Aldatılmak ve boşanmak

Kızınız neden babasız kalsın ki? Babası ölmedi yaşıyor. Anne babası ayrı olup ikisiyle de ilişkisi çok iyi olan milyonlarca insan var. Babasıyla kızınızın ilişkisi onları ilgilendirir. Baba düşünecek artık bunları siz değil. Şimdi ayrılmanızla 1 yaşı beklemenizin bir farkı yok. Eğer şimdi 1 yaşı beklerseniz o zaman yine gözünüzü boyayacak kocanız tekrar aldatılana dek o evde kalacaksınız. Şimdi çıkmış gitmişsiniz kararınız arkasında durun. Aldatmak bir karakter meselesi bana göre. Eşiniz yine aldatacak sizi muhtemelen

Şuan o kadar üzgünüm ki yargılayacaklar lutfen yapmayın ben bir hata yaptım bedelini kendimle birlikte evladima ödetiyorum. 26 yasimdayim 17 yasimdan beri tanidigim bana kul köle olan sevmem icin yillarca ugrasan bir adam ile evlendim. 2 sene önce nişanlandık nikaha 1 hafta kala ayrıldık o zaman ailevi sorunlar var sanıyordum ailesi yüzünden ayrıldık gibi gösterdi öyle bir yokmuş evlendikten sonra öğrendim. Beni cok sevdigine emindim bende seviyordum nisan attik belli bir sure görüşmedik sonra olmadi konusmaya basladik baska sehirdeydi yanina gittim geldim baristik evlenecektik her sey kesindi o sira hamile kaldim. Ogrendikten sonra benden degil dedi 5 ay herkesten gizli devam ettim en son annem öğrendi aileler bir araya geldi baristirildik seytana uydum affet dedi. Ev tutuldu edildi nikah oldu diyene kadar 3 ayim kalmıştı belki daha az. Evliligimde yuksek ses şiddet saygisizlik bunlarin hic biri yoktur. Her gören eşime imrenir temizlik yapar kahvalti hazirlar aksam yemegi tatlisi kisaca isten arta kalan vakitte yükümü alir vakit oldukca her zaman olmasa da. Lafımın üstüne laf söylemez 17 yasimdan beri iliskimiz hep böyleydi zaten siirler yazar vb seyler evimizde mutluyuzdur yani oyle saniyordum ama aldatildim bu 2. Ilkini affettim mesajlama idi bir kere bulusalim diye yazismis bunu affettim simdi is arkadasi ile cafeye gitmisve benden saklamis kendi telefonunun ozelligi ses kayit var buradan dinledim konusmalarda bir sey yok sen git ben geliyorum beklme üşürsün bir yere otur falan demis. 3 gundur annemdeyim bebegim 5 aylik cok uzuluyorum bende babasiz buyudum uvey baba ile simdi kizim da babasiz kaldi annem arkamda kızımı kimseye ezdirmem dedi bende ayaklari ustunde durabilecek bir insanim kendimi ezdirmem ama kızım boynumu büküyor babasizlik nedir bilirim ki kizim hic aile ortami görmeyecek kendim icin bebegimi harcamaya deger mi. Dedigim gibi evimizde oyle şiddet yuksek ses saygisizlik gibi seyler yoktur. Ama yuzune bile bakamiyorum oyle kalbim kırık ki ben daha once yaptiklarini tam affedemeden bunu yapti siz yerimde olsaniz en azindan 1 yasina gelen kadar bekler miydiniz babasiz kalsin istemiyorum ama kendime de yediremedim annemin evine geldim gidersem tekrarlar bir yapan iki bunu yapan 3 4 yapar dedigim gibi kizim icin boynum bukuluyor
Çocugum yok ama siizn gbi cok güzel bi evliliğim var sanıyordum boşanmadan 6 ay önce basladı sorunlar sonrada aldatıldıgımı öğrendim. Kızla kendim konustm kız evli oldugunu bilmiyomus cafede oturmuşlar falan ve kendi iş yerimiz aynı zamanda iş için bilmem ne demiş soranlarada. 1 haftadır sevgililermiş elini bile tutmamıs hepsini kızdan öğrendm ama duygusal olarak aldatılmak daha agır gelmişti. Bosluktaydım kafamındagıtıyodum vs 6 günde boşandım. Tereddütsüz snra iyi kötü iletişimim devam etti barısmayı bike düşündüm cok pişmandı güya ama olmadı. Olmaması gerekiyodu affetmeyi denediğim an bi özgüven geldi sanki ona bilmiyorum ama basıp terkettim o şehri. Cok zorlandım halende zorlanıyorm ama beni zorlayan işsizlik ve anne olamama korkusu tüp bebek tedavisi gördüm embriyolarım hastanede kaldı cocukları yapıp bosanayım dedim zibiliyon tane düşünce.. affedecekseniz bile cok saglam süründürün ben aylarca yaptm bidaha olmayacagına emin olmak için ama olamadm. Zor bi süreç bana sorsanız keske cocugum olsaydı onun için cok güçlü olurum derdim baskası baska sey der.. tek diyeceğim cok cok emin olun üstesinden gelebileceğinizden boşansanızda affetsenizde her türlü zor oluyo

