- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Yav arkadaşım madem anlamsız saçma sapan bir işe giriştin bari düzgün yapsaydın da anlasaydın nişanlının ne olduğunu veya ne olmadığını.. Sonunda belli etmişsin niyetini ve konuşmayı kesmiş..Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (En son attığım mesajı 5 dakikada okuyup 7 saat sonra dönüp cevap yazdı) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...
Sanırım bu kadarı benim için bile fazlaAdam ürünü sormuş konu sahibi de siz nişanlısının demiş. Adam kendini düşürdüğü durumdan dolayı kızmış. Sanki kadına yürüyorum da bana nişanlısınız diyor diye
Senin yazdigini anlamış
Yok bence hic kafa yormayın adamda bisey yokkeşke devam ettirseydim pişman oldum kestirip atmaya belki de aldatabileceğini görmek istemedim sonradan
Evet yaa adam sanki mesajla yurumus gibi davranmis konu sahibi ve adam da rahatsiz olmuşAdam ürünü sormuş konu sahibi de siz nişanlısının demiş. Adam kendini düşürdüğü durumdan dolayı kızmış. Sanki kadına yürüyorum da bana nişanlısınız diyor diye
Evet yanlış hatta paranoyakca düşünüyorsunuzBen anlatamadım ki sorun şu en son mesajı 5 dak. sonra görüyor 7 saat sonra merak edip sohbet etmek ister gibi aldın mı elbiseyi yazıyor neden sorar merak eder ki cevap vermişssin işte elbise hakkında ben demek ki yanlış düşünüyorum ::/
Adam yol soran biriyle konuşur gibi konuşmuş. Ne aldatması ?Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (En son attığım mesajı 5 dakikada okuyup 7 saat sonra dönüp cevap yazdı) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
Bu görseldeki replik geldi aklıma ilk okuduğumdaSizin olduğunuzu anlamış bence. Yoksa siz nişanlısıniz neden soruyorsunuz alıp almadığımi demez normal biri. Alakasız bir cümle olmuş çünkü. Nasılsın sorusuna 3 kilo elma tart cevabı gibi olmuş. Ya da siz sanmasa da karşımda herkes de bana yürüyor ya triplerinde biri var sanmış olabilir. Yaşınız kaç ki?
Nişanlılık sürecinizi değerlendirmenizi öneririm zira iki taraflı da sağlıklı değil bir hesap açıp eş adayınıza bunu yapıyorsanız güvensizsinizdir yoksa böyle birsey aklına gelmez insanın. Bu konuşma normal ama nişanlınızın sosyal hayatta karşı cinse yaklaşımıyla yorumlamanız daha sağlıklı hal hareketlerını siz daha ıyı bılırsınız.Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
Hakkaten kendinize böyle şeyler yapmayın ya karşınızdakıne hiç yapmayın ne kadar ayıp. Birsey ararsan yoksa bile kendince bulursunşimdi güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben nasıl sıcak davrnacağım...
İnsanlarla diyalog kurması, nisanlinizin sağlıklı ve normal bir insan olduğunu gösterir. Sizi aldattığını değil. Ama siz böyle yaparsanız bence nisanlinizi korkutabilirsiniz.Diyolog kurmasına değil. önceden okuduğu mesja 7 saat sonra amin sağolsun darısı sana aldın mı elbiseyi diye sorması oldu. yani o sohbete geri dönüp almasını merak etmesi kafama takılandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?