- 18 Mart 2013
- 3.798
- 12.242
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Ya ha Gana,ha Faso. Hepsi abidik gubidik değil mi annen için? Google'da aratsan güneş leken varsa kansersin.
İnsan olumsuz haber görme niyetiyle kullanırsa Interneti elbet bulur, Bugün Rusya yazayım aratayim tee Çeçen zamanından kalma, sivillerin öldüğü görüntüler gelir (zamanında yapmıştım böyle hata) en güzel ülkeyi yaz,yine bir vahşet bulunur. İnsan nesli kavgalarla dövüşlerle zaman geçiren bir organizma,maalesef. En güvenli şehre git, gecen senelerde isid'in Christmas için kurulmuş pazarda bir dolu insanı öldürmesi gibi,gözü dönmüş bir kaç kişi tarafından katledilebilirsin. Ki ailenin 'don gerekirse biz sana bakariz' dediği ülke hiç güvenli bir ülke değil ki. Her güne yeni bir kadın cinayeti haberiyle uyanıyoruz. Geçen ay ilk defa Twitter'a gireyim dedim,kanım dondu. Yol soran adama yardımcı olmak için yanına gitmisken tecavüze uğrayan kız için adalet, olmaz dediği platonigi tarafından vurulan kız için adalet, tanımadığı adam tarafından kaçırılan kız için adalet... Yani dünya zaten tehlikeli bir yer.
Gideceğin ülkelerde de geçmişte olaylar olmuş ama şu an yaşadığın ülkede de çok yakın bir gecmiste iç savaş olduğunu söylemiştin.
Bence düşünme bile bunu. Yengecim yengecim de deme,biraz da ikizler sayılırsın:) azıcık umursamaz ol
Ben senin yerinde olsam anneme birkaç yıl calisip onun şehrinden (ya da yazlığından) ev alacağımı falan söylerdim. Kısa süre ayriliktan sonra temelli döneceğini bilmek belki iyi gelirdi ...
Amaaan neyse ne, sen ikizlerligine sarıl,çok da derdine düşme ailenin. Elbette bir yerde tebrik edip kararına saygı duymak zorunda kalacak. Hele bir işi al da, sonrası kolay.
Zaten bulunduğun ülkede de mutlu değilsin,tedbil-i mekanda ferahlik var demişler. Yeni yeni ülkeler,yeni yeni çalışma arkadaşları,yeni yeni sosyal ortam.... Hem ne demişler? Yeni bir iş,yeni bir aşk...
[
Beni manevi kardeşin yapar mısın.. bu ışıltılı hayatına ortak olmak istiyorum..
Hayırlısı olsun ve araştır arasından en aklına yatan yere başvur. Sıkıntı yaşarsan geri dönüş imkanın yok mu? Sonuçta işsiz kalmazsın.
Alıcaksın o işi
Ama ilk maaşınla sokak hayvanlarını doyur ve bebekler var ilaçlarının maliyetleri çok yüksek bağış yap tamam mıInsallah ya. Hayirlisiysa olsun. Aslinda bu isleri birakip vicdani olarak daha rahat ettigim, daha az travmatize olacagim bir is arayisindaydim ama o da ha deyince olmuyor, zemin hazirliyordum bu gecise.
Ama ilk maaşınla sokak hayvanlarını doyur ve bebekler var ilaçlarının maliyetleri çok yüksek bağış yap tamam mı
Annem bana soz verdirtmisti, abidik gubidik yerlere gitmeyeceksin, gerekirse buraya gel issiz kal biz sana bakariz ama ne idugu belirsiz ulkelere gitme cocugum demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?