOfff bende
Kışla ilgisi olduğunu tahmin etmemiştim, benimde aldığım şeyler benzer işte kılık kıyafet sanki çok lazımdı bence bu enflasyon benim dengemi bozdu. Şimdi almazsam seneye lazım olur, en iyisi şimdi fiyatı artmadan alayım diyorum, sonuç maaş karta gidiyoKışın daha çok alışveriş yapılıyor sanki yazın dışarıda daha çok vakit geçirdiğimiz için bu hafta 2 çanta 1 bot aldım 2 klasik bluz 1 triko kazak 1 kalın kazak banyo paspası aldım baharatlık aldım kızıma 2 takım 2 eşofman altı aldım abur cubur da cabası
Ben hiç bu açıdan bakmadım ama kredi kartı kesinlikle tuzak Ocak ayında sözleşmem bitiyor kapatmayı düşünüyorum.Kışla ilgisi olduğunu tahmin etmemiştim, benimde aldığım şeyler benzer işte kılık kıyafet sanki çok lazımdı bence bu enflasyon benim dengemi bozdu. Şimdi almazsam seneye lazım olur, en iyisi şimdi fiyatı artmadan alayım diyorum, sonuç maaş karta gidiyo
Gerçekten tuzak. Bende artık ihtiyacım olmayan hiç bir şeyi almayacağım. (Umarım almam)Ben hiç bu açıdan bakmadım ama kredi kartı kesinlikle tuzak Ocak ayında sözleşmem bitiyor kapatmayı düşünüyorum.
İhtiyacım olmayan kaç tane şey kafamda sırada bekliyor biliyor musun?Gerçekten tuzak. Bende artık ihtiyacım olmayan hiç bir şeyi almayacağım. (Umarım almam)