- 13 Temmuz 2022
- 371
- 211
- 28
-
- Konu Sahibi cehennet06
Zaman sadece birazcik zamanYıllarınızı verdiğiniz gerçekten çok emek verip çok sustuğunuz bir insan tarafından aldatılmak, kandırılmak, yok sayılmak vs gibi durumla nasıl başa çıkıyorsunuz. ( şuan asla bir sevgi yok ) eskiden sevdiğiniz sevildiğinize inandığınız bir insan tarafından bunları yaşamak çok acıymış asla bir sevgim falan yok ama bana yaşattığı bu eksiklik hissini ben bukadar acı çekmiş atlatmaya çalışırken onun hayatına bakıyor oluşu hatta başka biri için acı çektiğini düşünüyorum onunda buda beni yıpratıyor yani bilmiyorum arkadaşlar. Eskiye göre coooooook iyiyim öyle ağlama krizlerim vs yok ama ara ara aklıma geliyor ve üzülüyorum artık buda olsun istemiyorum bence 1 saniye bile aklıma gelmeyi haketmiyor :) aslında mantıklı düşünen bir kadınım ama uygulamada 0'm. Yani diyorum kendime seni mutsuz ediyor sonuçta o mutlu olsa ne olur. Onlayken mutlumusun hayır bırak kimle nerde mutlu olursa olsun sana faydası veya zararı yokki diyorum. Bakma stalk yapma şu malı diyorum.. olan sana oluyor ruh sağlığına oluyor düşünme diyorum ertesi gün tekrar bakıyorum tekrar düşünüyorum tekrar içim içimi yiyor. Alan temizleme falan yaptirdim artık oralara para döküyorum allahim =) Her yolu deniyorum valla kizlarrrrrrr güçlü kızlarr nasil iradeli umursamaz oluyorsunuz formül nedir =)
çok emek verip çok sustuğunuz bir insan tar
Zaten ilk baslarda aglama krizleri yaşıyordum ölecek gibi hissediyordum şuan bunlar geçti.. stalk yapma isteği geçmiyorbence bunun geçici olduğunu bir kabullen önce
şu an üzülüyorum belki ağlamak istiyorum ağlayacağım ve sonra iyi olacağım deyin. ve her seferinde dozu biraz daha azalacak. hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor.
stalk olayını acil bırakman lazım ama
10 yıllık evlilik 1 cocuk.. istenmeyen gelin eşle ayrılmamak için karşılıklı verilmiş birsuru çaba..Öncelikle süreci anlatırsanız hani ne kadarlık ilişkiyi, evlilik miydi, çocuk var mu,çalışıyor musunuz ona göre bir yönlendirme yaabiliriz belki. Bence bu detaylar önemli.
Hemen işe girdim çalışıyorum, vakit buldukça çocuğumla geziyorum arkadaşlarımla geziyorum elimden geleni yapiyorum ama anı yaşayamıyorum bedenim orda aklım başka yerde oluyorZaman sadece birazcik zamanuzak durmaya calistikca daha çok yaklasiyorsun aslinda... Sadece günlük hayatini yaşamaya calis,işine git(calisiyorsan),ye,iç,gez... kendini hayattan soyutlama. Sonra bi bakmissin çiçek acmışsın
Mantıklı düşünüyorum ama uygulayamiyorum dedimMantikli bir kadin oldugunuzu soylemissiniz. Normal bir iliskide bunlar olmaz. Iliskilerde illa emek oluyor ama bu karsilikli olur yani.
Ben de aldatildim uzuldum ama ENNNN ÇOK üzüldüğüm aldatilma max 2 ay filan o da tamami aglamali filan degil yani.
Emek ve susma işini abartmayin yani iliski icinde de sonunda da sizin icin daha iyi olur daha az yıkıcı olur.
