Aldatılmak

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. Herkese kalbine görenleri versin. Yoksa emek çaba boşa. Siz eksiliyorsunuz ancak düzelen birşey olmuyor.
Amin ..merak etmeyin kimse tek taraflı kaybetmiyor elbet ucu dayanır herşeyin :)

Nisanlıymışsın kurtulduguna sevinmelisin.

Sizinle olan ilişkisine saygısı yok . Size saygısı yok kusura bakmayın . Evli misin, çocuğunuz mu var ?Hayır . Neden ciddiye almasına takıyorsun ki ciddiye alsa ne olur? Zamanınız bu kadar değersiz mi ? Başka sevgini hakedecek kimse kalmadı mı? Gerçekten bunları kendi kendinize sorun herşeyden önce ben bu adamla bu aldatma olayları sürekli ergen gibi triplerine devam edebilirim bir daha gün yüzüne çıkarmam diyebilirseniz . Size mutluluklar dilerim.

seni aldatıyor affediyorsun dimi.Denmiyor bu beni affetti aferin bravo 1000 puan sevgilime.. güven gitti bir kere tabii ki kıskançlık başlıyor normal olarak.Ne oluyor peki hadi kızım güle güle.Sen onun aldatmasını affediyorsun o kendisinden ötürü olan kıskançlığına tahammül edemiyor.Yani sen ağzını açıp kıskançlık yaptığında seni sepetleyecek.Kendine yedirebilecekmisin bu durumu?kıskançlığına engel olabilecekmisin?Güven bir kere gittimi geri gelmez .Birkere affettiğinde de pişkinlik başlar.Karar sizin.

kendinizi neden bu kadar degersiz goruyorsunuz?
kendinizi toparlayin lutfen degmeyecek biri icin kendinizden odun vermeyin unutmayin bu.hayattaki en degerli sey sizsiniz

O kadar doğru ki aldattığı için paranoyak oluyorum ama ben suçluyum. Bitirdim güzelce. Hazmedemiyorum artık olanları dedim. Mutlu olursun insallah dedim. Hala benim için çok özelsin unutma diyor seni Gözden çıkarmadım hiç. Özel olmasam neler yapacakmış acaba

Çok sağlıksız bir psikolojide olduğunuzu düşünüyorum
Karşı tarafa değil, kendinize kızın. Sizi niye ciddiye alsın ki?
Siz kendinize saygı duymayıp, defalarca aldatmasına rağmen devam etmişsiniz.
Hala da derdiniz sizi “ciddiye alması”

Bitirdim çok şükür. Çok doğru olmuyor çünkü. Sevgi bir yere kadar.

Böyle yaklaşımları doğru bulmuyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama karşıdaki sevdiğiniz insan için elimden geleni yaptım demek istedim. Yaptım ve bitti. Ben kolay insan harcayamam bu yüzden harcanmış olabilirim. Canı sağolsun herkesin. Herkes kendi vicdanıyla uykuya dalar gece ben acaba demeyeceğim bundan sonra. Çünkü gün gelir toprakla konuşursunuz. Affetmem dediğiniz ne vaesa anlamını yitirir. Bu da akıl vermek değil aklım bana pek yetmez ama aklınızın ucunda bulunsun. Sevgiler.

Siz sanıyorsunuz ki burada ahkam kesiyoruz, söylemek kolay. Herkes o yollardan geçiyor, herkesin kendine göre tecrübeleri var. Şahsım adına sert olmamın sebebi budur. Hiçbir hemcinsimin üzülmesini, ezilmesini istemem. Zamanında kendim yaptığım gibi..

Şu da sizin aklınızda bulunsun; insanın özsaygısını yitirmesi kadar kötü bir şey yok. Herkesi affedersiniz ama kendinizi affetmeniz o kadar kolay olmaz
Zaman gelecek; sizi defalarca aldatan adamı affettiğiniz için vicdani rahatlık yerine kendinize öfke duyacaksınız

Bir de maalesef ki sürekli sizin istediğiniz türde “yaklaşım” olmuyor. Herkesin bakış açısı var kendine göre. Saygı sınırları çerçevesindeki her yoruma saygı duymak durumundayız buraya konu açıyorsak.

Evet biz daha duygusal canlılarız işte. Vicdan dediğimiz olay herkeste farklı işliyor. Vicdanı olmayan insanın karşısında ne kadar emek sevgi o kadar boş. Ben de katılıyorum size aslında bitirdim zaten. Kimseye daha fazla kızmadan kendime de ona da. İçimde kızgınlık bile kalmamış kırgınlıklardan zaten.

Ben olsam bir gün buluşur aynı bana dediklerini tipkisini söylerim seni seviyorum ama heyecanlı geldi banada başkasıyla konuştum vs aynı şeyleri onlara hissettirir sonunda mahsus dediğimi gerçek olmadığını ama nasıl hissettirdiğini anlamış olmasını ve bunları kabullenemedigimi daha fazla bu ilişkiyi surduremeyecegimi söyler bitirirdim

Senden kaç tane daha var
Seni bu şekilde kimsenin yipratmasina değersiz hissettirmesine izin verme
Seven insan aldatmaz asla aldatmaz

Size saygısını yitirdiğini söylüyorsunuz. Saygıyı geri kazanmak için bir daha barışmamanız gerekiyor. Ya da son bi kez şans verdiyseniz aynı durumla karşılaşırsanız onu hayatınızdan tamamen çıkartacağınızı net bir şekilde belirtmeniz gerekiyor.Yine yaparsa da gerçekten çıkartmanız gerekiyor ama.Bir daha da yalvarsa da yakarsa da barışmamanız gerekiyor.Hep aynı yola çıkıyor gördüğünüz gibi...Aynı mevzudan sürekli affedici davranırsanır sonsuz kredisi olduğunu görür ki görmüş zaten kaybetme korkusu da yok bu yüzden.İnsan kazanmak,ilişkiyi kurtarmak güzeldir,emekle sabırla büyütmek erdemdir ama sizin durumunuzda sizin özsaygınızı yok sayan biri için hangi sabır?neye emek?Neyi kazanmak? Boşverin güzel kardeşim,size bunu yapmasına izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…