Merhaba az önce Bim'de oyalanırken canım çok profiterol çekti ve aldım. Normalde son kullanma tarihine hep bakarım ama hiç bakmadım. Yarısına kadar yedim, ağzıma acı bir tat geldi ve gittim son kullanma tarihine baktım 2012'nin Kasım ayı :26: Özellikle Bim'in böyle bir şey yapmasına şaşırdım doğrusu. Zehirlenebilirdim de, hala zehirlenebilirim gerçi bende pek bir değişiklik yok amaSiz olsanız ne yapardınız? Ne yapmalıyım?
dün eşimde zehirleneceğini hissetmiş başı fln dönmüş
hemen kusmuş ve bir ayran içmiş.
maşallah tosunuma birşeyi yok
2012 kasımmı?????????????1 sene öncesinin olma ihtimali çok düşük geldi bana.1 hafta 1 ay neysede 1 yıl:26:skt basımında bi yanlışlık vardır belkide.şaşırdım valla.
aldığınız yere gidin bakalım ne dicekler??
Biz ne yapalım bu da mı dert yani..
Biz ne yapalım bu da mı dert yani..
Kendi sağlını düşünen biri buraya konu açıp cevap bekleyeceğine kadar netten zehirlenmeyi araştırır ya da kendinde olan değişikliklere göre en yakın sağlık kurumuna başvurur evet diğer insanların dertlerinin yanında bu bir dert değil.konu sahibi sen de şikayetiniyap ve bu sana ders olsun aldıklarının son kullanma tarihine dikkat et.İnsanların derdine biraz saygılı olun lütfen, zehirlenebilir arkadaş farkında mısınız önemsiz bir şey mi insan sağlığı?
Canım bir sene az değil bence ne yap et şikayet et onları böyle şey olur mu ya!
Sende çıkartabilirsen çıkart çıkartamam diyorsan ayran falan iç kendini kötü hissedersen ya da aklına takılacaksa bir doktora görün istersen, geçmiş olsun.
Kendi sağlını düşünen biri buraya konu açıp cevap bekleyeceğine kadar netten zehirlenmeyi araştırır ya da kendinde olan değişikliklere göre en yakın sağlık kurumuna başvurur evet diğer insanların dertlerinin yanında bu bir dert değil.konu sahibi sen de şikayetiniyap ve bu sana ders olsun aldıklarının son kullanma tarihine dikkat et.
Ben bi an fevri davrandım düşünemedim konu sahibi ve diğer arkadaşlarımdan özür dilerim.canım kimsenin derdinin büyüklüğünü küçüklüğünü sorgulayamayız ki...
bize göre basit gelen ona göre önemli bir sıkıntıdır...
Ben bi an fevri davrandım düşünemedim konu sahibi ve diğer arkadaşlarımdan özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?