• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Filiz2006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
44
16
3
51
Merhaba arkadaslar..size.bir sorum olacak..Bir cocugunuz var.Sizi.sevdigine inandiginiz esiniz..10 yil sonra,bir mesaj goruyorsunuz.
Kadin ile esiniz arasinda..ve 5 yildir iliskileri oldugunu ogreniyorsunuz..adam inkar ediyor tabii..sonra kadin affediyor(!) Kadin konuyu destikce adam sinirleniyor.aralari iyiyken inkar ediyor,ufacik tartismada "onurluysan bosanirsin" diyor..siz olsaniz ne yaparsiniz?

Merhaba arkadaslar..size.bir sorum olacak..Bir cocugunuz var.Sizi.sevdigine inandiginiz esiniz..10 yil sonra,bir mesaj goruyorsunuz.
Kadin ile esiniz arasinda..ve 5 yildir iliskileri oldugunu ogreniyorsunuz..adam inkar ediyor tabii..sonra kadin affediyor(!) Kadin konuyu destikce adam sinirleniyor.aralari iyiyken inkar ediyor,ufacik tartismada "onurluysan bosanirsin" diyor..siz olsaniz ne yaparsiniz?

Onurlu muyum diye sorarım kendime. Neden boşanmadım da bu lafı duydum diye kendime kızarım.

Evlenmeden once her kadin gibi; asla affetmem demek,sonra basina gelince "acaba,affetsem mi diye dusunmek..oyle celiskili bir durum ki anlatmak mumkun degil..ben ki;daha once tum arkadaslarima bu durumda hemen bosan derdim.
Dahada acisi,meslegim terapistlik..ama terzi kendi sokugunu sokemez misali..

Buradaki 'kadin' sizmi oluyorsunuz??
5 yıldır aldatıldığını öğrenince basılmalı o tekme
Çocuk da babası tarafından aldatılan annesinin hala evliliğe devam etmesinden daha çok etkilenir

Çocuklar anne babayı örnek alırlar çünkü

Büyük konuşmayayım ama evlilikte affedilmeyecek iki şey;şiddet ve aldatma!!!Diğer sorunlar bi şekilde hal edilir gibi fakat şiddet ve aldatma kişinin onurunu gururunu zedeleyen etkenler.Ve bu ikisinden Sonra evlilik asla evlilik değildir.

Tabi ki boşanırım adam haklı hangi kadın kocasının başkasıyla seviştiğini bile bile hala yanında durur? Onuru gururu olan çeker gider çocuğum için şu bu falan filan bunlar boşanmamak için bahaneden başka bir şey değil çocuğunu çok düşünen insan benim çocuğum böyle bir babayı böyle bir yaşantıyı hak etmiyor der önce o adamı çocuk için boşar o evladı böyle şerefsiz adamdan korumak için

Back