- 15 Ekim 2024
- 2
- 0
- 26
- Konu Sahibi fatma trgy
Herkese merhaba sizden ciddi anlamda destek almalıyım 6 buçuk senelik evliyim 3 buçuk yaşında oğlum var. İki sene önce eşim kokain esrar kullanıyordu engel olmaya çalışsamda başaramadım ve o dönemde beni aldatmış bi kadınla ve tek gecelik(güvenemiyorum) şuan bu maddeleri kullanmıyor sadece ilaç içiyo onada ne kadar engel olmaya çalıştıysam olmadı ağır bir işi var ona iyi geldiğini söyledi bende artık karışmıyorum bi haftadır nedensiz içime bi kuşku düştü ve sordum kaçamak cevaplar verince şüphelendim maglum hiç beklemediğim bi durum olduğundan ama bugün 15 Ekim salı 2024 saat sabah 5 ben tekrar konuyu açtım ve üstüne gittim kabul etti madde etkisiyle tek bir kere olduğunu ve pişman olduğunu söyledi tabi ben haliyle çok üzüldüm ve tartışmadım sadece bi kaç bişey söyledim ve suan size bunları yazıyorum ne yapmam gerekiyor sadece kalbimde acı hissediyorum neden yapasın ki bunu ona olan bütün güvenim yok oldu devam etsem nasıl sindiririm gitsem naparım bilemiyorum lütfen destek olur musunuz size çok ihtiyacım var ben 27 yaşındayım şuan çalışmıyorum ama çalışırım oğluma bakarım ama ya yapamazsam diye korkuyorum ailem var bana her türlü destek olurlar hiç şüphem yok ama sizden bişeyler duymaya ihtiyacım var şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum