- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.
Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.
Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.
Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum
Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.
Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.
Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum