• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmış gibi hissediyorum

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Slm arkadaşlar.direk konuya girmek istiyorum.dun gece esimin telefonunu kurcalarken whatsapta engellenen kişilere girdim ve 2 numara cıktı ikiside ilişki karşılığı para alan kadınlardı. Görünce çok kötü oldum ne yapacağımı nasıl soracağımi bilmiyorum yaşımız daha küçük 22 yaşındayız daha 1 yıllık evliyiz neden buna gerek duydu neden bu numaraları kaydetme gereği duydu bilmiyorum nasıl sormaliyim:KK43: ayrıca cimri birisidir para veripte böyle bişey yapacağına inanmıyorum

yani ne denir ki bu adamlara.... Yaşlarınız küçük,yeni evlenmişsiniz neden yaparsın böyle salak şeyler..
Aldatma olmasa da mide bulandıran bir durum. Ama iyi söyledin bende bakim akşam :)

Sizce gördüğümu ona soylemelimiyim ama soruncada bağırarak kendini ustee cikariyo

Sizce gördüğümu ona soylemelimiyim ama soruncada bağırarak kendini ustee cikariyo

Valla ben ilk evlendiğim de tlf bakarken eski nişanlısının isminde bir kayıt görmüştüm, geceydi ve çok fena bir şekilde uyandırdım :) şimdi düşünüyorum böyle yapar mıyım diye? Evet yaparım fakat söyleme tarzım değişir.!! Yani söylemelisin ama tabi sakin ol,neden yaptığını sor.. He bide bu tlf numarasını evlenmeden önce de kullanıyorsa belki eskiden olan birşeydir . Evlenince engellemiştir. Onu da düşün :)

en iyi ihtimali düşünmüşsünüz.. öncesinde o bayanlarla görüşmüş olma ve aralarında birşeyler geçmiş olmasıda ihtimaller aarsında.. öncesine görüşüp aramasından tekrar korkmasa engellemez zaten.. bağırırsa bağırsın neyine bağırıcak normal efendi sadık bi erkeğin teelfonunda ne işi olur öyle kadınların..

Arkadaşlara katılıyorum belki çok önceden engellenmiş olabilir. Siz daha önce bakmış mıydınız? Evlilik öncesi ilişkiniz ne kadarlıktı o da önemli bi detay çünkü örnek veriyorum 3 yıldır sevgiliyseniz belki şuan değil ama sevgiliykende aldatılmış olabilirsiniz. Bence söyleyin içiniz içinizi yiyeceğine siz huzursuz olacağınıza o olsun

Engeli istediği zaman kaldırabiliyor.belki sadece eve gelince engelliyor ..sen aç engeli bakalım .ne olacak..

2 yıl sevgili 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi çaktırmadan sürekli kontrol ederim son 2 haftadır bakmıyodum engellenen kişilere özellikle bakarım normalde .daha bişey diyemedim ben utanıyorum söylemeye birde konuşurken ağlayıp sacmalamktan korkuyorum

2 yıl sevgili 2 yıl nişanlı kaldık 5 yıldır tanıyoruz birbirimizi çaktırmadan sürekli kontrol ederim son 2 haftadır bakmıyodum engellenen kişilere özellikle bakarım normalde .daha bişey diyemedim ben utanıyorum söylemeye birde konuşurken ağlayıp sacmalamktan korkuyorum
Melnes doğru söylüyor engeli bi kaldır istersen bakalm yeniden engelleyecek mi gözlemle bi süre bence

Back