- 13 Temmuz 2018
- 1.789
- 3.635
- 35
İnansa nolur inanmasa nolur bunun gibiler asla bırakmaz sevgili koçişlerini yapcak kadın o dakika kovardı s. ktr ederdi.3 günde bel soğukluğu kaptığına inanan bir daha aldatmayacağına da inanır valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnansa nolur inanmasa nolur bunun gibiler asla bırakmaz sevgili koçişlerini yapcak kadın o dakika kovardı s. ktr ederdi.3 günde bel soğukluğu kaptığına inanan bir daha aldatmayacağına da inanır valla.
Varsın bel soğukluğu olsun adam açık açık anlatmış ötesi var mı
Akıl süzgecinden geçirmiyor değil bence işine öyle geliyor hanfendinin.işte süregelen bir aldatma var.
önceki sayfalarda bana böyle söyledi bilmiyorum demiş ya.
adamın söylediğini akıl süzgecinden geçirmeden doğru kabul etme var yani.
anlattığı masala inanan bir daha aldatılmayacağına da inanır yani.
Kadir inanır.Artık eşi mı yalan söylüyor, konu sahibi mı bize öyle şeyler anlatıyor bilmiyorum ama buna kim inanir.
Allahtan üstümde çakı var.. Çektim çakıyı, atladım aslanın üstüne.. Karnına tak tak tak.15 sene önce tanıdğı kadını yol kenarında görmüş hımm atma ziyaa diyemediniz mi?
ben yazamadan olay tatlıya bağlanmışAlışkanlık mı!! Artık odanın birinde mi yatar!!.. Ben de adama ne hakaretler etmiştim sizin için üzülüp te. Delimiymişim ne. Adam evinden bile olmadı, rahatı bile bozulmadı ohhh! Kv kp bile öğrendiler ve adam şeyinin bulaşıcı hastalığını, ay çok pardon elinin kirini yıkadı yundu tertemiz çıktı ortaya!! Bir tek şeyi merak ettim. Acaba kendi kendine "afferin aslanım errrkekksin sen, aynen böyle devam" da demiş midir ki!.. Neyse ben sustum ve kaçtım. Haydi geçmiş olsun.
vay arkadaş bizimkiler çocuk değildi herhalde ya15 yıllık düzeni bir anda yıkmak kolay değil deyin, anlayalım; kısa zamanda hayatım tersine döndü şok üstüne şok geçirdim deyin anlayalım. Biriniz de ama çocuklarım babasına çok düşkün demeyin be. Bunun arkasına sığınmayın. Kafanıza koyunca çoluk çocuk dinlemediğinizi çok iyi biliyoruz.
ben de ilk değildir diyorumAdam sizi kalitelide aldatmak istemiş yine boşanmamissiniz . Madem boşanmayacağıniz takip programı neden kullandınız ? bu olayida örtersiniz siz kalite aldatmamis 15 dakika zevk ne olucak
lise arkadaşlarımla karşılaşıyorum hatırlamıyorumben kendi 15 yıl önceki fotomu görünce kendimi tanıyamıyorum bazen.
adam büyük yalancı, hadi yalancılığı geçtim resmen dalga geçiyor.
daha konuyu açalı 24 saat bile olmadıCok sukur butun sonuclar temiz cıktı Ama yarin 9 da kadin dogum doktoruda görecek Bir seyi gozden kacirmak istemiyoruz
Ailem sehir disindan bugun geldi Onlarda kızdı üzüldü ama her anne baba gibi bir şans ver cocuklar var yuvan bozulmasin dediler Esim olacak şahısta yalvar yakar özürler diliyor yeminler ediyor Benimki de alışkanlık mi desem bitirmenin agirligimi desem bilmiyorum ne yapacagimi Bir saat onceki verdiğim karar 1 saat sonrasina uymuyor Bir sure akışına birakmayi denicem Oda odanin birinde yatar artik Acıyacak yerim kalmadi tek bildiğim bu
Her anne baba bır sans ver demiyor.Cok sukur butun sonuclar temiz cıktı Ama yarin 9 da kadin dogum doktoruda görecek Bir seyi gozden kacirmak istemiyoruz
Ailem sehir disindan bugun geldi Onlarda kızdı üzüldü ama her anne baba gibi bir şans ver cocuklar var yuvan bozulmasin dediler Esim olacak şahısta yalvar yakar özürler diliyor yeminler ediyor Benimki de alışkanlık mi desem bitirmenin agirligimi desem bilmiyorum ne yapacagimi Bir saat onceki verdiğim karar 1 saat sonrasina uymuyor Bir sure akışına birakmayi denicem Oda odanin birinde yatar artik Acıyacak yerim kalmadi tek bildiğim bu
anlamıyorum gerçekten bizim kadınlarımız aldatmayı bir kadın/erkeğin bi tarafına dokunmak mı zannediyor
Ama bı defaya yapan yine yaparişte süregelen bir aldatma var.
önceki sayfalarda bana böyle söyledi bilmiyorum demiş ya.
adamın söylediğini akıl süzgecinden geçirmeden doğru kabul etme var yani.
anlattığı masala inanan bir daha aldatılmayacağına da inanır yani.