- 23 Ocak 2016
- 32.779
- 49.181
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Nasıl yapacağızValla bende kendimi alışveriş yaparken frenleyemiyorum
Siz çalışıyor musunuzNasıl yapacağızböyle değildim son 1 aydır çok aşırı
Part time çalışıyorum satış yapıyorumSiz çalışıyor musunuz
Ama anladığım kadarıyla ıvır zıvıra harcamıyorsunuz eve ve kendi ihtiyaçlarınız için alışveriş yapıyorsunuz bana harcadığınız rakam normal geldi bu ekonomik şartlardaPart time çalışıyorum satış yapıyorum
Son ayda kendime aşırı harcamaya başladım minimale geçmiş biri olarak nasıl bu şekilde harcama yapıyorum anlamış değilimAma anladığım kadarıyla ıvır zıvıra harcamıyorsunuz eve ve kendi ihtiyaçlarınız için alışveriş yapıyorsunuz bana harcadığınız rakam normal geldi bu ekonomik şartlarda
Ne kadar minimale geçseniz de bu pahalılıkta daha çok harcarsınız. Sadece sizin için değil herkes için geçerli. Güne yeni zamlarla uyanıyoruz. Siz 500 TL yazmışsınız bu enfeksiyonda 500 TL artık 50 TL değerindeSon ayda kendime aşırı harcamaya başladım minimale geçmiş biri olarak nasıl bu şekilde harcama yapıyorum anlamış değilim
İhtiyacım olan bir şey değil sorun oradaNe kadar minimale geçseniz de bu pahalılıkta daha çok harcarsınız. Sadece sizin için değil herkes için geçerli. Güne yeni zamlarla uyanıyoruz. Siz 500 TL yazmışsınız bu enfeksiyonda 500 TL artık 50 TL değerinde