Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay Allah’ım vay o ne tuhaf rüyalarBenim rüyalarımda hep ekşınlıdır...
Cumhurbaşkanıydım geçen gece :))
Önceki gece Merkez Bankasını ele geçirmiştim...
Güven sorunu da yokmuş...
Rüya işte:))
Bilinç altı işte niloşumKızlar rüyamda sürekli aldatıldıgımı görüyorum. 1 degil 2 degil yani.. Artık rüya deyip gecemeyecegim kadar rahatsiz ediyor.. Güven sorunum da yok adamla ilgili.. Ya da ben mi öyle sanıyorum.. Ayyy sinirlerim cok bozuldu yaa
Seninkiler cok eglenceliymis . Kendimi telkinlemeye calısıyorum rüya işte bosver falan diye. Ama sürekli benzer rüyalar görünce uyumaya korkar oldumBenim rüyalarımda hep ekşınlıdır...
Vay Allah’ım vay o ne tuhaf rüyalar
Hedeflerin büyük galiba
Sen nasıl çıtaymış arkadaşYa canım sorma:))
2 yıldır ev hanımıyım,herhalde nasıl bunaldıysam çitayı yükselttim
Evet kaybetme korkumdan olabilir sanirim. Genel olarak sevdiklerime karşı bu kaygıyı taşıyorum. Tesekkür ederimBende rüyamda aldatılmıştım ancak eşimin yakından uzaktan böyle işlerle alakası yoktur çok seviyorsanız bilinç altında kaybetme korkusuyla bu tür rüyalar görebilirsiniz psikolojik olabilir
Seninki kesinlikle güven sorunu. Ama sevdiğin kişiye değil, daha yukarıdakilereBenim rüyalarımda hep ekşınlıdır...
Aaa evet hic böyle düsünmemistim. Bdv beni mahvettinBuraları okuya okuya bilinçaltınıza işlemiş olabilir.
Rüyalara anlam yüklemek gereksiz bence.
Ayy ben de ilk başlarda öyle dedim kuzum. Lakin 1 degil 2 degil. Adam ne zaman rüyama girse aldatiyor. Bir kere de akli basinda dur ama yokBilinç altı işte niloşum
Olur öyle rüyalar takma
Seninki kesinlikle güven sorunu. Ama sevdiğin kişiye değil, daha yukarıdakilere
Evet simdi yorumlarda sizler söyleyince bu da cok mantikli bir ihtimalfazla doz bdv