- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
-
- Konu Sahibi Kite_Runner
Aldatmak!!!
Yanımdaki adamın aklını okuyamam tabii..
Ama kendimi biliyorum ben.
Eşimle tanıştıktan sonra hiç bir erkeğe farklı maksatla bakmadım,zihnimden geçirmedim,hayal etmedim ben. Evleneceğiz diye değil bu yaptıklarım. Bir ilişki yaşıyorum ve kendime,karşımdakine olan saygımdandır.
Hep derim yakın arkadaşlarıma; gecelerce yalnızım. Aldatacak olsam en kralını yaparım. Sanalı,gerçeği,zihinsel,fiziksel...bilmemne...Hiç kimsenin de ruhu duymaz.
Ben nasıl edebimi koruyorsam kocam da akıllı olacak.:mymeka:
Çok ciddiyim,bir çok şeyi sineye çekebilirim,alttan alabilirim ama kocamın bana farklı bakışını hissettiğim anda affetmem, geri dönüşü yoktur.:1closedeyes:
Aldatıldığımı anladığım anda,gökyüzü yeryüzüne değse,bir değil,iki değil beş çocuğum da olsa,4 aylık değil 9 ay on günlük hamile de olsam,evlenme cüzdanına attığım imzayı bu kez boşanma kağıdına atarım..Tüm kadınlarında bunu yapmalarını,gurularını eşlerinin ayaklarına paspas yapmamalarını rica ediyorum..
Çünkü aldatılmayı en kötü insan bile haketmez..
Bir ben bir daha asla olmayacak..Huzurlu ve güzenli bir ortamda evlat yetiştirip,''yuvam'' diyebilmek için;
Aldatmaya Hayır!!!!!!
Konu için teşekkürler:)
Aldatmak!!!
Yanımdaki adamın aklını okuyamam tabii..
Ama kendimi biliyorum ben.
Eşimle tanıştıktan sonra hiç bir erkeğe farklı maksatla bakmadım,zihnimden geçirmedim,hayal etmedim ben. Evleneceğiz diye değil bu yaptıklarım. Bir ilişki yaşıyorum ve kendime,karşımdakine olan saygımdandır.
Hep derim yakın arkadaşlarıma; gecelerce yalnızım. Aldatacak olsam en kralını yaparım. Sanalı,gerçeği,zihinsel,fiziksel...bilmemne...Hiç kimsenin de ruhu duymaz.
Ben nasıl edebimi koruyorsam kocam da akıllı olacak.:mymeka:
Çok ciddiyim,bir çok şeyi sineye çekebilirim,alttan alabilirim ama kocamın bana farklı bakışını hissettiğim anda affetmem, geri dönüşü yoktur.:1closedeyes:
Arkadaşlar sizce aldatmak sadece tensel bir durum mu? Bana göre bakışmak, arzulamak başkasını ya da flört etmek de bir aldatmak. Eşimin beni aldatmış olması için illa bir kadınla birlikte olması gerekmiyor. Belki abartıyorumdur ama bu da aldatmak bence.Bu yüzden hiç aldatılmamışımdır diyemem.
Bir kadını güzel bulması değil, bir kadını arzulaması bahsettiğim şey...
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?