Aldatılmak

Senelerdir degil evliligin ilk yılında oldu hamileyim diye bisey yapamadım seviyordum 9 yıl görmedim yakalamadım ama 1 yıldır biriyle görüsüyormus kimse gercekten kimsenin ne yasadıgını bilemez

Adam evine geliyor yemek hazır elbisler temiz evli nasılsa sizle yatıyor etrafa evli mutlu çift modeli veriyor her ne yaparsa yapsın nasılsa eşi kabulleniyor devam ediyor evliliğe

Biliyor ki bosanmiyacak gidemeyecek lanet olsun sana demiyecek bir eşi var
zerre size karşı saygısı yok

Ona bagimlisiniz onsuz olamaz ona muhtaçsınız eee adam da istediğini yapıyor sizde ancak kendi kendinize dövünüyorsunuz sıniır oluyorsunuz gelip buraya yazıyorsunuz öfkeniz geçince yine aynı devam ediyorsunuz

Peki şunu sordunuz mu ben aynısını yapsam bu adam benim yaptığımi görmezden gelirmi diye yada beni kapı önüne koyar hatta çok kötü damga vurulur diye bi düşünün

Bu adama bu kadar kızıp ayni yataga giriyorsunuz

Daha ne olmasi gerekiyor ayrılık için diyecem boşa gidicek nasılsa devam edeceksiniz

Edecekseniz de ezilmeyi bu hayati da kabul edeceksiniz sessiz kalip gormezden gelip kendinize saygınızı bitirip evliliğe kocanızla yasiyacaksiniz

Boşanacaksanız güçlü durun ama boşanmayacaksanız da kurcalamayın.
Çocuklarınız kaç yaşında ?
Boşansanız aileniz arkanızda durur mu ?

Bu erkekler tam pislik .. Sadakatsiz insanlardan erkek veya kadın ayırmadan nefret ediyorum.Tabii bu süreç sizin için harika geçmeyecek üzülüp yara alacaksınız ama bu adamla yaşamakta mide istiyor.Ben tahammül edemezdim.

Suan ayrıyız bosanacagım nasıl yapacagım bilmiyorum ama bosanacagım seviyordum kendimi kandırmısım ama sevgiside saygısıda bitti

Boşanacaksanız güçlü durun ama boşanmayacaksanız da kurcalamayın.
Çocuklarınız kaç yaşında ?
Boşansanız aileniz arkanızda durur mu ?
Cocuklarım 9 7 ve 3 yasında ailem arkamda duramayacak biliyorum ama kararlıyım elimden gelenin fazlasını yapıp ayrılacagım ayrılmam lazım cünkü bütün dengem bozuldu

Cocuklarım 9 7 ve 3 yasında ailem arkamda duramayacak biliyorum ama kararlıyım elimden gelenin fazlasını yapıp ayrılacagım ayrılmam lazım cünkü bütün dengem bozuldu
Çocuklarınız çok küçükmüş , çalışsanız çocuklarınıza bakabilecek biri var mı ?
Eşiniz ne iş yapıyor ? Boşansanız iyi bir nafaka alabilir misiniz ?

Adamın ikinci telefonu olduğunu nasıl öğrendiniz? Benim yakın bir arkadaşım, eşi gün içinde whatsappta çok aktifken birden uzun aralıklarla girmeye başladığında suphelenip öğrenmişti ikinci bir telefonun varlığını. Çünkü adam işi gereği sürekli müşteri yazışmalarını whatsappta yapıyormuş,ilk telefonunu sadece aldattığı eşi ve aile bireyleri için kullanıyormuş. Arkadaşımın supheleri doğru çıkmıştı,müşteri gibi çalıştığı firmayı arayıp x beyi çok tavsiye ettiler biz onunla çalışmak istiyoruz numarasını alabilir miyim dediğinde işyerinden ikinci kullandığı telefon numarasını vermisler. Baya uzun süre pusuya yatıp takip etmişti delil toplamak için. Adamlar kendilerini cin saniyor,kadınları da gerizekalı. Halbuki kadın onu suya götürür susuz getirir. Neyse... Siz zaten 11senedir yiyip yutup ustune +2bebe daha yapmışsınız,daha fazla kurcaladiginizda elinize ne geçecek,zaten birakmayacaksiniz,o konforlu alanın dışına çıkmaktan korkuyorsunuz,dış dünya sizi yiyip yutar,eller laf söyler diye. Ya bırakın ya susup oturun

Böylesine hastalıklı bir adamdan ayrılın. Ayaklarınızın üstünde durun. Kendinizi sevin. Emin olun bir kaç ay sonra iyi ki ayrıldım diyeceksiniz.

Affedecekseniz yine en azından aldattığını biliyor gibi davranmayın. Hem aldatılıp hem gurursuz olmayın bi de.

Ben herseferinde aldatilip yikilmana sasirdim kusura bakma.Herkesin isimi var parasimi var boyle bi adamdan gelecek paraya ihtiyacinmi var.bosa nafakani al evi arabasi neyi varsa al sonra gir bi ise Allah buyuk boyle namussuzla geçen ömrüne yazik

Şimdiye kadar olan olmuş. Bunlar yüzünden pişmanlık duymanın, üzülmenin, keşkelerin gereği yok. Şimdi ne yapabilirsiniz ona odaklanmak lazım.

Önce eşiniz sizi nasıl manipüle ederse etsin suçlunun siz değil, eşiniz olduğunu kabullenip, vicdan yapmayacaksınız. Sonra boşanırsanız nerde kalacaksınız onu planlamak lazım. Aileniz ile ciddi ciddi konuşun. Ben artık katlanamıyorum, sizin başınıza gelirse siz katlanırsınız diyin. Biraz empati yapmalarını sağlayın.

Ben olsam uzun dönemli planlar yapmaya çalışıp, içimi daraltacağıma, adım adım ilerlerim. Sonuçta sağlıklı oldukça herşeyin bir çıkar yolu bulunuyor. Ama herşey adım adım.

Kendimdeki suc nasıl bu kadar yalanlarına inandıgım ben 11 yıl ona yardımcı olmak icin herseyi yaptım kendi kaybetti yoluma bakma zamanı rabbim büyük

Cok tesekkür ederim cok zor gercekten benim meslegim falanda yok ama olsun inanıyorum hersey daha güzel olacak kardesinizede cok üzüldüm ben ilk ögrendigimde 2 aylık hamileydim rabbim yardımcımız olsun

Adam siz affettikce aldatmada level atlamış,aldatani affetmemek gerektiğinin en iyi örneğisiniz malesef.
İnsanlar hangi konuda yardımcı olsunlar ki

Son düzenleme:
Eğer hemen boşanamayacaksanız aynı evde ayrı hayat yaşayın. Onu adam yerine koymayın. Eve de gelmesin mümkünse gelirse yüz varmeyin,işini yapmayın. Çocuklarınızla bir bütün olun. Kocanızı kendinizden,ilginizden,sevginizden mahrum bırakın ki ileride ben bu adam için saçımı süpürge ettim demenize gerek kalmasın. Sanki o hayatınızda yokmuş gibi davranın ama yeni hayatınızı inşa etmeyi de unutmayın. İş bulun,kendinize bakın. Hayatınızı boşa harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…