Aldatmaninda kalitelisi olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu başlığını "apartmanında kalitelisi olur mu"diye okuyup olur elbet demeye gelmiştim. Ama ne gördü bu gözler.
Ben 15 yıl önceki tanıdık olduğunu düşünmüyorum.

Aldatmanın kalitelisi olsa bile bu kaliteli bir aldatma değil.

ya bana esiniz konuyu cok masumlastirarak anlatmaya calismis gibi geldi.
yillar onceden tanidigi ve o yol kenarindan aldigi kadinin her hangi bir komsu, akraba, yada is arkadasi olmadigina eminim.
esinizin telefon alacaktimda carptim olayida külliyen yalan, esiniz bayanin o arabaya cinsel birliktelik icin bindigini bal gibi biliyordu.
muhtemelen ya bir hayat kadiniydi esiniz bunu biliyordu, yada esinizle daha once de cinsel birliktelik yasamis bir insandi.
yok elim carpti bana guldu, etegini kaldirdim cocuklar gordu vs. mujde arla yesilçam filmi sahnesi cekiyor sanki.

Eski konunuzda eşinizin eski elemanın annesi dediğiniz kadınla konuşmasını yakalamışsınız. Eşiniz kadınla birlikte olmanın sinyallerini vermiş. Siz "Ben takıntılı ve saplantılıyım" diye kendinize suç bulmuşsunuz. Eşinizin büyük ihtimalle o eleman dediğiniz kişinin annesiyle ilişkisi var. Hastalığı da belli ki bu kadından kapmış. Hastalık kaptığını anladığı zamanda tek seferlik gibi gösterip af diliyor. Bana göre aldatmanın affı olmaz. Siz aynısını eşinize yapmış olsaydınız. Eşiniz durumu sizin kadar sakinlikle karşılar mıydı? Ayrıca o elemanın annesiyle olan konuşmasını duyduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi bu adamla devam etmeniz bana pek sağlıklı düşünmediğinizi hissettirdi.

hayır boşalmadım ayrıntısını neden verdi ki?
seviştim ama boşalmadım
bu hafifletici sebeb mi diyor
Okuyanlardan özür dileyerek pisleşeceğim

Adam o yüce spermlerini başka kadınlarla paylaşmamış işte sadece karısına saklamış
Tam kusurlu sayılmaz o açıdan

Siz cidden 15 yıldır size sadık olan kocanızın, hiç aklında yokken birden yolda gördüğü kadınla yattığını düşünüyorsanız kusura bakmayın ama çok safsınız. Adam 15 yılda ne haltlar yemiş Allah bilir. Sadece şimdi muhtemelen hastalığı size bulaştırnası nedeniyle yakalanacağını düşündüğümden eskortun adı arkadaş olup, olay hafifletilmeye çalışılmış.
Bir anne olarak söylüyorum boşanma işinin bahanesini çocuklarınızda bulmayın. 11 yaşında çocuğa herşey anlatılır hele şu internet çağında çocuklar herşeyin farkındalar. Kızınızı alıp karşınıza babasının yaptığını üstü kapalı anlattığınızda eminim size hak verecektir. Ben on yaş üstü çocuklardan gerçeği gizlemeyi doğru bulmuyorum. Zira zaten bir şekilde yalan yanlış gerçeğin peşine düşüyorlar, öyle duyacağına sizden duysun, tabi niyetiniz gerçektek boşanmaksa.

Okuyanlardan özür dileyerek pisleşeceğim
Adam o yüce spermlerini başka kadınlarla paylaşmamış işte sadece karısına saklamış
Tam kusurlu sayılmaz o açıdan
Resmen dalga geçmiş eşiyle adam.
Ama biliyor inanacağını, kim bilir daha evvel ne akil karı olmayan yalanlar söyledi de inandı eşi, inanmak istedi yada.
Hala eve geliyor, pişen yemeği, yıkanan kıyafeti giyiyordur.
Üzüldüm bir yandan da konu sahibine kendini düşürdüğü durum için.

Adamdaki pişkinliğe diyecek söz yok zaten. Boşalmadım diyede belirtmiş
Birleştim ama o zevki alamadım kadın beni zirveye çıkartamadı o sebeple aldattım sayılmaza getirmiş.
45 yaşındaki adam arabada basılmış bir çocuğa hemde. Seks işçisiyle birlikte olurken hemde. Adamda zerre utanma yok. Eskiden kandığı gibi kanar nasıl olsa pişkinliğinde değilse bende bir şey bilmiyorum.

15 dkda olduguna gercekten inandinizmi bu 15 dklik 1 dklik yada 30 dklik bi mevzu degil kim bi bacaga ellemeyle konu sexe kadar goturur. İcinde var gavatlik.
Gecim durumunuz iyi okudugum kadariyla bosanin ve cocuklara alanen olmasada kismen sebebini anlatin. Size bisey olmasa bari hastalik bulasmaz insallah

Onun anlattigi bu Ne kadarı dogru ne kadarı yanlis bilemiyorum

Insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…