- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 39
Çocukları eşinize bırakıp boşanacaksanız boşanın, 3 çocukla aynı eve girsinler de bakalım yasak aşkları kaç gün dayanıyor. “Yok ben çocuklarımdan ayrılmam, maddi imkanım da yok.” diyorsanız kocanızı kafaya takmadan yaşamınızı sürdürün, kadınlık vazifelerinizi yerine getirdiğiniz halde aldatmaya devam etmişse bundan sonra koynuna da girmeyin. Nasıl olsa aldatıyor…Herkeze mrb
Ben 11 yıllık evli 3 kız cocuk annesiyim evliligimin ilk yıllarında ilk kızıma yeni hamileyken aldatıltıgımı ögrendim 21 yasında ve esimi seviyordum konustuk tartıstık ve konuyu kapatıp hayatımıza devam ettik bu sekilde 9 yıl gecti 2 yıl önce esimin gizli ıntagram hesabını yakaladım sadece bayanları eklemis ve ask sözlü paylasımlar yapmıs hesabı buldugumu söyledim esim beni sucladı uzak durdugumu ve kendini boslukta hissetigini söyledi uzatmadım kendimi sucladım esim kapattım dedi ama o hesabı hic kapatmamıs oradan tanıstıgı bi kadınla aylarca konusup bulusmus ben hesabı tekrar buldum bu sefer msjlarıda okudum esimi evden kovdum esim ailesinin yanında kaldı bir bucuk ay pismanım dedi affet dedi tmm dedim ama kadınla bu aradada konusmus bulusmus gece boyu telefonda konusmuslar eve geldi 4 gece bizimle kaldı sonra is yalanı uydurup otele kadınla gitmis benim haberim yok tabi sonra ben konustuklarını anladım ama bulustuklarını bilmiyordum tekrar kavga ettik araya aileler girdi cocugunuz var dedi yeminler etti sözler verdi yine tmm dedim ama konusmayı bulusmayı hic bırakmamamıs onca olan olaylara ragmen 2 hafta önce herseyi ögrendim kadınla beraber oldugunu ikinci bi telefon ve hat kullandıgını yıkıldım hayata küstüm yine evden gitti bosanmaya karar verdim ailem cocukların var diyor o kadar cok yalan söyleyen ve aldatan adamı istemiyorum ama ev hanımıyım param yok destek yok en acısı esim ise gidecem diye kıyafetlerini bana ütülüp o kadının koynuna girmis simdi yine beni sucluyor kendinde zerre suc bulmuyor cok ama cok zor durumdayım ne olur yardımcı olun
Affedemem evden kovdum en kısa sürede bosanacagım insllh yaptıgı herseyden beni sorumlu tutuyor bundamçn sonra aslaNasıl yardımcı olalım size? Ne yapalım kolunuzdan tutup avukata mı götürelim? Kaç kere affetmişsiniz yine edersiniz. Benden size tek tavsiye şu kurcalamayın. Hiç değilse yüz göz olmayın. Bilmeyin, duymayın
Bende aynn böyle düsünüyorum tek düsündügüm sey cocuklarım cok kücük en büyük kızım 9 ortanca 7 kücük 3 yasında kim bakacak ben calısırken nasıl olur diye düsünüyorumSen onun gözünde ona muhtac ve caresizsin.Yillardir gidememissin.Ailen zaten hep cocuklarin var diyor.Ailene gururumu daha fazla ayak altina alamayacagim.Gecici süre yaninizda kalip ,ise girip hayatimi kuracagim desen?Ayirdetmeden ise girmen ,biraz disini sıkıp yolunu ayirman gerekiyor.Evliligin evlilik degil baska birsey olmus.Kadinlık gururuna yazik.
Bosanacagım arkadasım artık olmaz ilk kızım tedavi ile oldu ikinci cocukta tedavi ile olur sandım hamile kalmısım yasım kücüktü cogu seyi cok gec anladım zatenKaç kere affetmişsin ben sayamadım da ?
biz boşan desek zaten boşanmayacaksın ama benim anlamadığım bizden nasıl bi yardım istediğiniz zira yapmanız gereken belli değil mi ??