Aaaa bu ben:))Yıllarınızı verdiğiniz gerçekten çok emek verip çok sustuğunuz bir insan tarafından aldatılmak, kandırılmak, yok sayılmak vs gibi durumla nasıl başa çıkıyorsunuz. ( şuan asla bir sevgi yok ) eskiden sevdiğiniz sevildiğinize inandığınız bir insan tarafından bunları yaşamak çok acıymış asla bir sevgim falan yok ama bana yaşattığı bu eksiklik hissini ben bukadar acı çekmiş atlatmaya çalışırken onun hayatına bakıyor oluşu hatta başka biri için acı çektiğini düşünüyorum onunda buda beni yıpratıyor yani bilmiyorum arkadaşlar. Eskiye göre coooooook iyiyim öyle ağlama krizlerim vs yok ama ara ara aklıma geliyor ve üzülüyorum artık buda olsun istemiyorum bence 1 saniye bile aklıma gelmeyi haketmiyor :) aslında mantıklı düşünen bir kadınım ama uygulamada 0'm. Yani diyorum kendime seni mutsuz ediyor sonuçta o mutlu olsa ne olur. Onlayken mutlumusun hayır bırak kimle nerde mutlu olursa olsun sana faydası veya zararı yokki diyorum. Bakma stalk yapma şu malı diyorum.. olan sana oluyor ruh sağlığına oluyor düşünme diyorum ertesi gün tekrar bakıyorum tekrar düşünüyorum tekrar içim içimi yiyor. Alan temizleme falan yaptirdim artık oralara para döküyorum allahim =) Her yolu deniyorum valla kizlarrrrrrr güçlü kızlarr nasil iradeli umursamaz oluyorsunuz formül nedir =)
Aslında duygum yok yani şöyle aşk sevgi yok. Ama hırs var bir kere yalvarsa geçecek onuda yapmaz zatenAldatıldığınızı ilk öğrendiğiniz anda zaten bütün duygularınız yok oluyor öfke hissiyatı ağır basabilir onuda kendinizi telkin ederek azaltacaksınız aklınıza her geldiğin de aldatan insandan kurtuldum bu benim için bir kazanç diye düşüneceksin stalk kesinlikle yapma o artık senin hayatında yok neden stalk yapıyorsun ki bırak ne yaparsa yapsın
Yalvarsa da bir şey değişmiyor ki yalvarmaları da sahte zaten her şeyleri sahte bekleme hiç bir şey tamamen nötr olunca unutuyorsun.Aslında duygum yok yani şöyle aşk sevgi yok. Ama hırs var bir kere yalvarsa geçecek onuda yapmaz zatenbu hırs bana zarar veriyor
Temelinde değersizlik hissini tetiklediği için çok acıttığını düşünüyorum bazılarımızı. Terapi dicem buna da :) kısa vadeli değil, kendine değer vermeden büyüttüğümüz o çocuğu sağlıklı büyütmek uzun vadeli ve emek isteyen bir iş. Ama değer. Bu ekonomik durumda be kadar mümkünse :)Yıllarınızı verdiğiniz gerçekten çok emek verip çok sustuğunuz bir insan tarafından aldatılmak, kandırılmak, yok sayılmak vs gibi durumla nasıl başa çıkıyorsunuz. ( şuan asla bir sevgi yok ) eskiden sevdiğiniz sevildiğinize inandığınız bir insan tarafından bunları yaşamak çok acıymış asla bir sevgim falan yok ama bana yaşattığı bu eksiklik hissini ben bukadar acı çekmiş atlatmaya çalışırken onun hayatına bakıyor oluşu hatta başka biri için acı çektiğini düşünüyorum onunda buda beni yıpratıyor yani bilmiyorum arkadaşlar. Eskiye göre coooooook iyiyim öyle ağlama krizlerim vs yok ama ara ara aklıma geliyor ve üzülüyorum artık buda olsun istemiyorum bence 1 saniye bile aklıma gelmeyi haketmiyor :) aslında