Aldığımız eve beyaz eşyalar uymadı.Boşlukları nasıl kapatabilirim ?

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
arkadaşlar fırınım set üstü ve bulaşık makinamın üstünde duruyor bulaşık makinesi olduğu yerdede koca bir boşluk beyaz eşyaları aldıktan sonra ev aldığımız için sıkıntı oldu oldu ben yeni evliyim evi öce kiralıyoduk sonra ailesi fikir değiştirdi ve ev alındı ve beyaz eşyalar uymadı oraya kapak dolap vs yaptırana kadar nasıl kapatabilirim sinir oluyorum orayı gördükçe

çamaşırmakinasını koy canım anladım nasıl olduğunu ablamında dediğin gibi boşluk oldu ç.makinasını koydu oraya burdada bikaç arkadaşın çamaşır makinaları mutfakta, yani bi problem olmaz boş durmasından iyidir ayrıca banyonda ferahlamış olur mutluluklar...:16:

yaa tam tersi sorunu da ben yaşıyorum yaa :9::9: bulaşık makinesi almak istiyorum ama koyacak yer yok. adamlar evi set üstü ocak gın altına bulaşık makinası koyulacak şekilde yapmışlar ama benim ocagım büyük fırınlı ben ne ypacagım benimki daha çok sorun canım bak:52::52:

yapı marketlerden mutfak dolabınızın renginde ve o boşluğun ölçüsünde kapak kestirip 2 tane de menteşe alırsanız kolayca monte edersiniz ve maliyeti de çok az olur.ya da o ölçüde 2 tane raf kestirip oraya yerleştirirseniz ekmek sepeti ,tepsiler,mutfak havluları gibi sürekli el altında olması gereken eşyaları oraya koyabilirsiniz.geçici çözüm olarak bunlar geldi aklıma

yapı marketlerden kestirsek kendimiz takabilirmiyiz bilmiyorum ama önerileriniz güzel tşk ederim herkese

yaa tam tersi sorunu da ben yaşıyorum yaa :9::9: bulaşık makinesi almak istiyorum ama koyacak yer yok. adamlar evi set üstü ocak gın altına bulaşık makinası koyulacak şekilde yapmışlar ama benim ocagım büyük fırınlı ben ne ypacagım benimki daha çok sorun canım bak:52::52:
alt kapaklardan birini söktür ordaki eşyalarını başka dolaplara paylaştır söktürdüğün boşluğuna makine koyarsın

Back
X