Ya gerçekten bu kadar aldatılmalı evlilikte 3 çocuk mu yaptınız .
Sabah sabah sinirim bozuldu . Boşanmayı gözün yemiyo 4. Çocuğu yapma bide adamı yakalayıp yakalayıp affetmişsin ya bi daha yakaladığında çaktırma bari böyle yuvarlana yuvarlana yürütün işte evliliğinizi
Umarım bu kararından dönmez ve kızlarına örnek anne olursunBosanacagım arkadasım artık olmaz ilk kızım tedavi ile oldu ikinci cocukta tedavi ile olur sandım hamile kalmısım yasım kücüktü cogu seyi cok gec anladım zaten
İs bulurum ayırt etmem tek cocuklarım kücük kime nasıl bırakacagım bilmiyorum rabbime sıgındım hersey bi sekilde yoluna girecektir bosanacagımSen onun gözünde ona muhtac ve caresizsin.Yillardir gidememissin.Ailen zaten hep cocuklarin var diyor.Ailene gururumu daha fazla ayak altina alamayacagim.Gecici süre yaninizda kalip ,ise girip hayatimi kuracagim desen?Ayirdetmeden ise girmen ,biraz disini sıkıp yolunu ayirman gerekiyor.Evliligin evlilik degil baska birsey olmus.Kadinlık gururuna yazik.
Çok üzgünüm. Aynı şeyi kardeşimde yaşadı 6 yıllık evliliğinde. İki kızı vardı onunda hatta ikinci bebeğinin kırkı bile çıkmamıştı eşini yakaladığında. Boşanma aşamasında şimdi. 1 aydır annemlerden yeni bir düzen kurdu kendine çocuklarıyla. O kadar zor bir durumki Rabbim kimsenin başına vermesin. Kardeşim güçlü durmaya çalışıyor büyük kızını ana sınıfına verdi küçüğü 3 aylık olacak. Ögretmenlik mezunu kendisi Kpss ye hazırlanıyor bir yandan atanmak için. Biz hep yanındayız ama çok zor bir durum düzeni bozuldu. Sadece kardeşim değil hepimizin psikolojisi bozuldu. Birbirimize tutunup güçlü olmaya çalışıyoruz. Rabbim sizinde yardımcınız olsunHerkeze mrb
Ben 11 yıllık evli 3 kız cocuk annesiyim evliligimin ilk yıllarında ilk kızıma yeni hamileyken aldatıltıgımı ögrendim 21 yasında ve esimi seviyordum konustuk tartıstık ve konuyu kapatıp hayatımıza devam ettik bu sekilde 9 yıl gecti 2 yıl önce esimin gizli ıntagram hesabını yakaladım sadece bayanları eklemis ve ask sözlü paylasımlar yapmıs hesabı buldugumu söyledim esim beni sucladı uzak durdugumu ve kendini boslukta hissetigini söyledi uzatmadım kendimi sucladım esim kapattım dedi ama o hesabı hic kapatmamıs oradan tanıstıgı bi kadınla aylarca konusup bulusmus ben hesabı tekrar buldum bu sefer msjlarıda okudum esimi evden kovdum esim ailesinin yanında kaldı bir bucuk ay pismanım dedi affet dedi tmm dedim ama kadınla bu aradada konusmus bulusmus gece boyu telefonda konusmuslar eve geldi 4 gece bizimle kaldı sonra is yalanı uydurup otele kadınla gitmis benim haberim yok tabi sonra ben konustuklarını anladım ama bulustuklarını bilmiyordum tekrar kavga ettik araya aileler girdi cocugunuz var dedi yeminler etti sözler verdi yine tmm dedim ama konusmayı bulusmayı hic bırakmamamıs onca olan olaylara ragmen 2 hafta önce herseyi ögrendim kadınla beraber oldugunu ikinci bi telefon ve hat kullandıgını yıkıldım hayata küstüm yine evden gitti bosanmaya karar verdim ailem cocukların var diyor o kadar cok yalan söyleyen ve aldatan adamı istemiyorum ama ev hanımıyım param yok destek yok en acısı esim ise gidecem diye kıyafetlerini bana ütülüp o kadının koynuna girmis simdi yine beni sucluyor kendinde zerre suc bulmuyor cok ama cok zor durumdayım ne olur yardımcı olun
