Yalnız kalamama korkusu varmış yazık adama. Benim artık bir çocuğum var, her şartta onun yakınında olmam korumam lazım demesi gerekmiyor mu? Koşa koşa anasının babasının yanına mı gidecek?
Sizin iş en baştan yanlış. Hamile kalıyorsunuz ve benden değil diyor. Buradan belli bu adamla yola çıkılmayacağı. Yani çocuk daha doğmadan babasız kalmış gibi bir şey. Boşanmaktan başka çareniz yok, her gününüz şüpheyle geçecek. Kaç defa ayrılmışsınız geri barışmışsınız, sizin ilişkiniz yürümez. Sadece anne baba aynı evde büyüsün diye dönerseniz her şeyi göze almanız lazım. Bir süre sonra adam arsızlığa vurup aleni yapacaktır. Sizin aranızda sevgi yok, eskiden varmış bitmiş.
Kendinizi eleştirin, babasız büyüdüm diyorsunuz. Kılı kırk yararak evlilik hatta çocuk kararı vermeniz gerekirken size bebeğine sahip çıkmayan adamla evlenmek büyük hata.
Tekrar kalkarım diyorsunuz ama yerde değilsiniz ki. Anneniz ne güzel size büyük destek. İkiniz el ele büyütürsünüz çocuğu. Kocam dediğiniz sadece kendini düşünüyor çocuğunuzu değil. Siz devam ediyorum eve dönüyorum dersiniz bir kaç ay sonra adam sizden boşanmak isteyebilir. Ne koca olmak istiyor ne baba.