- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Buna mı güveniniz kırıldı?Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (En son attığım mesajı 5 dakikada okuyup 7 saat sonra dönüp cevap yazdı) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...
Bir de meyilli yazanlar var onlar da en az konu sahibi kadar şaka gibi
Ben şunu anlayamadım en son mesajı 5 dk isonra okuyup ,7 saat sonra sanki konuşmak istiyor gibi elbiseyi aldın mı diye yazması kırdı güvenimi
Lise kaç sınıfınız?Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (En son attığım mesajı 5 dakikada okuyup 7 saat sonra dönüp cevap yazdı) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
Ben msj da sakıncalı bişey göremedim,Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
Adam ürünü sormuş konu sahibi de siz nişanlısının demiş. Adam kendini düşürdüğü durumdan dolayı kızmış. Sanki kadına yürüyorum da bana nişanlısınız diyor diyeBence siz "nisanlisiniz" diyince kızmış ki orada bunu yazmaniz sacma olmus zaten aldim almadim ya da emin olamadim der gecerdiniz ona gore bakardiniz devam ettiriyor mu ettirmiyor mu
Ben anlatamadım ki sorun şu en son mesajı 5 dak. sonra görüyor 7 saat sonra merak edip sohbet etmek ister gibi aldın mı elbiseyi yazıyor neden sorar merak eder ki cevap vermişssin işte elbise hakkında ben demek ki yanlış düşünüyorum ::/Öp adami basının üstüne koy. Her iki satırda bi hatunum, nisan, düğün, amin insallah darisi size yazmış.
Daha napsin bu adamlar?!
işte bende diyorum ki tekrar merak edip mesaj atması şaşırttı beni ...Adam ürünü sormuş konu sahibi de siz nişanlısının demiş. Adam kendini düşürdüğü durumdan dolayı kızmış. Sanki kadına yürüyorum da bana nişanlısınız diyor diye
Senin yazdigini anlamışBen anlatamadım ki sorun şu en son mesajı 5 dak. sonra görüyor 7 saat sonra merak edip sohbet etmek ister gibi aldın mı elbiseyi yazıyor neden sorar merak eder ki cevap vermişssin işte elbise hakkında ben demek ki yanlış düşünüyorum ::/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?