Öyle düşünsün ne olacak ki sizden önemli mi zaten bitmiş gitmiş olacak. Böyle bir insanın hayatınızda olması size haksızlık değil mi?Ayrılsam herşey iyiyken ben gitmiş olacağım beni suçlayacak yaptığı herşey haklı olacak
Ben düzgünce bitirdim. İntikam düşünmedim bensizlik yakmıyorsa canını ne yapsam boş zaten. Senden ümidimi kestim olmuyor artık üzülmek istemiyorum beni de merak edip ulaşmaya çalışma iyiyim kötü falan da değilim dedim. Hala değişebilirdim seni kaybetmek istemiyorum ama kendime bile güvenemiyorum diyor. Hayat gösterecek yüz defa eğitimli iyi para kazanan namuslu kendine bakan ona emek veren sevgi veren insanlar çıkarmayacak önüne. Gitsin beş para etmez insanlarla ömrünü geçirsin. Kendine bunu yapmak isteyen insandan ne intikamı alacağım ki?Ben olsam bir gün buluşur aynı bana dediklerini tipkisini söylerim seni seviyorum ama heyecanlı geldi banada başkasıyla konuştum vs aynı şeyleri onlara hissettirir sonunda mahsus dediğimi gerçek olmadığını ama nasıl hissettirdiğini anlamış olmasını ve bunları kabullenemedigimi daha fazla bu ilişkiyi surduremeyecegimi söyler bitirirdim
Senden kaç tane daha var
Seni bu şekilde kimsenin yipratmasina değersiz hissettirmesine izin verme
Seven insan aldatmaz asla aldatmaz
Evet çok şükür kimseye muhtaç değilim benim gülüşüme ömrünü vermeye hazır insanlar varken yüzümü güldürmeyen biri için ömrümü feda edemem.Size saygısını yitirdiğini söylüyorsunuz. Saygıyı geri kazanmak için bir daha barışmamanız gerekiyor. Ya da son bi kez şans verdiyseniz aynı durumla karşılaşırsanız onu hayatınızdan tamamen çıkartacağınızı net bir şekilde belirtmeniz gerekiyor.Yine yaparsa da gerçekten çıkartmanız gerekiyor ama.Bir daha da yalvarsa da yakarsa da barışmamanız gerekiyor.Hep aynı yola çıkıyor gördüğünüz gibi...Aynı mevzudan sürekli affedici davranırsanır sonsuz kredisi olduğunu görür ki görmüş zaten kaybetme korkusu da yok bu yüzden.İnsan kazanmak,ilişkiyi kurtarmak güzeldir,emekle sabırla büyütmek erdemdir ama sizin durumunuzda sizin özsaygınızı yok sayan biri için hangi sabır?neye emek?Neyi kazanmak? Boşverin güzel kardeşim,size bunu yapmasına izin vermeyin
Öyle tabi yeterince beklesen senin için değişirdim diyor. Tabi bizim işimiz beklemek olmuş. İnsanlar affedilir ama aynı hatalar affedilmiyor maaalesef.Öyle düşünsün ne olacak ki sizden önemli mi zaten bitmiş gitmiş olacak. Böyle bir insanın hayatınızda olması size haksızlık değil mi?
Kendini sevmeye başla...merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir durum var sizlere kısaca bahsetmek istiyorum. Erkek arkadaşın ufak tefek mesajlaşma vs beni defalarca aldattı konuştuğumda bunun ona heyecanlı geldiğini ama beni sevdiğini elinde olmadığı gibi saçmaladı yemin etti. Devam ettik sonra benim kıskançlıklarımdan sıkıldığını söyleyip bitirdi. Arkadaşlarından bile kıskanıyorum. Çünkü kadın erkek ilişkilerine nasıl baktığını biliyorum. Benim çevremde konuştuğum bile tek erkek arkadaşım Yok. Biz ayrılınca hemen o kız arkadaşıyla planlar yapıyor. Başka birileriyle konuşuyor. Çok değil 2 gün sonra yine onun ısrarıyla barıstık. Ben bitirmek istiyorum artık çünkü kendimi önemsiz değersiz cepte hissediyorum. Kalbim paramparça bu anlattıklarım çok küçük bir kısmı fakat ruhen çok yıprandım. Barıştığımjzdan beri bunların konusunu hiç açmadım. Onun değişimiyle dırdır yapmadığım sürece çok ilgili sevgili bana. Ama benimle asla konuşmuyor beni dinlemiyor. Vazgeçmek istemedim ama yoruldum. Nasıl beni ciddiye aşır düzelir mi siz ne düşünüyorsunuz?
Kendimi seviyorum zaten, kendimden çok sevmemem lazım:) bundan sonra öyle yapacağım teşekkür ederim.Kendini sevmeye başla...
Çok doğru demişler ya bıraktığın yangınla başkalarını yakmam umarım. Tam da öyle. Zaten bir süre kendimi bulmam dinlemem lazım. Belli bir yaştan sonra insanların aldatmanın insanlığın nasıl ucuz bir boyutu olduğunu kavrayabilse keşke. Artık anlıyorum zaten aldatmak hastalık. Ne eksikti sorusuna cevap bulamazsınız. Keşke aldattığı kızlar benden güzel olsaydı en azından iyi bir kariyeri. Ne bileyim bir sebep istedim. Bir eksikliğimi bulup düzeltmek. Ama öyle değil. Siz bir insanı sevginizle iyileştiremiyeosunuz ne yazık ki.Düzelmez, velev ki düzeldi sizi aldattığı ,sizi önemsiz,değersiz hissettirdiği gerçeğini değiştirir mi?
Çektiğiniz acıların izlerini,bundan sonraki ilişkilerinizde duymanız muhtemel olan güvensizlik duygusunu silebilecek mi?
Arızalı ,hastalıklı sevgiliyi iyileştirmeye çalışacağım derken size arızalarını bulaştırır.Çok doğru demişler ya bıraktığın yangınla başkalarını yakmam umarım. Tam da öyle. Zaten bir süre kendimi bulmam dinlemem lazım. Belli bir yaştan sonra insanların aldatmanın insanlığın nasıl ucuz bir boyutu olduğunu kavrayabilse keşke. Artık anlıyorum zaten aldatmak hastalık. Ne eksikti sorusuna cevap bulamazsınız. Keşke aldattığı kızlar benden güzel olsaydı en azından iyi bir kariyeri. Ne bileyim bir sebep istedim. Bir eksikliğimi bulup düzeltmek. Ama öyle değil. Siz bir insanı sevginizle iyileştiremiyeosunuz ne yazık ki.