Aldatılmışım

binnazbek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
9
0
35
2 hafta önce aldatıldığımı öğrendim. Eşim geceleri odaya gidiyordu ve yalniz uyuyordu sebebini sordugumda rahat rahat yatiyorum cocuk uyandiriyor diyordu. Küçük bir kızımız var. Icim rahat etmedi telefonumla ses kaydi aldim mesajlarini yakaladim askimli canimli mesajlar diz boyu. Sevgilim yazmis sevgilisiymis. Elimde kanıtlar boşanmam gerektigini biliyorum ve bosanacağımı da biliyorum ama su an gücü kendimde bulamiyorum. Ne yapacağımı düsünüp duruyorum. Ailemden çok uzakta yasiyorum yalniz hissediyorum kendimi. Kağıt üstünde evliyiz artik asla affedemedim. Kendini affettirmek icin de hicbir sey yapmiyor o kadar yüzsüz. Yüzleştigimde herkese karsi boyleyim yok oyle bir sey dedi. Asla bir açıklama yapmadı. Suçu benim üstume yikmaua çalıştı sen de aldatiyorsundur bak sunlari yapiyorsun dedi. Tiksindim nefret ediyorum yuzunu gormek bile istemiyorum. Ama itirecek gucu niye kendimde bulamiyorum. Yeni oldugu icin mi. Benim durumumu yasayanlar var mj?

İlk an duygusal bir şok yaşamanız gayet normal ama "O gücü kendimde bulamıyorum " anormal. Duygular, hayal kırıklığı vs. Bunlardan dem vurmanız gayet olağan ama, olayın sıcağı ile boşanma kafaya dank etmemişse, sonra hiç yapamazsınız.

Hepimizde ultra güçler yok, biz de etten kemikteniz yani. Gerçekten gurur yapan, bunu hazmetmeyen onlarca örnek var. Devlete sığınma, barodan avukat, mesleki kurslar vs. Gururla ayakta kalıyorlar.

Aile bu konuda elbet önemli, duruma +1 başlarsınız. Mesleğiniz var ise bu da +1 ama bu ikisi yok diye mücadele yoksa işte o zaman güçsüzsünüz.

Hiç bir kadın aldatılmayı unutmaz "muş" gibi yapar. Sonrasında hep kin ve nefret. Evlilik mi ondan sonrası?

Evet var ama çocugumla madur olmak istemiyorum. Maddi açıda borçlarim var bu adamdan dolayi biraz kendimi toparlamayi dusunuyorum.
Kasımda da yakalamışsın bir kadınla. Ve bi tepkin yok mu yani ?
Benim tek duam Allahım okutup büyütüp eline meslek verdiğim kızım aldatılıp hala susacak eziklikte olmasın Rabbim. Siz kendi ayaklarınız üzerinde durmayacaksanız neden okudunuz meslek aldınız elinize ? Allahım sen koru böyle bir kişilikte olmaktan ya size acıyorum

Kasımda da yakalamışsın bir kadınla. Ve bi tepkin yok mu yani ?
Benim tek duam Allahım okutup büyütüp eline meslek verdiğim kızım aldatılıp hala susacak eziklikte olmasın Rabbim. Siz kendi ayaklarınız üzerinde durmayacaksanız neden okudunuz meslek aldınız elinize ? Allahım sen koru böyle bir kişilikte olmaktan ya size acıyorum
Onda bir sonuca varamadım. Kasimdakinde ama su an eminim ve kanıtlarla birlikte

yani ben genelde ayrılıklar konusunda çok ılımlı yaklaşmaya gayret ederdim ama maalesef bu örnek çok ama çok acı.
Bu ne böyle ya, bu nasıl bir yüzsüzlük. "ben böyleyim ne demek".... yazık yazık....

Evet var ama çocugumla madur olmak istemiyorum. Maddi açıda borçlarim var bu adamdan dolayi biraz kendimi toparlamayi dusunuyorum.

Onda bir sonuca varamadım. Kasimdakinde ama su an eminim ve kanıtlarla birlikte
Nasıl bir mağdurluk bu? Elbet kolay olmayacak ama size bir örnek vereyim bir temizlik personelimiz geçmiş zamanda boşandı, çocuklu. Çocuğuna bakanda yoktu. Okuldan alma zamanlarına müsade ettim, çocuğu iş yerine getirdi hatta odam sıcak diye çok kez odamda durdu arabası ile oynadı vs.

Biz milletçe vicdansız değiliz. Hele kadın, kadının yurdudur. Ben çocuğumu iş yerinde bakmıyorum ama o kadına hepimiz kol kanat gerdik.