Son gelişme olarak yazayım bugun kızını gormeye geldi 10 dakika durdu işi bırakmış köyüne geri dönüyor 1 yıl dolmadigi icin cekismeli olarak sen ac ben bosanmak istemiyorum sen ugras dedi is basvurusunda bulundum kızıma annem bakacak kisaca böyle yani zaten derdim barışmak değildi kızım için eksik kalmisindi ama o düşünmüyorsa benim yapabilecek bir seyim kalmadi

Son gelişme olarak yazayım bugun kızını gormeye geldi 10 dakika durdu işi bırakmış köyüne geri dönüyor 1 yıl dolmadigi icin cekismeli olarak sen ac ben bosanmak istemiyorum sen ugras dedi is basvurusunda bulundum kızıma annem bakacak kisaca böyle yani zaten derdim barışmak değildi kızım için eksik kalmisindi ama o düşünmüyorsa benim yapabilecek bir seyim kalmadi
Hatalı olmasına ragmen ne kızı ne evliliği için çabalamıyorsa zaten napcaksınız ki? Tam bilmiyorm ama çekişmelide olsa şaetlarda anlasıyorsanız tek celsede bitiyor galiba. İnşallah sizin ve kızınız için mükemmel bi hayat olacak 🙏🏻

Evlenmek icin istanbula benim oldugum yere geldi boşanırsak geri dönecek burada yalniz yasama gibi bir korkusu var tanidigimdan beri simdide duramam diyor yank temelli gidecek ne kadar surede gelebilir bilmiyorum
Eskiden nerde yaşıyordu diye soracaktım, köydeymiş. Kardeş, bu adam köye möye dönmez buraya yazıyorum.

Şuan o kadar üzgünüm ki yargılayacaklar lutfen yapmayın ben bir hata yaptım bedelini kendimle birlikte evladima ödetiyorum. 26 yasimdayim 17 yasimdan beri tanidigim bana kul köle olan sevmem icin yillarca ugrasan bir adam ile evlendim. 2 sene önce nişanlandık nikaha 1 hafta kala ayrıldık o zaman ailevi sorunlar var sanıyordum ailesi yüzünden ayrıldık gibi gösterdi öyle bir yokmuş evlendikten sonra öğrendim. Beni cok sevdigine emindim bende seviyordum nisan attik belli bir sure görüşmedik sonra olmadi konusmaya basladik baska sehirdeydi yanina gittim geldim baristik evlenecektik her sey kesindi o sira hamile kaldim. Ogrendikten sonra benden degil dedi 5 ay herkesten gizli devam ettim en son annem öğrendi aileler bir araya geldi baristirildik seytana uydum affet dedi. Ev tutuldu edildi nikah oldu diyene kadar 3 ayim kalmıştı belki daha az. Evliligimde yuksek ses şiddet saygisizlik bunlarin hic biri yoktur. Her gören eşime imrenir temizlik yapar kahvalti hazirlar aksam yemegi tatlisi kisaca isten arta kalan vakitte yükümü alir vakit oldukca her zaman olmasa da. Lafımın üstüne laf söylemez 17 yasimdan beri iliskimiz hep böyleydi zaten siirler yazar vb seyler evimizde mutluyuzdur yani oyle saniyordum ama aldatildim bu 2. Ilkini affettim mesajlama idi bir kere bulusalim diye yazismis bunu affettim simdi is arkadasi ile cafeye gitmisve benden saklamis kendi telefonunun ozelligi ses kayit var buradan dinledim konusmalarda bir sey yok sen git ben geliyorum beklme üşürsün bir yere otur falan demis. 3 gundur annemdeyim bebegim 5 aylik cok uzuluyorum bende babasiz buyudum uvey baba ile simdi kizim da babasiz kaldi annem arkamda kızımı kimseye ezdirmem dedi bende ayaklari ustunde durabilecek bir insanim kendimi ezdirmem ama kızım boynumu büküyor babasizlik nedir bilirim ki kizim hic aile ortami görmeyecek kendim icin bebegimi harcamaya deger mi. Dedigim gibi evimizde oyle şiddet yuksek ses saygisizlik gibi seyler yoktur. Ama yuzune bile bakamiyorum oyle kalbim kırık ki ben daha once yaptiklarini tam affedemeden bunu yapti siz yerimde olsaniz en azindan 1 yasina gelen kadar bekler miydiniz babasiz kalsin istemiyorum ama kendime de yediremedim annemin evine geldim gidersem tekrarlar bir yapan iki bunu yapan 3 4 yapar dedigim gibi kizim icin boynum bukuluyor
Her şeye insan katlanır ama aldatılma ya bence asla katlanamaz bir kadın birak çocuğun babası büyüsün bırak çocuğun bir sure üzülsün ama sonradan zaten baba sevgisinide sende bulduğunda diceksin ki ben hem anne hem baba oldum bir kadın olarak gururuma yenik düşmeyip iyi ki o adamı affetmemisim diceksin.

