Aldatılmak ve gurur

Bence tıkadığı bu tavırlarında hakketti, haklısınız ama ben hiçbir zaman erkeklere güven duymuyorum duyamıyorum ,olmuyor
Kimse sizin güveninizi kazanmak için taklalar atmamalı. Madem güvenmeyeceksiniz bu kişiyle devam edin. en azından ne mal olduğunu gördünüz.

eğer güvenmiyorsanız evlenmeyin ayrılın bu kadar basit.

Yasasigim surec icerisinde anladim ki aldatmak gonul degil karakter isi. Kendine yakistiran her turlu yapiyor. Ben de kac yorum okudum resmen ilmek ilmek olumlu kelimeler aradim.olumsuzu gordukce ofkelendim hatta. Ama dogru 1 tane. Bu isi bir kere yapmaya niyetlense bile o kisi karaktersizdir. Hep te yakalandiklarinda pisman rolu oynarlar. Hep zaten tartistiginizda bosluktan olur. Boyle boyle bir de seni suclarlar. Fikrim bu adam bu yolun yolcusu. Ama her erkek mi boyledir? Bence degil.

Çok aklı başında geldiniz bana. ..ay aydınlık yol belli ,deriz biz ...kaçak işler yapan kadına da erkeğe de güvenilmez nihayetinde. ..bir gün kavga edince bunu yapıyorsa evlenseniz bir de kusseniz birkaç gün kimbilir kime kaçacak. ..siz birsey yapmamissiniz gayet de haklisiniz salin yakasını gitsin...ha güven problemi zaten herkeste olmalı ya saf salak inanmayalim yani..kaç yıllık evliyim eşimin herseyi ortada ,banka hesapları benim, hersey benim üzerime ,asla şifre koyamaz teline koymaz da ...ama ben yine yüzde yüz asla güvenmem. ..her an hersry olabilir. .sizinki zaten emare vermiş boşuna uzatmayin...sonucta kaçan balık büyük olur ☺

yalanı bile beceremiyo arkadaşları aramış kendisi melek adamın. yemeyin bu saçmalıkları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…