Şuan o kadar üzgünüm ki yargılayacaklar lutfen yapmayın ben bir hata yaptım bedelini kendimle birlikte evladima ödetiyorum. 26 yasimdayim 17 yasimdan beri tanidigim bana kul köle olan sevmem icin yillarca ugrasan bir adam ile evlendim. 2 sene önce nişanlandık nikaha 1 hafta kala ayrıldık o zaman ailevi sorunlar var sanıyordum ailesi yüzünden ayrıldık gibi gösterdi öyle bir yokmuş evlendikten sonra öğrendim. Beni cok sevdigine emindim bende seviyordum nisan attik belli bir sure görüşmedik sonra olmadi konusmaya basladik baska sehirdeydi yanina gittim geldim baristik evlenecektik her sey kesindi o sira hamile kaldim. Ogrendikten sonra benden degil dedi 5 ay herkesten gizli devam ettim en son annem öğrendi aileler bir araya geldi baristirildik seytana uydum affet dedi. Ev tutuldu edildi nikah oldu diyene kadar 3 ayim kalmıştı belki daha az. Evliligimde yuksek ses şiddet saygisizlik bunlarin hic biri yoktur. Her gören eşime imrenir temizlik yapar kahvalti hazirlar aksam yemegi tatlisi kisaca isten arta kalan vakitte yükümü alir vakit oldukca her zaman olmasa da. Lafımın üstüne laf söylemez 17 yasimdan beri iliskimiz hep böyleydi zaten siirler yazar vb seyler evimizde mutluyuzdur yani oyle saniyordum ama aldatildim bu 2. Ilkini affettim mesajlama idi bir kere bulusalim diye yazismis bunu affettim simdi is arkadasi ile cafeye gitmisve benden saklamis kendi telefonunun ozelligi ses kayit var buradan dinledim konusmalarda bir sey yok sen git ben geliyorum beklme üşürsün bir yere otur falan demis. 3 gundur annemdeyim bebegim 5 aylik cok uzuluyorum bende babasiz buyudum uvey baba ile simdi kizim da babasiz kaldi annem arkamda kızımı kimseye ezdirmem dedi bende ayaklari ustunde durabilecek bir insanim kendimi ezdirmem ama kızım boynumu büküyor babasizlik nedir bilirim ki kizim hic aile ortami görmeyecek kendim icin bebegimi harcamaya deger mi. Dedigim gibi evimizde oyle şiddet yuksek ses saygisizlik gibi seyler yoktur. Ama yuzune bile bakamiyorum oyle kalbim kırık ki ben daha once yaptiklarini tam affedemeden bunu yapti siz yerimde olsaniz en azindan 1 yasina gelen kadar bekler miydiniz babasiz kalsin istemiyorum ama kendime de yediremedim annemin evine geldim gidersem tekrarlar bir yapan iki bunu yapan 3 4 yapar dedigim gibi kizim icin boynum bukuluyor