mantıklı düşünen bir kadınım ama uygulamada 0'm. Yani diyorum kendime seni mutsuz ediyor sonuçta o mutlu olsa ne olur. Onlayken mutlumusun hayır bırak kimle nerde mutlu olursa olsun sana faydası veya zararı yokki diyorum. Bakma stalk yapma şu malı diyorum.. olan sana oluyor ruh sağlığına oluyor düşünme diyorum ertesi gün tekrar bakıyorum tekrar düşünüyorum tekrar içim içimi yiyor. Alan temizleme falan yaptirdim artık oralara para döküyorum allahim =) Her yolu deniyorum valla kizlarrrrrrr güçlü kızlarr nasil iradeli umursamaz oluyorsunuz formül nedir =)
Ya alan temizleme yaptırıyorum 1200 TL ise yarıyor mu onu da bilmiyorum en iyisi terapiye gitmekTemelinde değersizlik hissini tetiklediği için çok acıttığını düşünüyorum bazılarımızı. Terapi dicem buna da :) kısa vadeli değil, kendine değer vermeden büyüttüğümüz o çocuğu sağlıklı büyütmek uzun vadeli ve emek isteyen bir iş. Ama değer. Bu ekonomik durumda be kadar mümkünse :)
Yüreği soğuyan savaşı bitermis. Sizin ki soğumamis maalesef soğuyunca güleceksiniz bu hissettiklerini icinYıllarınızı verdiğiniz gerçekten çok emek verip çok sustuğunuz bir insan tarafından aldatılmak, kandırılmak, yok sayılmak vs gibi durumla nasıl başa çıkıyorsunuz. ( şuan asla bir sevgi yok ) eskiden sevdiğiniz sevildiğinize inandığınız bir insan tarafından bunları yaşamak çok acıymış asla bir sevgim falan yok ama bana yaşattığı bu eksiklik hissini ben bukadar acı çekmiş atlatmaya çalışırken onun hayatına bakıyor oluşu hatta başka biri için acı çektiğini düşünüyorum onunda buda beni yıpratıyor yani bilmiyorum arkadaşlar. Eskiye göre coooooook iyiyim öyle ağlama krizlerim vs yok ama ara ara aklıma geliyor ve üzülüyorum artık buda olsun istemiyorum bence 1 saniye bile aklıma gelmeyi haketmiyor :) aslında mantıklı düşünen bir kadınım ama uygulamada 0'm. Yani diyorum kendime seni mutsuz ediyor sonuçta o mutlu olsa ne olur. Onlayken mutlumusun hayır bırak kimle nerde mutlu olursa olsun sana faydası veya zararı yokki diyorum. Bakma stalk yapma şu malı diyorum.. olan sana oluyor ruh sağlığına oluyor düşünme diyorum ertesi gün tekrar bakıyorum tekrar düşünüyorum tekrar içim içimi yiyor. Alan temizleme falan yaptirdim artık oralara para döküyorum allahim =) Her yolu deniyorum valla kizlarrrrrrr güçlü kızlarr nasil iradeli umursamaz oluyorsunuz formül nedir =)
İnşallah bian önce sogurYüreği soğuyan savaşı bitermis. Sizin ki soğumamis maalesef soğuyunca güleceksiniz bu hissettiklerini icin
İnsan üzülüyor elbette. Bende bir gün işten eve erken geldiğimde eşimi evde bir kadınla buldum. Bir günde dünyam karardı. Yaşadığım şehre kadar değiştirdim. Onunla gittiğim her yere gitmek zor geliyordu. Çok üzüldüm çok ağladım ama bir gün dedim ki kendime; “ eline ne geçiyor, onun hayatını merak ederek sadece acı çekiyorsun, onun yüzünden daha ne kadar üzüleceksin. Dünyadaki ilk ve son erkek değil. Kendine yatırım yap ve ayağa kalk. Daha iyi şeyler hakettiğini hem kendine hem çevreme göster.”Yıllarınızı verdiğiniz gerçekten çok