• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldiğım herseyi değiştiriyorum

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
En ufaktan en büyüge ne satın alsam muhakkak eve gelince pişman olup bir degisigi bazen tamamen alakasız bir ürünle değiştiriyorum. Artık eşim fişleri atamiyor.ve benle bişey alırken 10 kere soruyor emin misin diye.ama aslında alırken de hissediyorum özellikle iki seçenek arasında kaldiysam diğerini alacağımi bile bile öbürünü alıp sonra degistirmek için uğraşıyorum. Hatta iade edebilirsem para bulmuş gibi oluyorum. Bunu yaşayan var mı zira bununla yaşamak çok zor beni o anlar.

alışkanlık haline getirmişsin sanırım..arada sırada yapsan kararsızsın dicem ama..sürekli yapıyorsan garip bir alışkanlık olmuş artık..

Benim de senin gibi bazen aklım kalıyor ama kendime mani oluyorum çünkü biliyorum ki diğerini alırsam da bunda aklım kalacak. E her ikisini de alamam tabii ki. Sonuç olarak elimdekiyle mutlu olmaya zorluyorum kendimi,oluyorum da çok şükür,inşallah sen de olursun canım :))

Benim de senin gibi bazen aklım kalıyor ama kendime mani oluyorum çünkü biliyorum ki diğerini alırsam da bunda aklım kalacak. E her ikisini de alamam tabii ki. Sonuç olarak elimdekiyle mutlu olmaya zorluyorum kendimi,oluyorum da çok şükür,inşallah sen de olursun canım :))
Mesela dün oyun halisi aldım şimdi diyorum ki üstüne 70 verip oyun parki alayım hem evdeki besik ufaldi tekrar yatak almam. Ama bu oyun halisni da bir daha asla alamam. (Tiny love maymun adasi) aksama kadar beynimde dönüp duracak

Mesela dün oyun halisi aldım şimdi diyorum ki üstüne 70 verip oyun parki alayım hem evdeki besik ufaldi tekrar yatak almam. Ama bu oyun halisni da bir daha asla alamam. (Tiny love maymun adasi) aksama kadar beynimde dönüp duracak
bu fıkrınızı desteklıyorum oyun halısı olmasa da olur bırsey bız hıc kullanmadık ama besık ufaldı ıse ve kendı yatagında yatan bır cocuksa park yatak daha mantıklı ...

Otun halisi bana gore cok elzem , bebegim 3 aylik oldugundan beri kullaniyorum hayat kurtariyor , inanilmaz guzel oynuyor yaklasik 1 saat giki cikmiyor halidayken
Bence degistirmeyin , mevcut besiginiz kucuk geliyorsa satip yenisini alin , ben kuculen olmayan herseyi ikinci elde satiyorum
Siz nasil oldunuz bu arada ? Kendi evinize donebildiniz mi?

senin diğer konularını biliyorum. psikolojik destek alman şart. normal bi ruh halinde değilsin.

Konularını okudun sadece bu konuya bakarak derdim ki olabilir biz kadınlar vesveseyiz:KK53: adamlar bizimle alışveriş yamak istememekta haklı ama sendeki durum biraz farklı psikolojin yıpranmış bir uzmandan yardım almalısın

İyi de bunlar birbirlerinin muadili olan ürünler değil ki...
Beşik küçüldüyse beşiği satın, yenisini alın.
Oyun halısı kimi çocuk çok güzel oyalanıyor kimi hiç ilgilenmiyor... ben kendim yapmıştım oyun halısı işlevi görecek şeyler oğluma. Eğer beceriniz ve vaktiniz varsa yapın yoksa aldığınızı kullanın. Bebeğinizin ilgisi azaldığında onu da satarsınız pişmanlığınız azalır :)

bir arkadaşım böyleydi. bir atlet için 3 kere gider gelirdi. dayanamadım takıntılı olduğunu dikkat etmesini söyledim. bozuldu. ama gerçekten geriden psikolojik rahatsızlık gibi duruyor. hani bir , iki olurda her zaman olmaz yani.

Son düzenleme:
Bende de vardı benzeri.
Kusuru olmayan bi ürünse, fişleri atmaya başladım.
Sonrasında da değiştiremedikçe, kabullendim.
Şimdi aldığım şeyleri bi sorunu yoksa değiştirmiyorum.

besik nasil kuculdu daha bu cocuk yeni dogmadi mi?
Sanirim butcenizin cok cok uzerinde ve gereksiz sacmasapan seyler aliyorsunuz.

Ben de öyle düşündüm, beşik şu prenses paşa beşiklerinden olsa gerek, ne gerek var öyle bir ürüne, hele de maddi düzlükte değilsen.
Alıp sonradan hesap kitap yapınca olduramayınca değiştirmek istiyor gibi geldi.

En ufaktan en büyüge ne satın alsam muhakkak eve gelince pişman olup bir degisigi bazen tamamen alakasız bir ürünle değiştiriyorum. Artık eşim fişleri atamiyor.ve benle bişey alırken 10 kere soruyor emin misin diye.ama aslında alırken de hissediyorum özellikle iki seçenek arasında kaldiysam diğerini alacağımi bile bile öbürünü alıp sonra degistirmek için uğraşıyorum. Hatta iade edebilirsem para bulmuş gibi oluyorum. Bunu yaşayan var mı zira bununla yaşamak çok zor beni o anlar.
aldığın zaman aldığın şeyin fişini direk at. değiştiremezsin o zaman. zamanla alışırsın :)

Ben de öyle düşündüm, beşik şu prenses paşa beşiklerinden olsa gerek, ne gerek var öyle bir ürüne, hele de maddi düzlükte değilsen.
Alıp sonradan hesap kitap yapınca olduramayınca değiştirmek istiyor gibi geldi.
Oglum dogdugunda asgari ucretlinin 20 kati kadar gelirimiz vardi ama onlar kadar harcama yapmamistim. Ben cok sasiriyorum insanlara. Anam sinekli yagla yemek yesin ben prenses besigi alayim

Doğduğunda park yatak alsaydiniz direkt. Niye iki beşik alınıyor anlamıyorum. Ha şu ana kucağı gibi 100-150 liralık minik besiklerdense ona birşey diyemem. Ama şu arkadaşların dediği hasir tullu beşiğe dünyanın parasını verip ikinci ayda odasında süs yapanları hiç anlamıyorum ben de.
Aktivite halısını da bazı bebekler çok seviyor. Madem almissiniz dursun. Hem haliyi da minik beşiği o de ikinci bebek düşünüyorsanız o da kullanır. Düşünmüyorsaniz satarsiniz.

Sizin konularınızı takip ediyorum. Lohusalık cidden yıpratıcı bir süreç ve sizi epey etkiledi. Bence destek alın yoksa işler sizin için iyiye gitmeyecek. Oğluşunuzun mutlu, huzurlu bir anneye ihtiyacı var biraz rahatlayın :anne:

Back
X