şuan nasılsınız pkiBenim eski eşimde beni aldattı .
Oğlum 50 günlükken ayrıldık.
Bana o dönem hep dedi ki hep bebekle ilgilendin, beni görmedin .
Ul.n 50 günlük bebekle ilgilenmeyip sana mı ilgi gösterecektim acaba, cok istiyorsan sen ilgi gösterseydin o zaman ki bunlar bahaneydi. Biraz kurcalayınca bu kadının ılk ve tek kadın olmadığını , zaten evlılıgın basından berı hep ılıskılerı olduğunu ogrenmıstım . Ayrılmamızdakı kadına ise aşık olmuştu . Üzme yani kendini , onlarla alakalı bir durum bu
aynı işyerinde ve onıda rezil ederim dedim onu yap başına gelecekleri gör dedi.benim bir cocugum var ve onun yuzunden ömür boyu bu adamı görecegim ALLAHA havale etmek sabretmek istiyorum.Ya şeref yoksunu karaktersiz,şu an intikam isteğiyle dolusundur.Ben olsam evliyken aldatılma olduğu için o oo.. karakterle kadını rezil ederdim.Adamı da ama ilahi adalet tecelli eder ve onlar değmezler...
AMİN.Allah yardımcın olsun...
BULAŞMAK İSTEMİYORUM ÜZERİME çamur sıçrasın istemiyorum ALLAHLrındna bulsunlar.bunları yaptıgımda kendini daha değerli sayacaklar.Korkutmasına izin verme. Rezil et. O jafknjn ailesine de haber ver.
Evlenirlerse de yuva yıkarak başladıkları bilinsin.
Pislikler
Favorilerime kaydedicem.Karaktersiz bir barzonun sana yansıtma psikolojisiyle suç yüklemesine izin mi vereceksin?
Konuyu tekrar açmaya çalışırsa "Boşanma sebebimiz benim onurlu duruşum değil, senin karaktersiz ve sadakatsiz bir ib.e oluşundu. Hala anlayamaman pipi akıllı oluşundan. Sen tam da hakettiğin gibi düşüklerle olmaya devam ederken, ben onurla ve gururla annelik yapmaya devam edeceğim. Vicdanım inanılmaz rahat. Çocuğumun yüzüne utanarak bakacak kişi ben değilim. Sen de makyaj talebini suratı g.tümden çirkin hastalıklı yosmalarla giderirsin artık. Umarım prezervatif kullanmaz da belanı bulursun. Daha da sabrımı zorlarsan mahkemeye sunmadığım delilleri cümle aleme gönderir seni rezil ederim" de ve rahatla..
Gerçekten benim de sinirlerim bozuldu... ama senin mesaja şunu da eklemek lazim diyeceğim birşey bulamadım.Superdi
Nasıl sinirlendiysem artık
çok sakin konuştum hatta nasıl sakin kalabildin dedi.oldu bitti ama kendi kendime kaldıkca içim içimi yiyor altında eziliyorum bu yukun
daha kendime dikkat edip güzel giyinmemişim cinsel anlamda yetmemişim hep çocukla ilgilenmişim .bana defalarca söyledi evet yap diye ama çalışıyorum zamanım da yoktu.