Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LAVANDA arkadaşım ben sana kesinlikle katılmıorum çnkü kadınlarrın hepside EVLİ bi erkeğe "hayır" dese o adam karısını aldatacak birini bulamaz diimi ama? ve ister istemez aldatamaz ama gördüüm şuki evli veya bekar kadın ve kızlarımız önüne çıkan her erkeğe evet der oldu! ve erkekler için de aldatmak tabi daha kolay oldu ve doğal olarak daha cazip hale geldi...bence günümüzün kadın ve kızları zaten oralarını buralarını açıp erkeklere kendilerini rahaaat rahat gösteriolar inan ki ben kadın olarak bile bakıorum ya... çarşıya çık sanırsın ki panayırdasın: her yaşta kadını esmeriyle, kumralı ve sarışınıyla her boyda posda görürsün hemde heryerleri meydanda! eee erkeklerde doğal olarak bakar sonra az daha ileri gitmek ister ve cesaret edip de giderse ee ozaman size yeni boynuzlarınız hayırlı olsun derim... bence yani kadınlarda giyimlerine biraz dikkat etmeleri gerekir dışarıya çıkarken çnkü onlarda sonuçta erkek bi bakmaz iki bakmaz üçüncüye de kendine hakim olamaz haklı olarak! ben zaten o açık saçık insanlara hep kızmışımdır çnkü niyetlerinin kötü olduu baştan belli! yani ben daima kadınlara suç bulmuşumdur... erkekler bana daha saf geliolar neden derseniz bi kadın görüolar güzel alımlı ve doğaları gereği(ve allah korkusu yoksa) kapılıolar kadına ve sonu maalum...aah ahhh çook doluyum bu kadınların kırıtmaları konusunda (başıma gelmedi çok şükür) ama çevremde çook çekenler var...üzülüorum ve suçu yanlızca KADINDA buluorum...hadi erkekler kaba anlamıolar kadının halinden de karşıdaki o kadın neden hemcinsinin yerine kendini koymaz onu anlamıorum! bide marifetmiş gbi kendini daha özel ve güzel zanneder!!!(ama aslında aptalın tekidir)