emek verip çok sustuğunuz bir insan tarafından aldatılmak, kandırılmak, yok sayılmak vs gibi durumla nasıl başa çıkıyorsunuz. ( şuan asla bir sevgi yok ) eskiden sevdiğiniz sevildiğinize inandığınız bir insan tarafından bunları yaşamak çok acıymış asla bir sevgim falan yok ama bana yaşattığı bu eksiklik hissini ben bukadar acı çekmiş atlatmaya çalışırken onun hayatına bakıyor oluşu hatta başka biri için acı çektiğini düşünüyorum onunda buda beni yıpratıyor yani bilmiyorum arkadaşlar. Eskiye göre coooooook iyiyim öyle ağlama krizlerim vs yok ama ara ara aklıma geliyor ve üzülüyorum artık buda olsun istemiyorum bence 1 saniye bile aklıma gelmeyi haketmiyor :) aslında mantıklı düşünen bir kadınım ama uygulamada 0'm. Yani diyorum kendime seni mutsuz ediyor sonuçta o mutlu olsa ne olur. Onlayken mutlumusun hayır bırak kimle nerde mutlu olursa olsun sana faydası veya zararı yokki diyorum. Bakma stalk yapma şu malı diyorum.. olan sana oluyor ruh sağlığına oluyor düşünme diyorum ertesi gün tekrar bakıyorum tekrar düşünüyorum tekrar içim içimi yiyor. Alan temizleme falan yaptirdim artık oralara para döküyorum allahim =) Her yolu deniyorum valla kizlarrrrrrr güçlü kızlarr nasil iradeli umursamaz oluyorsunuz formül nedir =)
Sizinki dahada travmatik.. Ben öyle birsey yaşasam şuan ne halde olurdum bilmiyorum.İnsan üzülüyor elbette. Bende bir gün işten eve erken geldiğimde eşimi evde bir kadınla buldum. Bir günde dünyam karardı. Yaşadığım şehre kadar değiştirdim. Onunla gittiğim her yere gitmek zor geliyordu. Çok üzüldüm çok ağladım ama bir gün dedim ki kendime; “ eline ne geçiyor, onun hayatını merak ederek sadece acı çekiyorsun, onun yüzünden daha ne kadar üzüleceksin. Dünyadaki ilk ve son erkek değil. Kendine yatırım yap ve ayağa kalk. Daha iyi şeyler hakettiğini hem kendine hem çevreme göster.”
Alışkanlıklar kaybolmuyor elbette hemen. Üzüyor. Ama bende güçlenmek için onunla gittiğim yerlere gittim. Onsuz yeni anılar biriktirdim oralarda. Yapmak isteyip yapamadıklarım vardı. Onları yaptım.
Artık onu merak ederek kendime işkence etmek istemiyorum. Hayat benim hayatım. O yaptığı pislikle vicdanı er yada geç rahatsız olacak. İlahi adalet onu zaten cezalandıracak. Yakalanmakla ilahi adalet başlamış oldu zaten.
Şimdiden bizim tırtıldan kelebeğe dönme vaktimiz. Hayat güzel ve her ne olursa olsun devam ediyor. Lütfen artık geçmiş için üzülme ve gelecek için de fazla endişelenme. Sadece bugün kendimi nasıl mutlu edebilirim diye düşün
Stalk yapmak bir odayı anahtar deliğinden gözetlemeye benzer" gibi bir söz vardı.Zaten ilk baslarda aglama krizleri yaşıyordum ölecek gibi hissediyordum şuan bunlar geçti.. stalk yapma isteği geçmiyor
10 yıllık evlilik 1 cocuk.. istenmeyen gelin eşle ayrılmamak için karşılıklı verilmiş birsuru çaba..
Hemen işe girdim çalışıyorum, vakit buldukça çocuğumla geziyorum arkadaşlarımla geziyorum elimden geleni yapiyorum ama anı yaşayamıyorum bedenim orda aklım başka yerde oluyor
Mantıklı düşünüyorum ama uygulayamiyorum dedim