• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldiğım herseyi değiştiriyorum

Otun halisi bana gore cok elzem , bebegim 3 aylik oldugundan beri kullaniyorum hayat kurtariyor , inanilmaz guzel oynuyor yaklasik 1 saat giki cikmiyor halidayken
Bence degistirmeyin , mevcut besiginiz kucuk geliyorsa satip yenisini alin , ben kuculen olmayan herseyi ikinci elde satiyorum
Siz nasil oldunuz bu arada ? Kendi evinize donebildiniz mi?
2 önceki çarşamba döndüm tek bakıyorum bebegime şükür çok iyiyim şimdi daha 1 benim çocuğum gibi geliyor. Huyunu suyunu öğreniyorum yavaş yavaş. Küçük beşiği 2.el sitesine bugün koydum akşam gelecekler almaya inş.
Park yatağın üstünde donencesi var ya hali gibi olmaz mı

Doğduğunda park yatak alsaydiniz direkt. Niye iki beşik alınıyor anlamıyorum. Ha şu ana kucağı gibi 100-150 liralık minik besiklerdense ona birşey diyemem. Ama şu arkadaşların dediği hasir tullu beşiğe dünyanın parasını verip ikinci ayda odasında süs yapanları hiç anlamıyorum ben de.
Aktivite halısını da bazı bebekler çok seviyor. Madem almissiniz dursun. Hem haliyi da minik beşiği o de ikinci bebek düşünüyorsanız o da kullanır. Düşünmüyorsaniz satarsiniz.
Allah korusun tek çocukla yaşamak istiyorum. Küçük besik gerçekten küçük odasi var zaten ama şimdiden besikte bebeğim yatarken yamuluyor civil den guneysan citir besik hic tavsiye etmiyorum

Sizin konularınızı takip ediyorum. Lohusalık cidden yıpratıcı bir süreç ve sizi epey etkiledi. Bence destek alın yoksa işler sizin için iyiye gitmeyecek. Oğluşunuzun mutlu, huzurlu bir anneye ihtiyacı var biraz rahatlayın :anne:
Destek al diyenleri kiblemeyi düşünüyorum aile hekimim dahil tüm doktorlarim geçici olursa bunun normal olduğunu bir çok lohiaa ozellikle ilk çocuk sahibinde bana benzer dusuncelerin olduğunu söyledi ve suan atlattigima inanıyoruz. Ateslendi oglum tek basima hastaneye götürebildim artık beraber uyuyup uyanabiliyoruz yani panik halimden eser kalmadı şükür.

• Beğen
Reactions: GCA
2 önceki çarşamba döndüm tek bakıyorum bebegime şükür çok iyiyim şimdi daha 1 benim çocuğum gibi geliyor. Huyunu suyunu öğreniyorum yavaş yavaş. Küçük beşiği 2.el sitesine bugün koydum akşam gelecekler almaya inş.
Park yatağın üstünde donencesi var ya hali gibi olmaz mı
Bu ne hiz nasil satildi bir gunde :110:
Park yatakla oyun halisi farkli seyler , halida yattiginda elleeiyle ve ayaklariyla oyuncaklari tuyuyor , cekiyor , oynuyor
Park yatakta bunlari yapmasina imkan yok
Sevindim daha iyi olmaniza

Önce ihtiyacınızın ne olduğunu belirleyin. Sonra internetten seçenekleri araştırın gidip mağazada görün. İçinize sineni alın. Bu kadar zor olmamalı :KK48:
Bu arada bence oyun halısı alın. Oyun parkı için erken.

Back
X