1 yaşına kadar bekleyince ne olacak?? Bebek o anlamaz zaten. Aldatan yine aldatır.hazır bebeğin küçükken kurtul gitsin. Benim bir bebeğim bir de 8 yaş oğlum varken boşandım. Bebeğim anlamadığı için hiç etkilenmedi mutlu bir bebek. oğlum anladığı için üzüldü tabi.ama aşıyoruz bence. Sonuç olarak ben anneliğimden sorumluyum. Babalık onun görevi beni ilgilendirmez

Çocugum yok ama siizn gbi cok güzel bi evliliğim var sanıyordum boşanmadan 6 ay önce basladı sorunlar sonrada aldatıldıgımı öğrendim.
bu güzel bir evlilik mi sizce?

senelerdir süren, nişan olmuş atılmış vs bir ilişki içerisinde
kadın hamile kalmış, adam "benden değil" demiş bunun üstüne güzel evlilik nasıl kurulabilir ki?
şu lafı evlilik düşüncesi olmayan bir ilişkide bile erkek kadına söylese kıyamet kopar...

bu adamın çok ciddi bir karakter sorunu var
evlilik insanı değil, benim anladığım en basitinden o
yok şiir yazarmış sesini yükseltmezmiş şiddeti yokmuş tam kafelerde yeniyetme kız ayarlamalık adam

Bence iyi yapmışsın çalış kızımla kendine Bi düzen kur öyle bi adamla büyümektense babasız büyümesi kızın için daha hayırlı bence. Affedersen gene yapar çünkü huylu huyundan vaz geçmez şimdi zorlanırsın ama ilerde iyiki dersin. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

bu güzel bir evlilik mi sizce?

senelerdir süren, nişan olmuş atılmış vs bir ilişki içerisinde
kadın hamile kalmış, adam "benden değil" demiş bunun üstüne güzel evlilik nasıl kurulabilir ki?
şu lafı evlilik düşüncesi olmayan bir ilişkide bile erkek kadına söylese kıyamet kopar...

bu adamın çok ciddi bir karakter sorunu var
evlilik insanı değil, benim anladığım en basitinden o
yok şiir yazarmış sesini yükseltmezmiş şiddeti yokmuş tam kafelerde yeniyetme kız ayarlamalık adam
Güzel bi evliliğim var sanıyordum dedim arkadasın ki gbi değildi ama o da kendince güzel oldugunu düşünmüş. Hepimizin algısı beklentisi cok farklı ki.. evliliği güzel demedim yanlış anlasılmasın adam düzgünde demedim

Ben 7 yaşinda kızımla ,15 yil evliliği aldatma nedeniyle bitirdim.43 yaşında yeni bir hayat kurdum.Affet diye geldi ama affetmedim.Asla da pişman değilim.Bir kere aldatan yine aldatırdi.O affet diye gelen adam boşandıktan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Affetsem de muhtemelen beni salak yerine koyup ilişkisine decam etcekti.Hatta ne dedi biliyormusunuz bana evlendikten sonra " napsaydim ben geldim, sen,beni affetmedin Tek başıma mi kalsaydim" .
Ar damari çatlamış psiliklerden bişey olmuyor.
Sizinki.de köyüne falan gitmez blöf yapıyor.
Babalik meselesine gelince istese boşandıktan sonra da evladina babalik yapar, bizim ki yapmadı.iyi ki de yapmıyor.Neden mi.iyi ki? Böyle şerefsiz, ahlak yoksunu babası olacağına hiç olmasin daha iyi

Ben 7 yaşinda kızımla ,15 yil evliliği aldatma nedeniyle bitirdim.43 yaşında yeni bir hayat kurdum.Affet diye geldi ama affetmedim.Asla da pişman değilim.Bir kere aldatan yine aldatırdi.O affet diye gelen adam boşandıktan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Affetsem de muhtemelen beni salak yerine koyup ilişkisine decam etcekti.Hatta ne dedi biliyormusunuz bana evlendikten sonra " napsaydim ben geldim, sen,beni affetmedin Tek başıma mi kalsaydim" .
Ar damari çatlamış psiliklerden bişey olmuyor.
Sizinki.de köyüne falan gitmez blöf yapıyor.
Babalik meselesine gelince istese boşandıktan sonra da evladina babalik yapar, bizim ki yapmadı.iyi ki de yapmıyor.Neden mi.iyi ki? Böyle şerefsiz, ahlak yoksunu babası olacağına hiç olmasin daha iyi
Yaşınız genç, işiniz varmış yolunuza bakın.Kizinizla güzel bir hayat kurun.Biz kadınlar güçlüyüz.Hem anne, hem baba, hem kardeş hersey oluruz.Allah yardımciniz olsun