Benim babamda annemi cok kez aldatmıs annem kabullenmis simdi bendende aynı şeyi bekliyor ailem ama neler yasadıgımı görmüyor baska biriyle beraber olmus defalarca beni yalanlarıyla kandırmıs birine evlilikte olur böyle seyler diyorlar ben esimi seviyordum evlenirken kimseyi dinlemedim onun yanında oldum o ilk günden beri beni degersiz önemsiz görmüs istemiyorum artık ama sunu diyebilirim annemin kisiligi nasıl denir hersey olabilir pasif düsünür zaman herseyi yoluna koyacak insllh esim olacak ta yolda bulduklarıyla hayatını yasasınAileler neden size çocukların var affet diyor da çocuklarını şeyinin derdine düşmüş bu adamın yanında büyütme diyemiyor. Ev hanımı olman bir şey değiştirmez. Aldatılmışsın kanıtla al tazminatını. Sonra da bakacaksın bir yoluna. Gençsin daha elin ekmek tutar.
Elimde delilim coktu kadının kimligini bile arabada buldum ama hepsini yok etti tövbe dedi asla yapmam hatamı anladım dedi kuranı kerime el bastı yemin etti ama gözünü kırpmadan yapmaya devam etmis ilk olayda 1 yıllık evliydik 20 yasındaydım anneme anlatmaya calıstım kimseyi dinlemeden evlendin karnında cocuk susacaksın dediboşanacağınızı düşünmüyorum , bu olay sizi incitseydi ilkinde boşanırdınız. umarım cinsel yolla bulaşan hastalıklar kapmamışsınızdır. test yaptırın
ha olaki ciddi manada boşanmaya karar verirseniz kanıtları toplayın ,mahkemeye sunun utanmayın. tazminatı ve nafakayı alın. çocukları tek başınıza yapmadınız sonuçta
Aldattığını ispat edin mutlaka, delilleri kaydedin. İyi bir tazminat ve nafaka alırsınız diye umuyorum.İs bulurum ayırt etmem tek cocuklarım kücük kime nasıl bırakacagım bilmiyorum rabbime sıgındım hersey bi sekilde yoluna girecektir bosanacagım
Canım seni suçlaması artık yüzsüzlüğünden affettikçe yaptığının haklı olduğunu düşünüyor erkekler, çünkü kötü olsa affetmez mantığında ve onlara bu imkanı biz veriyoruz malesef. Boşver çeksin gitsin bi anne istese taşı sıksa suyunu çıkarır ailen var çok şükür gündüzleri çocuklarını onlara bırak bir iş bul kazan bak çocuklarına, sosyal yardımlara başvur ne bilim aldattığını kanıtla tazminatını al... Gücüne güven her şeyden önce bi anne yapar...Herkeze mrb
Evet cok haklısınız dün aksam telefonda konustum sanki ben onu aldatmısım gibi konusuyor beni ne kadar kücük görüyormüs kocamın gercek yüzünü gördüm eskiyi kapat konusma devam edelim diyor evimiz yok kirada oturuyoruz ben seni istemiyorum artık beni dehtit etmeye basladı kirayı ödemeyecekmis bes kurus vermeyecekmis inanamadım söylediklerine affedilecegin emin ama yanılıyorNe kadar laçkalaşmış evliliğiniz, adamı sürekli affettiğiniz için sizi takmıyor ki. Affedeceğinizi bildiği için devam ediyor. Kendinize bunu yapmayın Allah askına..