Aldatılmaktan ölümüne korkma

gnctrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
1.853
5.593
Herkese merhaba;

Bu sorunumun doğru olmadığının farkındayım. Korktuğum şey başıma gelir bunun da farkındayım. Mantığını biliyorum ama engel olamıyorum. İlaç aldım,psikologa gittim ama geçmedi. Delirdim heralde diye düşünüyorum çok çıkmazdayım. Evliyim çocuğum yok. İlerde çocuğum olursa farkedemezsem cocukla uğraşırken salak yerine konulursam diye düşünüyorum. Çok konu okudum burda, çevremde çok şahit oldum aldatılmalara. Önceden böyle değildi yani bu kadar değildi ama şimdi enerjimi alıyor böyle düşünmek. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı acaba? Teşekkürler şimdiden...

Aldatilirsaniz İlla ki farkedersiniz, gormek isteyen gorur. Ben aldatilmistim sevgili olduğum bir iki kişi tarafından ve hiç ama hiç araştirmadigim takip etmediğim halde bir şekilde karşıma çıktı tesadüfen veya duydum. Ayrılıyorsun ve dünyanın sonu bu olay değil.
Ben de 9 senelik evliyim, hiç öyle.bir korkum yok

Hiç korkmadıgım sallamadıgım tek olay şu aldatılma ya 😀 o yoksa başkası var aldatsa ne aldatmasa ne.
Aldatırsa ayrılır önüme bakarım milyon tane insan var kimse vazgeçilmez değildir.
Bence siz kendinizi sevmiyorsunuz, önce kendinizi sevip değer verin

Herkese merhaba;

Bu sorunumun doğru olmadığının farkındayım. Korktuğum şey başıma gelir bunun da farkındayım. Mantığını biliyorum ama engel olamıyorum. İlaç aldım,psikologa gittim ama geçmedi. Delirdim heralde diye düşünüyorum çok çıkmazdayım. Evliyim çocuğum yok. İlerde çocuğum olursa farkedemezsem cocukla uğraşırken salak yerine konulursam diye düşünüyorum. Çok konu okudum burda, çevremde çok şahit oldum aldatılmalara. Önceden böyle değildi yani bu kadar değildi ama şimdi enerjimi alıyor böyle düşünmek. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı acaba? Teşekkürler şimdiden...
Bu hayatta hep aptal ve salak yerine konmaktan korkmusumdur ve hepte yaşadım yapma

Hiç korkmam aldatırsa zaten benim olmamıştır o sevgi anında sıfırlanııııır ve kendimi iyileştirmeye ve yoluma daha sağlam devam etmeye çalışırdım , sevgim nefrete dönüşür diyemiyorum çünkü nefret de güçlü bir duygu sanırım direkt hislerim kaybolur o kişiye karşı 😶‍🌫️

Herkese merhaba;

Durduk yere mi düşünuyorsun ? Eşinin bir anlamsız davranışı var mı yoksa çevrenden mi etkileniyorsun? Tamamen konu çevreye herkesi sil at negatif insanlardan uzak dur. Burası aklını kurcaliyorsa üyelik iptal et.

Herkese merhaba;

Senin gibi bend cok korkuyordum eşimi de sıktıkça sktım sonuç aldatıldım hemde çocuğumun 2 aylıktı annemın yanındayken

Yaşamadığından korkuyor insan yaşayınca kimseye eyvallahı olmayan bi insan haline dönüşebiliyor .
Ayrıca çok güçlü bi panzehir, hayatta her olaya kullanabilecek kadar güçlü bence .

Birde şunu öğreniyorsunuz “pay bırakmak “.
“İnsanız ve her olayı her bi insandan yaşayabilme ihtimalimiz var ve kimseye çok anlam yüklemeyip en çok kendine kıyamamak ..” şeklinde ki bakış açısı kazanmayı da yanına hediye vermişti evren, ben aldatıldıktan sonra 🫶🏻🎈

Aaa ben mesela aldatilmayi terk edilmeyi falan severim. Ay parazit sokucu olaylardir bunlar niye korkuyosunuz. Dua edin ama aldatilmamaya degil aldatilirsaniz karsiniza cikmasina. Terk edilmekten hic uzulmuslugum yoktur gencken bikac ayrilik yasadim boyle hep sorumluluk karsidaydi miss. Aldatilmak da buna benzer bi sey bosverin keyfinize bakin er gec cikar yalancinin yalani ortaya. Basarsiniz tekmeyi, gercek yuzunu gormekten neden korkuyosunuz ki ne guzel iste boyle bi sey olursa kurtulursunuz size bunu yapan adamdan. He bu tabi insallah aldatilirim motivasyonu degil😅 aldatilirsam ve ogrenirsem benlik bi sey yok onun gunahi motivasyonu ve rahatligi😌

Daha önceden bir şey mi yaşandı aranızda bu konuyla alakalı ?
İnsan bilmeden,şüphe duymadan ; çocuk olursa kocam beni aldatır diye endişe taşır mı ?
Ha diyorsan ki adam güven vermiyor,o ayrı pek tabi.

Bak böyle şeyleri düşünme
Düşündükçe çekersin

Beni kocam aldatmadı ama aldatsaydı da kendisi kaybederdi
Valla dünyanın sonu değil
Kendim için söyleyim
Ummmrummmda olmaz

nedenine inmeniz lazım,ilaçtan ziyade psikoterapi denediniz mi? elbet bir çocukluk travmasıdır yaşadığınız şey.

Öyle bir takıntı oluşturmuşsunuz ki sanki dünyanın sonu aldatılmak. Tabi yine de Allah kimseye göstermesin de gerçekleşmemiş bir durumla ilgili bu kadar vesvese yapıp kendinizi yıpratmanız doğru değil. Psikolojik destek alın bence.

Herkese merhaba;

Bu dünyada iki büyük korkumdan biri aldatılmak. annem aldatıldığı için aldatılmanın nasıl korkunç bir his olduğunu 13-14 yaşında tattım. Benim en büyük korkum oldu. Çok korktum. İlk eşime defalarca kez, nişanlı iken, sevgili iken bunu yapma, yaparsan affetmem dedim. Yaptı, ben söylerken de yapıyormuş. Sevgiliyken, nişanlı iken hep aldatılmışım. Evliyken de. En büyük korkumu yaşadım, boşandım. Hayatımın en zor günleriydi. Olacaksa oluyor, asla yapmaz denilen adam aldattı beni, dişi sineğe bile bakmaz dedikleri, dediğim adam aldattı. O yüzden korkunun ecele faydası yok. Olacaksa oluyor, siz olacaksa ne yaparsınız onu bilin yeter

X