Önerileriniz icin tesekkur ederim. Ben bosanmis kucuk bebegi olanlar ne tarz seyler yasadi zorluk kolayliklari nelerdi onun icin yazdim. Insan kendine kıyıyor ama evladina kıyamıyormuş anne olunca anladim.
15 aylikken iki Uç ay once bosandim. Eşimin Kumar hastaligi vardi. Daha yeni acilarimiz. Cocughma baktigimda uzuluyorum ama alisacak Ben de alisacagim ve dunyada bir Tek biz yokuz maalesef oyle ama herkes bosaniyor. Hayat devam ediyor. Affedersen yine yaparsa kaldirabilecek misin secim senin belki de yapmaz bilemiyorum affetmek de Zor iste

Boşanmayacaksın seni ikna etmemizi bekliyorsun. Çocuğun küçükken bitmesi daha iyi o şekilde alışır gider. Nafakanızı alın, anneniz bebeğinize baksın, girin bir işe çalışın. Size de iyi gelir. Büyüyünce çocukla arasında daha fazla bağ kuruluyor boşanmak daha zor oluyor. Bırak eşinde kiminle ne yapmak istiyorsa yapsın, evsizliği, yuvasızlığı yaşasın. Eğer şimdi tepki koymazsan ne yapsam boşanmıyor nasıl olsa durumunda kalacaksın. Sonra yaptığın triplerin hiç biri anlamlı olmayacak. Kimin ne dediğini boş verin annenize helal olsun arkanızda durmuş. Ne demek kendin gibi babasız çocuk mu büyüyeceksin millet iki gün konuşur sonra susar. Herkes kendi yaşadığını bilir. Sanki sen dedin gel beni aldat yuvamız yıkılsın diye.

Önerileriniz icin tesekkur ederim. Ben bosanmis kucuk bebegi olanlar ne tarz seyler yasadi zorluk kolayliklari nelerdi onun icin yazdim. Insan kendine kıyıyor ama evladina kıyamıyormuş anne olunca anladim.
Ben evden ilk çıktığımda oğlum 4.5 aylıktı,davayı açtığımda da 2 yaşındaydı.İşim ve ayrı evim olduğu için düzenimiz çok iyi,oğlum ex ile düzenli görüşüyor şimdilik çocukta bir olumsuzluk yok gayet mutluyuz çok şükür

1 yaşına kadar neden ki...asıl ondam sonra daha bağlılığı artacak.emin ol tekrarlar aldatmayı.benim babam annemi aldatmış.sonrasinda ipler kopmuş.ben küçükken hep kavga gürültü ağlayan üzgün bir anne.aralarinda sevgi olmayan anne baba ile büyüdüm.kavga vs yok diyorsun ama şimdilik..ileride garanti veremezsjn.ne de olsa affediyor diye tekrar edecek sonra yuzsuzluge vuracak.
İnan sorunlu anne babayla buyumesindense ayrı büyümesi daha iyi.ben küçük aklımla keşke yurtlarda anasız babasız buyuseydim diyordum.
Babam gittiğinde keşke daha önce gitseydi demiştim.babama hep öfkeyle büyüdüm zaten.çunku annem hep üzgündü.ayrica babasız büyüyeceğini nerden cikardin.siz bosanacaksiniz.babasi yine gelip görecek yanına alacak ilerde vs..sen boşanmak istemiyorsun ama çok yipranirsin bu şekilde.ya da ne yapacaksın eğer eşin de istiyorsa aynı evde arkadaş gibi sırf çocuk için yaşayacaksın.seni aldatması vs takmayacaksin çünkü tekrar edecek muhtemelen.

Bebek 5 aylık olana kadar hatta aileler araya girip zorlayana kadar kendi yediği haltı kabul etmemiştir bi kişi (adam demek istemiyorum). Bu kişi bu çocuğun 1 yaşına kadar yanında olsa ne olur olmasa ne olur. Ve neden 1 yaş. 1 yaşında bile olsa bu çocuk 2 hafta görmese o adamın yüzünü unutacak. Annen arkandaysa sende ayaklarının üzerinde durabileceksen hiç bu evliliği yürütmeyi düşünme. Yakaladığın kadar yakalayamadıkların vardır olacaktır emin ol. Babasızlık zordur evet ama böyle bi baba olmasa da olur.

X