Eğer gerçekten boşanacaksanız kendinize bahane aramayın lütfen.

istediğiniz zaman halledemeyeceğiniz bir şey yok. mağdurluk maddiyat hepsi zamanla olacak şeyler. Evet zor olur ama olur. Sizi aldatan bir adamla yaşamaktan daha zor olamaz herhalde

Ailem uzakta demişsiniz yanlarına gidebilirsiniz belki size destek olmak için birisi gelebilir imkanlar neler bilmiyorum ama, hepsi hallolur önemli olan siz kendinize olan saygınızı ve mutlulığunuzu ihmal etmeyin

"Sen de aldatıyorsundur" sözü aldatmasından bile iğrenç... Bu tarz kararlar sıcağı sıcağına verilmediği sürece ilerde hiç verilmez. Toparlanın acilen ve o evi terk edin ya da onu o evden atın. Sonra da gidin davanızı açın ama asla beklemeyin.

'Sen de aldatıyorsundur' 'ben herkese böyleyim' diyecek kadar iğrenç bir adamla aynı evde kalmaya dayanabilecekseniz mesele yok. Hepimizin borçları ve çocukları var. Hepsi yoluna sokulur, yeter ki gerçekten bitirmek isteyin. Alışkanlığın konforundan çıkabilmek marifet. Belediye kreşleri var, bakıcı alternatifi var, fabrikaların bile kreşleri var. Kızım babasına çok düşkün cümlesini de mantıklı bulmuyorum ben. Kendi zevklerine bu kadar odaklanmış bir adam çocukla vakit bile geçirmiyordur. Ama tercih sizin.

2 hafta önce aldatıldığımı öğrendim. Eşim geceleri odaya gidiyordu ve yalniz uyuyordu sebebini sordugumda rahat rahat yatiyorum cocuk uyandiriyor diyordu. Küçük bir kızımız var. Icim rahat etmedi telefonumla ses kaydi aldim mesajlarini yakaladim askimli canimli mesajlar diz boyu. Sevgilim yazmis sevgilisiymis. Elimde kanıtlar boşanmam gerektigini biliyorum ve bosanacağımı da biliyorum ama su an gücü kendimde bulamiyorum. Ne yapacağımı düsünüp duruyorum. Ailemden çok uzakta yasiyorum yalniz hissediyorum kendimi. Kağıt üstünde evliyiz artik asla affedemedim. Kendini affettirmek icin de hicbir sey yapmiyor o kadar yüzsüz. Yüzleştigimde herkese karsi boyleyim yok oyle bir sey dedi. Asla bir açıklama yapmadı. Suçu benim üstume yikmaua çalıştı sen de aldatiyorsundur bak sunlari yapiyorsun dedi. Tiksindim nefret ediyorum yuzunu gormek bile istemiyorum. Ama itirecek gucu niye kendimde bulamiyorum. Yeni oldugu icin mi. Benim durumumu yasayanlar var mj?
Hem aldatıyor hem de pişkin gibi ben herkese karşı böyleyim, sen de beni aldatıyorsundur demiş eşin 😠😠 tam bir manipülatif biri. Kanıtlar ortada, sen de çalışıyorsun , işin var. Biliyorum zor bir durum fakat kendine gelmek zorundasın kendin ve çocuğun için. Mesajlardaki yazışmalar eşinin numarası görünecek şekilde olsun, rehberden silin, numara görünsün. Öyle dava açın.

Allah yardımcın olsun gerçekten böyle durumlar çok zor bende defalarca yaşadım hala söylediği yalanları yakalıyorum arkadışınaatıyo suçu sürekli ben ayrılmaya cesaret edemiyorum çünkü ailem yok ve bunca zaman bavulumla hep başkalarına sığındım şıan iyi kötü yuvam var çocuk olursa düzelir diye düşünüp çocuk yapmata çalıştık şuan hamile olma ihtimalim var bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum ama benim durumum seninkinden farklı benim eşim sürekli sosyal medyadan tiktok azar vb yerlerden yakalıyorum yaşım genç daha etrafım güzrl olduğumj söylüyo neden yapıyo bilmiyorum Allah yardımcımız olsun ben patlama anımı bekliyorum daha önce evi bıraktım yatakları ayırdım bi şekilde özür dilemeden açıklamayaptı arkadaşım diye inanmış gibi yaptım çünkü 0 dan tek başıma bir hayat zor olucak anlamıyorum sevmese uyurken gelip öpmez sarılmaz ilgili davranıyo ben uyurken öpse nolur öpmese mesela sevmiyor olsa seviyor biliyorum ama vazgeçemiyor da ben de sıkıştım kaldım Allah yardımcın olsun

🤢🤢🤢🤢 Eşiniz iğrenç ve midesiz biri

X