Cilt Bakımı Ürünleri Aldığım temizleyici cildimde çukurluklar oluşturdu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sadem91

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
15
2
16
Kırşehir
meraba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim yüzüm iyiydi temizlensin die tonik almıstım maskesi var bi d dermokilin ürünleri güzel gidiodu sonra bugün bi anda farkettim aslında yüzüm d çukurlar çıkmaya başlamış pütür pütür olmuş ürünleri iyi bi mağazadan aldım ama şimdi son kullanma tarihine baktım pd : 03/06/10 yazıo pn: 37015 yazıo üstünde son kullanma tarihi yok acaba ürünün kullanma tarihi falan geçti ondan mı oldu bi d napaım ben yüzüme yardım edin lütfen:(......

pd=production date, yani üretim tarihi olabilir
expiration date varsa ona bakabilirsin

bir de kozmetiklerde 6m ya da 12m diye bir ibare oluyor, o da açıldıktan sonra 6 ya da 12 ay içinde tüketilmesi gerektiğini ifade ediyor...

fakat bu aşamada bu bilgiler sana yüzünle ilgili yardımcı olamaz, bence en iyisi bir dermatoloğa görünmek...

evet ben d gitmei düşünüorum gidicem yeni aldım ben daha 1 ay bile olmadı bunları alalı acaba toniklerden mi die aklıma geldi ona göre kullanmıacam bi daha 6m 12m yazmıyor üstünde eczaneyede göstereim en iyisi ben bunları dmi

toniğin son kullanma tarihi geçmemiş aslında iyi bir tonikmiş ama benim cildime zarar vermiş sanırım cildim hassas ben d alerji yaptı kullanmaı bırakınca geri eskisi gibi oldu yüzüm sevindim şimdi mutluyum :D

Back
X