Lütfen yargılamayın. 5 yıllık bi ilişkim var evlenmemiz için sebep yok ama hep erteliyor. Bu durum çok zoruma gidiyor. Konusunu önceden actirmiyirdu şimdi açılıyor ama hep erteliyor Bu ara farklı şehirlerdeyiz 5 6 aydır çok umursamaz ve değersiz hissettiriyordu. Uzun zamandır işyerimde benden hoşlanan ve aylardır peşimde olan birisi var. O kadar aşkla bakıyor ki bunu bildiğim halde ilgisi hoşuma gittiğinden muhabbeti kesemedim. Lütfen yargılamayın. Velhasıl gel zaman git zaman sohbetimiz ilerledi tabi bunun askıda. Bi zaman sonra sevgili olmadık ama cinsel birliktelik yaşadık sayilir. Bunu nasıl yaptım aklım almıyor. 1 yıl önce sevgilim birinden hoşlandığını günlerce peşinde koştuğunu itiraf etmişti. Onu çok yargıladim ağladım kabul etmedim halada bu durumdan kurtulabilmek değilim ama insan gerçekten yapmam dediği şeyleri yapabiliyor. Ayrilmamistik bi şekilde toparladım ama aynı şeyin daha kötüsünü yapmak bana çok acı veriyor. Bu durumda ne yapmalıyım. Bi anlık boşluk diyemem ama onu çok seviyormuşum ben aslında.