J
Juliet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Bende Olsam Söylemem çünkü Onlar Düzelir Bakarsin Affeder Sen Arada Laf Taşiyici Olarak Kalirsin Ve Dişalnirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana katılıyorum muamma cümlelerinin altına den den koyuyorum. ayrıca olay uzun süreçte ve karışık zaten ya çözülecek ya çözülecek. bence evli bir adamla birlikte olup sebepleri her ne olursa olsun derdini anlatan arkadaşını olay çözülene kadar tüm bunların içinden uzaklaşmasını önermelisin gelecek korkusu. çünkü evli olup başka bir kadınla birlikte olan adam hiçbir zaman benim ayranım ekşi demez. tabiiki karısını şikayet edecek. kendini haklı gösterme çabaları. CADIARZU
vede erkeklerin aldatmalarına karşı kinim çok büyük.bir aldatılmış olaraktan istese benle arkedaşlığını kessin yada laf yetiştirdim olsun farketmez.sölerim biz kdınların gözleri bazen kör oluyo.seviyoruz diyoruz olan biteni görmüyoruz.gören varsa bilen varsa sölemeli.şimdi sölemediniz yarın biliyodunda nie beni uyarmadın dendiği zamanda arkadaşlık riske girmiyomu....bence söyleyin.
ben soylerim... sahsen... sonucu ne olursa olsun cunku ayni durumda kendimin olmasini istememevli birinin aldattigina uzun surelerdir sahit olsaniz, bunu karisina soyler misiniz yoksa hic bilmiyormus gibi mi yaparsınız?