Aldatmaninda kalitelisi olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet siz eşinizi aldatmış olsaydınız, ailesi kesin her anne baba gibi yuvanız bozulmasın karına bir şans ver derlerdi oğullarına değil mi?

Madem boşanmaya cesaretiniz yok ailenizi neden çağırıyorsunuz? Sanki onların firkini,az çok ne söylecegini bilmiyorsunuz. Çocuklardan sonra birde anne baba baheneniz olmuş. Boşanmak olmaz artık bu saatten sonra tabi, haklısınız.

Bu aksam barısma kutlanmıstır bence. Hangı uc ay.

Eşim bekarken bel soğukluğu olmuş. Gece klübünde şef olarak çalışıyordu. Yattığım yer, uyandığım yer belli değil diye anlatıyordu. Pis kokulu yeşil bir sıvı gelmiş. 3 günde belirtisi çıkar dedi. İlaç tedavisi vermişler.

ben inanmadım 15 dkda bunların olacağına. 15 yıl önceden tanıdığın kadın görüyorsun yol kenarında yanaşıyorsun arabayla. 15 yıl önceki kadın tanıyor seni bir de üstüne arabana biniyor bir de üstüne torpidodan bir şey alırken eli bacağına değince nemfomanyak gibi hemen sahile çekip gündüz gündüz açık alanda seks yapıyorsunuz. bir de üstüne hastalık kapıyorsunuz. siz inandınız mı cidden buna. bir hayat kadınından kapmadıysa ben bir şey bilmiyorum. umarım size bir şey bulaşmamıştır. rezil adam.

adam zaten spor edinmiş bu işi, içi sızlamaz. affedilmek için yok boşalmadım yok bilmem ne diye saçmalamış.
kendini olabildiğince masum gösterme derdinde. konu sahibi de zaten ayrılmamak için masum görme derdinde bence.
burada ne kadınlar, hiç bir dayanakları olmasa da ayrılıyorlar. konu sahibinin geçim derdi de olmayacakmış. bu inat neden anlamadım.

Eski konularınızı okudum da eşinizin aldatmış olmasına şaşırmamışsınızdır herhalde. Sizin aldatma olarak görmediğiniz telefon konuşması falan da aldatma çünkü, bana göre.

Bir de eşinizin sadakat yükümlülüğüne aykırı bu davranışlarını yakalayıp yakalayıp bir şey yapmadığınız için adam size böyle rahat anlatabilmiş sanırım. Ben de diğer konuları okumadan önce eşinizin bu rahat anlatımına anlam vermemiştim.

Beni açıkçası en rahatsız eden konulardan biri oldu bu. Size kolaylıklar dilerim.

Tanidik degildir o... eskorttur. Allah in cezasi adam bosanin hemen. Uzaklasin bu adamdan. Me alabiliyorsaniz alin acimayin. 11 yasindaki cocugunuzda 3 4 yila anlar pislik babasinin sapik iliskileri yuzunden biricik annesinin ailesinin sagligini gelicegini hice saydigini... affi yok allahin cezasi adamin

Cezasını verdi konu sahibi. Başka odaya attı kocasını

Böyle olaylarda hep şöyle düşünüyorum.Aynı şeyi ben yapsaydım?Güya eski tanıdığımı arabama alsaydım,sonrası malum.Eşim ne yapardı?Ama toplumda bile şu var.Kadın bu yapmaz,anneye yakışır mı hiç!!!Bu işin kadını erkeği yok.Benim kocam başka bir tene temas etmiş,öpmüş ,koklamış.Sonra da gelmiş benimle birlikte olmuş.Hastalık şüphesi olmasa belki söylemeyecek bile.Defolsun gitsin bırakın da.

Şuan yaşananların sebebi; iki sene önce onu affetmis olmanız.. üzgünüm..

Aynı şeyi siz yapsaydınız,aileniz veya o,bozma yuvanı,bir şans daha ver derler miydi?Kadınları bu kadar alaşağı etmeyin lütfen ya!!!

Her ilişki kendine özgüdür. Sizin ilişkiniz de demek ki eşiniz yönünden açık bir ilişki, istediği kişilerle birlikte olup hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Sadece son başkası ile ilişkisi bir hayat kadınıymış o sebeple sağlıktan şüphelenmiş olay buralara gelmiş. Yoksa asıl alışkanlık haline gelen eşinizin başkalarıyla (hayat kadını da dahil) ilişkiye girebilmesi.

Çok geçmiş olsun...

Açıkçası şu anda kadınıyla, erkeğiyle herkes azmış durumda, bundan mütevellit ben asla hiçbir erkeğe de kadına da güvenmiyorum. Ve çevremde o kadar çok birbirini aldatan insan tanıdım ki resmen psikolojim bozuldu. Bunu söyleme sebebim yalnız değilsiniz ve bu artık erkekler için hayatın normali gibi bir şey oldu. Yapmayan erkek çok az emin olun. O yüzden moralinizi bozmayın ve kendinizi suçlamayın asla. Gerçekten çok üzücü bir durum, boşanın ya da boşanmayın demem ben vebal almam. Ama genel olarak aldatan bir daha fırsatı çıkınca aldatıyor maalesef..

"Yapmayan erkek cok az" diye diye bu hallere gelmedik mi zaten. Aldatmayi normallestiriyor bu laflar. Aldatmak erkek icin de kadin icin asagilik bir durumdur. Evlenirken esine sadakat sozu veriyorsun o sozu tutamayacaksan hic evlenmeyeceksin. Her erkek aldatmaz aldatmak normal degildir aldatilma karsisinda bosanmak sonuna kadar haktir.

Hanımefendi, oradaki çok çok az lafı zaten yapmayan az da olsa erkek var ama büyük kısmı yapıyor demek. Ben erkeklerin %80'inin yaptığını/yapmaya çalıştığını/eline geçen ilk fırsatta yapacağını söylüyorum. Hepsi yapıyor demedim zaten. Ayrıca bir erkek ayrıldığında çok fazla nafaka vs ödeyeceğim, her şeyim elimden gidecek korkusuyla, kolay kolay bir kadından ayrılmaz/ayrılmıyor; bu sebeple de aldatıyor. Kadının boşanması kolay iken erkeğinkisi daha zor

Bel soguklu denilen hastaliga yakalanmis Diğerleri icin ona test yapilmadi Benim sonuclarimda az önce geldi temiz cikmis Doktor gelsinler yuzyuze konusalim demis 1 de hastaneye gidicez Ilerde testleri tekrar yaptiricam mutlaka
Akıntıdan alınan örnekle o hastalık tespit edilmiş ve ona göre ilaç verilmiştir.

Fakat HIV için 3 ay pencere dönemi var, şüpheli ilişkiden 3 ay sonra kan verip HIV testi yaptırın mutlaka. Allah korusun inşallah yoktur öyle bişey.

HPV için de test yaptırın yaptırmadıysanız, rahim ağzı kanserine yol açıyor kadınlarda.

Ya hu hadi bir aptallık ettin, bir hayat kadınıyla (ki kadın da olmayabilir) beraber oldun, lan bari kondom tak. Bu ne cesaret?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…