Aldatılmak

Ayrılsam herşey iyiyken ben gitmiş olacağım beni suçlayacak yaptığı herşey haklı olacak
Öyle düşünsün ne olacak ki sizden önemli mi zaten bitmiş gitmiş olacak. Böyle bir insanın hayatınızda olması size haksızlık değil mi?

Ben düzgünce bitirdim. İntikam düşünmedim bensizlik yakmıyorsa canını ne yapsam boş zaten. Senden ümidimi kestim olmuyor artık üzülmek istemiyorum beni de merak edip ulaşmaya çalışma iyiyim kötü falan da değilim dedim. Hala değişebilirdim seni kaybetmek istemiyorum ama kendime bile güvenemiyorum diyor. Hayat gösterecek yüz defa eğitimli iyi para kazanan namuslu kendine bakan ona emek veren sevgi veren insanlar çıkarmayacak önüne. Gitsin beş para etmez insanlarla ömrünü geçirsin. Kendine bunu yapmak isteyen insandan ne intikamı alacağım ki?

Evet çok şükür kimseye muhtaç değilim benim gülüşüme ömrünü vermeye hazır insanlar varken yüzümü güldürmeyen biri için ömrümü feda edemem.

Öyle düşünsün ne olacak ki sizden önemli mi zaten bitmiş gitmiş olacak. Böyle bir insanın hayatınızda olması size haksızlık değil mi?
Öyle tabi yeterince beklesen senin için değişirdim diyor. Tabi bizim işimiz beklemek olmuş. İnsanlar affedilir ama aynı hatalar affedilmiyor maaalesef.

Kendini sevmeye başla...

Düzelmez, velev ki düzeldi sizi aldattığı ,sizi önemsiz,değersiz hissettirdiği gerçeğini değiştirir mi?
Çektiğiniz acıların izlerini,bundan sonraki ilişkilerinizde duymanız muhtemel olan güvensizlik duygusunu silebilecek mi?

Çok doğru demişler ya bıraktığın yangınla başkalarını yakmam umarım. Tam da öyle. Zaten bir süre kendimi bulmam dinlemem lazım. Belli bir yaştan sonra insanların aldatmanın insanlığın nasıl ucuz bir boyutu olduğunu kavrayabilse keşke. Artık anlıyorum zaten aldatmak hastalık. Ne eksikti sorusuna cevap bulamazsınız. Keşke aldattığı kızlar benden güzel olsaydı en azından iyi bir kariyeri. Ne bileyim bir sebep istedim. Bir eksikliğimi bulup düzeltmek. Ama öyle değil. Siz bir insanı sevginizle iyileştiremiyeosunuz ne yazık ki.

Arızalı ,hastalıklı sevgiliyi iyileştirmeye çalışacağım derken size arızalarını bulaştırır.
Aldatmayı haklı gösterecek bir sebep olamaz ki,diyelim ki sizden daha güzel,kayerli birinden etkilendi.
Şerefli olanı sizinle ilişkiyi bitirip öyle birşeyler yaşaması iken sevgiliniz size,ilişkinize saygı duymadan onursuzca hareket ediyor.
Kendinizin değerini kendiniz düşürmeyin.hiç açıklama bile yapmadan salın ipini gitsin. Siz kapıları açmadıktan sonra da hiçbir yerden ulaşamaz size.

Düzelmez ne uğraşıyorsun evli bile değilsin. Bırak ne yapıyorsa yapsın amaaan onun kahrını mı çekeceksin ne zorunluluğun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…