Aldığımız hediyeleri resimlerle paylaşalım mı,fikir olur belki??

yeter bukadar sıpaydim daha ne alcaksın olumunekankayizsmile

yanına bi kutu içine çikolata falan koyucam işte bide mum ile mumluk alaibilirim bunları çeyizine de koyabilir kendini tanıtmadığı için genel şeyler almaya çalışıyorum :sm_confused:

yanına bi kutu içine çikolata falan koyucam işte bide mum ile mumluk alaibilirim bunları çeyizine de koyabilir kendini tanıtmadığı için genel şeyler almaya çalışıyorum :sm_confused:

çikolatayla canta benim olsun gerisini yolla cokacimcoook
mum dedigine ve kendini tanıtmadıgı dedigine göre bu ben degilim :1no2:

begenir sıpaydii daha nolsun ben olsam cok begenirdim sahsen hem kendinide tanıtmamıs diyosun
sen yeterince özeniyosun sanmıyorum begenmiycegini zevklisindir sen

pamuğum olur yollayım şekerim ne demek. inşallah oda beğenir aldığında.

teşekkür ederim canım umarım öyle olur artık yollamak istiyorum.

oy bebem nelerde almış bana beğenirim tabi niye beğnmiyim sempatiksalakcinni kız nirden bildin çikolata kolik olduğumu delikafadulden​

evet bu gün kurbanımın hediyesine bir parca olsada aaldım
4 parcalı bi şey
umarım kullancagı şey olur cok şık bn cok begendim umarım oda begenir
veee renk olarak benim sevdiğim renkten aldım
onun begendiği rengi alamadım cünkü yoktu:mymeka::mymeka:
umaım bu durum hoşna giderkafamçokkarıştı

oky sölimmi neler aldıgınıeyvahedigeldismile
keşke katılsaymısımda okye ben cıksaymısım
aynılarından bende istiyorum:dilcikar:

yaa bir sonraki çekilişte hayır sever birisi bana da haber verse :kedi::kedi::kedi:
ne büyük sevap olurdu:Saruboceq:
kaç kere yapıldı hep kaçırıyorum amaalsanaalsanasmile
:gitme::gitme::gitme:senağlama

oky sölimmi neler aldıgınıeyvahedigeldismile
keşke katılsaymısımda okye ben cıksaymısım
aynılarından bende istiyorum:dilcikar:

sakınnnnn. sakın deme..... tatlım amanın...
canım benim. katıl bir dahakine ben de katılırsam alırım sanada.. ama bana nasıl çıkacaksın onu bilemiyorum işte..sempatiksalakcinni

sakınnnnn. sakın deme..... tatlım amanın...
canım benim. katıl bir dahakine ben de katılırsam alırım sanada.. ama bana nasıl çıkacaksın onu bilemiyorum işte..sempatiksalakcinni

sölemicem kuşum seni korkutym dedimkaydirigubbakcemile3delikafaduldeneyvahedigeldismile

oy bebem nelerde almış bana beğenirim tabi niye beğnmiyim sempatiksalakcinni kız nirden bildin çikolata kolik olduğumu delikafadulden​

:bbo::bbo: benim hediyelere bi gönüllü daha çıktı delikafadulden

yaa bir sonraki çekilişte hayır sever birisi bana da haber verse :kedi::kedi::kedi:
ne büyük sevap olurdu:Saruboceq:
kaç kere yapıldı hep kaçırıyorum amaalsanaalsanasmile
:gitme::gitme::gitme:senağlama

tamam canım aklımdasın bi dahakine inşallah söylerim Şeniz

hayır nilbera benim o hediyelerlülülülülülü

Herkes hediyeleri tamamlamaya başlamış bile, bende bu hafta içi tamamlıycam inşallah.
Umarım beğenir kurbancığım:kedi:

merhaba,bende dün çekdim hediyelerimin resmini ama form kapalıydı ekleyemedim ,birazdan eklerim aklinialirimsmile

Egem ablam, beğenecek olmana çok sevindim,
Bende senin hediyelerini çok beğeneceğim, emin olŞeniz
Sen zevkli hatunsun, bi önceki çekililerden biliyoruz yaniopuyorumnanaktan

güle güle kullan canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…