• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor mu yoksa bende mi sorun var

Bugunneselibirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
8.204
11.846
248
Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.

Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.

Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.

Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum

Zili duymuyorsun diye dişarda uyumasi cok ilginc. Kendimi yerine koyuyorum. Esim on kez kapiyi calar ustune 20 kez de arardi yani.. birde üslubu cok cirkin. Ananin evinde yaptim falan. Bilmiyorum ben bi killandim. Normal zamanlarda iliskiniz nasil. Bunun dişinda huylandiğin bisey var mi

Zili duymuyorsun diye dişarda uyumasi cok ilginc. Kendimi yerine koyuyorum. Esim on kez kapiyi calar ustune 20 kez de arardi yani.. birde üslubu cok cirkin. Ananin evinde yaptim falan. Bilmiyorum ben bi killandim. Normal zamanlarda iliskiniz nasil. Bunun dişinda huylandiğin bisey var mi

Duysum ama beni suistimal etti o saatte gelerek yalan soyledi.
Caldi baya. Telefonu da aradi.
Normal zamanlarda iliskimz herkes kendi halinde. Gunde birkac defa arar.
Persembe aramadi kus diye herhalde.
Bisey istesem alir ama bilmiyorum.
Ozellikle persembe gunu dus almasi
Ve persembeleri kordona is icin gidiyor.
Bu hafya carsambadan gitti.
Ananin evi diyince bende kendi annesini ifadee ederek annemin evinde yapsaydin söylerdi o kadin dedm

aynen birde kadın hamile. birşey mi oldu diye kapıyı kırar en sonunda eşim.
dışarda gidip fosur fosur uyunmaz yani..

Ananin evi diyince bende kendi annesini ifadee ederek annemin evinde yapsaydin söylerdi o kadin dedm

11.30 geç mi?
ne suistimali?

E şimdi bu mesajina gorede hersey normal o zaman...kapiyi acmamissin aramis acmamissin e tabi disarda uyiycak... diger soyledigin seylerede pek takilmadim ben.

Nasıl yatmış arabada karısı evde hamile arıyor ama siz açmıyorsunuz kapıyı kırması gerekirdi ne kadar rahatmış eşiniz.
Diğer durumlar hakkında bir şey diyemeyeceğim .
Bir de sürekli annenizle ilgili örnek vermesi çok itici.

Back