- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
benim şüphe duyduğum 7 saat sonra amin sağolasın darsı sana ürünü aldın mı diye sorması olduadam ilk cevapta nişanlı olduğunu belirtmiş. 7 saat sonra yazdığında da amin sağolasın darısı sana demiş önce.. neden ille öküz altında buzağı arıyorsunuz?
zaten ilk başta neden yemliyorsunuz? her zaman söylerim yapacak adam her mecrada efendi olur burnunun dibinde yapmadığı iş kalmaz..
evlenecekseniz evlenin gözünüzle görmeden de kimseyi zan altında bırakmayın..
Konuşmaya meyilli dikkat et ve uyar
benim şüphe duyduğum 7 saat sonra amin sağolasın darsı sana ürünü aldın mı diye sorması oldu
Böyle iletişim kuruyorsanız gerçekten işiniz çok zoro benim hatunu istemeye gittik deyince nişanlı dedim yoksa durduk yere demedim onu
Güven problemi varken zaten sıcak davranmazsiniz ki evlilik bile mantıksız benim eşim yeri geliyor iki gün göreve gidiyor göreve gidip gitmediğini bilemiyorum ama şüphe duysam hayatım bana zindan olur icine o kurt düştü mü yer bitirir bu problemi cozun derim adam aldatacak olsa nişanlıyım demez benceşimdi güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben nasıl sıcak davrnacağım...
Söyleme şimdi.işte denediğimi nasıl söyleyeceğim bilmiyorum
o zaman görmüş o zaman cevap vermiş.. 7 saat sonra ürünü al da üstünde göreyim demiş gibi tepki veriyorsunuz.. artık ürün her ne ise..
Aldatmamış tabi ki ama bana meyilli gibi geldi.
Gayet medeni bir şekilde cevap vermiş. Aldatma bunun neresinde anlamadım. Ayrıca böyle şeyler de yapmayın. Hani konuşmayı devam ederseniz o da devam edebilir. Gayet iyi niyetle. Siz de kafanızda kurup durursunuz. Öyle her şeyi bilmek güzel bir şey değil. Erkek arkadaşlarıyla muhabbetini okusanız mesela bin türlü şüphe uyanır içinizde. İlişkinize, kendinize ve nişanlınıza zarar vermek istemiyorsanız bu ilk ve son olsun. Naçizane tavsiyem.Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...
peki neden en sonda sanki sohbete devam etmek istiyor gibi elbiseyi aldın mı diye sordu yanlış mı düşünüyorumGayet medeni bir şekilde cevap vermiş. Aldatma bunun neresinde anlamadım. Ayrıca böyle şeyler de yapmayın. Hani konuşmayı devam ederseniz o da devam edebilir. Gayet iyi niyetle. Siz de kafanızda kurup durursunuz. Öyle her şeyi bilmek güzel bir şey değil. Erkek arkadaşlarıyla muhabbetini okusanız mesela bin türlü şüphe uyanır içinizde. İlişkinize, kendinize ve nişanlınıza zarar vermek istemiyorsanız bu ilk ve son olsun. Naçizane tavsiyem.
Bu devirde insan gibi konuşmak da suç.
Bu konuşmada bir şey yok. Ama güvenmediğin insanla devam etmek,ona böyle oyunlar yapmak hiç hoş degil
Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...
Hayatınızda genel olarak kaygılı biri misiniz?son cevabına kadar bende kötü düşünmedim ama sonda elbiseyi aldın mı diye yazmış ya orada acaba dedim
peki neden en sonda sanki sohbete devam etmek istiyor gibi elbiseyi aldın mı diye sordu yanlış mı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?