- Konu Sahibi lavinia1232012
-
Bu ihtimal de dolayı erkek salak yerine konmaya devam etsin öylemi. Hoş karşılayalım.Ama ikisi aynı şey değil. Erkek aldatsa kadın boşanır . Ama kadın aldatsa şiddet görebilir hatta cinayete kurban gidebilir
Aldatan erkek olduğunda kadın ya affediyor yada boşanıyor en fazla bu kadar hanımefendi canına birşey olmuyor hatta elinin kiri diye bakılıyor. Peki kadın aldattığında? Öldürülme, toplumda fişlenme birçok tehlikesi var. Kimse burda kadını aldattığı için alkışlamıyor ama ortada bir çocuk da var.Aldatılan erkek olunca neden bir anda susuyoruz. Burada aldatılan kadın olsa söyle kurtulsun deniliyor. Ama aldatılan kadın olunca sus sana ne demek bilemedim.
Ben hoş karşılayalım mı dedim. Evet bir şekilde söylemek gerek ama işin sonucunu da düşünmek gerek. Burda bir kadının belki de hayatı söz konusuBu ihtimal de dolayı erkek salak yerine konmaya devam etsin öylemi. Hoş karşılayalım.
Aldatanın yanına kar kalsın
Çocuğunu düşünen kadın aldatır mı?Aldatan erkek olduğunda kadın ya affediyor yada boşanıyor en fazla bu kadar hanımefendi canına birşey olmuyor hatta elinin kiri diye bakılıyor. Peki kadın aldattığında? Öldürülme, toplumda fişlenme birçok tehlikesi var. Kimse burda kadını aldattığı için alkışlamıyor ama ortada bir çocuk da var.
Çevremde de şahit oldum yani. Tanıdığın eşi kendisini evli bir kadınla aldattı. Tanıdığım kişi kadının kocasına kanıtlarıyla gösterdi. Adam başta çok teşekkür etti duacı oldu siz beni kurtardınız bilmemne dedi. Sonra hiçbir şey olmadı karısıyla devam etti öyle.Etik olarak söylenmeli ama şu zamanda kimden ne çıkacağı belli olmuyor. Belki eşi zaten biliyor. Belki öğrense kadına bir şey yapacak. Belki arkadaşınıza iftira atıyorsun deyip başına bela olacak. Ayrıca konu sizi ilgilendirmiyor ki. Arkadaşınız karar vermeli söyleyip söylemeyeceğine.
Cidden o kadar sahiplenmiş ki, emin olamıyorum, karar veremiyorum falan demiş sanki kendi içindeymiş gibi.Siz neden karışıyorsunuz ki?
O kadar sahiplenmişsiniz ki olayı “başımıza” iş alır mıyız diyorsunuz.
Başına demelisiniz.
Bir de şimdiye kadar söylemediyse içine sinmiyordur söylemek belki kendi düşündüğü nedenlerle
Siz gaza getirmeyi bırakın derim
Aldatılan erkek olunca neden bir anda susuyoruz. Burada aldatılan kadın olsa söyle kurtulsun deniliyor. Ama aldatılan kadın olunca sus sana ne demek bilemedim.
Kadın elini aldatan ilme cesaret ettiyse eşi demekki bunu yapabilecek bir adam değil.Ben hoş karşılayalım mı dedim. Evet bir şekilde söylemek gerek ama işin sonucunu da düşünmek gerek. Burda bir kadının belki de hayatı söz konusu
Çocuğu düşünen erkek aldatır mı?Çocuğunu düşünen kadın aldatır mı?
Kendi adınıza konuşun. Ben her zaman üçüncü kişilerin müdahil olmaması yönünde yorum yapıyorum. Kimse dahil olmadığı konuya burnunu sokmasın mümkünse.Burada yazılanlara inanamıyorum. Aldatan erkek olsaydı ve karısına söylemeli miyiz diye konu açılınca herkes söyle kurtulsun pislikten kadını salak yerine koyuyor vb. gibi şeyler yazıyorr linç ediyoruz. Ama aldatan kadın olunca sana ne boşver şu bu. Bu nasıl bir bakış açısı. İnanamıyorum gerçekten
Doğru oda olabilir tabi. Artık öyle şeyler duyuyoruz ki her şey olabilir haklısınız.Koca bir yuva yıkılmış adamın ruhu duymamış yersen tabi. Karışmayın bence bu işe. Belki de açık evlilik yaşıyorlar nerden bileceksiniz?
Ben öyle düşünmüyorum. Kadın aldattıysa eşi bunu yapacak bir adam kişilikte bir adam değildir.Erkekler kadınlara zarar veriyor ondan insanlar susmayı tercih ediyor.
Aldatan kadınların hayatından endişe etmese bir çok kişi suzmaz zaten.
Ben öyle düşünmüyorum. Kadın aldattıysa eşi bunu yapacak bir adam kişilikte bir adam değildir.
Aslında gitmeyi çok düşündüm dedi. Kadında arkadaşımın kocasının abisini aramış kocama söylemesin falan demiş.Adamın iş yerini biliyorsa bir kaç kanıt göndersin kimliğini belli etmeden. Uzaktan temiz iş olur
Ben diyorumki çocuğunu düşünen erkekte kadında aldatmaz. Çocuğuna bu yükü reva görmez.Çocuğu düşünen erkek aldatır mı?
Bir insanın ebeveynliği ayrı yaptıkları hatalar ayrıdır.
Bilemeyiz eşini tanımıyoruz sonuçtaKadın elini aldatan ilme cesaret ettiyse eşi demekki bunu yapabilecek bir adam değil.
O zaman pislik kadının yanına kalsın öyle mi hoş görelim.Kadınız diye kadınların yaptığı pisliği saklayalım.Sizin ne düşündüğünüzün önemi yok. Bu ülkede dedikodu yüzünden öldürülen kadınlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?