aldatmış mı oldu?

Buna mı güveniniz kırıldı? Yazık çocuğa bir şey yapmamış ki denemeyin artık yakalanırsınız kötü olur.
Ama güven kıracak bir şey yok.

Ben şunu anlayamadım en son mesajı 5 dk isonra okuyup ,7 saat sonra sanki konuşmak istiyor gibi elbiseyi aldın mı diye yazması kırdı güvenimi

Merak etmiş. Bu kadar basit. Hiçbir şeyi merak etmeyecek miyiz evlendik diye? Karşı cins öcü değil insanlar iletişime geçebilir. Her şeyden bu kadar korkmayın. Asıl sizin yaptığınız resmen adamı kandırmak. Onunkinden bin beter haldesiniz bana göre.

Lise kaç sınıfınız?

Ben msj da sakıncalı bişey göremedim,

Bu şeye benzemiş kıyafetimden dokundu hamilemiyim acaba
Evleniceğiniz adama güvenmek için böyle oyunlara gerek yok. Karşınıza alıp konuşmanız yeterli. Konuşmanızdan sonra tepkisi bile yeterdi bunu anlamaya

Tabi ki aldatmış oluyor. Benim beyimi geçen turk telekomdan aradılar, açtı telefonu kadın sesi duyunca hemen "Bayan bayan ben evliyim yalnız, kapatabilir misiniz lütfen" dedi kapattı. Kapı çalar mesela bakar ki gelen kadın cinsinde "o may gad ben evliyim ne bu rezalet" der hemen içeri geçer. Uçağa bile binmez bensiz kadın hostesler var diye. Yaa arkadaşım gayet insani bir diyalog bu. Fantezi dünyası o kadar geniş bir adamsa, her yazışıp konuştuğuna hallenecekse zaten verin yüzüğü eline bakın önünüze..

Ürün hakkında bana da yazanlar oluyor, bende gayet normal bir şekilde cevap veriyorum. Bende mi aldatmış oluyorum eşimi ?

Ayrıca böyle insan denemeleri çok güven kırıcı bir durum. Bana yapılsa çok büyük kayba uğrar karşımdaki kişi. Kolay kolay affetmem.

Bari gaflete gelip söylemeyin , böyle böyle yaptım ben diye.

Şimdi tamam güveniniz kırıldı,( tam ne yaptığını da anlamış değilim ) ;

Eğer bu hareket sizin için kötüyse ve bunu bu şekilde yansıtırsanız sevgilinize ve devamında affederseniz , şunu demiş olursunuz " bu benim için aldatmaya teşebbüstür , güven kırıcıdır , buna rağmen seni affettim, daha ilerisini deneyebilirsin artık "

Bence siz "nisanlisiniz" diyince kızmış ki orada bunu yazmaniz sacma olmus zaten aldim almadim ya da emin olamadim der gecerdiniz ona gore bakardiniz devam ettiriyor mu ettirmiyor mu
Adam ürünü sormuş konu sahibi de siz nişanlısının demiş. Adam kendini düşürdüğü durumdan dolayı kızmış. Sanki kadına yürüyorum da bana nişanlısınız diyor diye

Öp adami basının üstüne koy. Her iki satırda bi hatunum, nisan, düğün, amin insallah darisi size yazmış.
Daha napsin bu adamlar?!
Ben anlatamadım ki sorun şu en son mesajı 5 dak. sonra görüyor 7 saat sonra merak edip sohbet etmek ister gibi aldın mı elbiseyi yazıyor neden sorar merak eder ki cevap vermişssin işte elbise hakkında ben demek ki yanlış düşünüyorum ::/

Senin yazdigini anlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…