Aldatılmak olur mu

Adam itiraf etmiş zaten yeni olan bir şey değil.
Ayrıca üzerinden 9 yıl geçmiş. 5 yılda zaman aşımı oluyor her türlü delil olsa bile farketmez 5 yılı geçerse zaman aşımına girer
Şimdiki yediği haltları ortaya çıkar demek istemiştim zaten
9 yıl öncenin derdine düşülür mü hiç

Ben sordum varsa anlat oldumu hic dedim hakkımı helal etmem saklarsan dedim saf adam anlatti iste Allah'ım gulsemmi aglasammi trajikomik ama icim de rahatladi yoksa hala bisey demicek ve benim haberim bile olmiycakti
Haberiniz olunca ne oldu peki? Ne geçti elinize?
Kaç yıllık evliyim eşime böyle bir soru sormak aklımın ucundan geçmez, sizde şüpheleniyormussunuz demek ki.

Merhaba ben elif 12 yillik evliyim 3 evkat sahibiyiz esimi severim oda beni sever Allah razı olsun biz sevgiliyken iki kizla gorusmus bu kocam ama sadece konuşmuş biri hariç benle sevgili iken konuşmaya devam etmis iliski anlaminda bisey yasanmamis bu arada saf ben biseyden haberim yok nisanlandik adamlik yapıp nisanlandim demis sadece konusmaya devam etmisler tabi asker yolu da gozledim askere gitti geldi evlendik hadiii ben gene biseyden habersiz saf baykus aramizda iyi yani bi sogukluk yok seviyoz ya gözler kör hacı... Bunlar bir iki sene daha sadece telefonla sohbet etmisler benim bebem bile oldu bu zamanda evliligin 3. Yili bu kız gelmis bizim şehre oturup cay icmisler kızım oldu demis itogluit cok sinirli gibiyim valla bi okdr sakin anlamsiz neyse canlar kız da demis ben evleniyorum ve evlenmis daha sonra hic konuşup gorusmemisler ikna ettimi beni bilemiyorum ben bunu sohbet sırasında sora sora konuşturup 12 yil sonra ogrendim tepki mi vereyim bos mu vereyim bilemedim adam sonra boyle bisey hic olmadi diyo nasıl inanayım kimsin ki inanayim keske hic evlenmeseydi canlar ben ne tepki vereyim boyle kalbim aciyo ama bi yandan uyumussun ayakta 12 senenin hesabi simdiye mi kaldi elif diyorum of
Merhaba ben elif 12 yillik evliyim 3 evkat sahibiyiz esimi severim oda beni sever Allah razı olsun biz sevgiliyken iki kizla gorusmus bu kocam ama sadece konuşmuş biri hariç benle sevgili iken konuşmaya devam etmis iliski anlaminda bisey yasanmamis bu arada saf ben biseyden haberim yok nisanlandik adamlik yapıp nisanlandim demis sadece konusmaya devam etmisler tabi asker yolu da gozledim askere gitti geldi evlendik hadiii ben gene biseyden habersiz saf baykus aramizda iyi yani bi sogukluk yok seviyoz ya gözler kör hacı... Bunlar bir iki sene daha sadece telefonla sohbet etmisler benim bebem bile oldu bu zamanda evliligin 3. Yili bu kız gelmis bizim şehre oturup cay icmisler kızım oldu demis itogluit cok sinirli gibiyim valla bi okdr sakin anlamsiz neyse canlar kız da demis ben evleniyorum ve evlenmis daha sonra hic konuşup gorusmemisler ikna ettimi beni bilemiyorum ben bunu sohbet sırasında sora sora konuşturup 12 yil sonra ogrendim tepki mi vereyim bos mu vereyim bilemedim adam sonra boyle bisey hic olmadi diyo nasıl inanayım kimsin ki inanayim keske hic evlenmeseydi canlar ben ne tepki vereyim boyle kalbim aciyo ama bi yandan uyumussun ayakta 12 senenin hesabi simdiye mi kaldi elif diyorum of be ya
Çok geçmiş olsun, nasıl öğrendin peki ? Kendi mi anlattı durup dururken?

konuşmaların içeriği neymiş ki
sevgili gibi konuşmadıkları sürece aldatmak olmaz o
öylesine havadan sudan sohbet muhabbet ise aldatmaya girmez sonuçta herkesle sohbet ediyoruz
ben bu sitedekileri anlamıyorum bazı kadınlar adamın karşı cins iş arkadaşıyla öğlen yemeğine gidip
havadan sudan öylesine muhabbet etmesinide kıskanıyor
sosyalleşme kapsamına giren şeyleri de dert edenler var eğer bu öyle bişi ise aldatma değildir

Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün hikayesi gibi geldi bana. Sanki o kıza bir şeyler hissetmiş de sizi daha uygun görüp sizinle evlenmiş gibi bilemedim. Daha fazlasını öğrenince boşanmayacaksanız sormayın daha fazla.

Merhaba ben elif 12 yillik evliyim 3 evkat sahibiyiz esimi severim oda beni sever Allah razı olsun biz sevgiliyken iki kizla gorusmus bu kocam ama sadece konuşmuş biri hariç benle sevgili iken konuşmaya devam etmis iliski anlaminda bisey yasanmamis bu arada saf ben biseyden haberim yok nisanlandik adamlik yapıp nisanlandim demis sadece konusmaya devam etmisler tabi asker yolu da gozledim askere gitti geldi evlendik hadiii ben gene biseyden habersiz saf baykus aramizda iyi yani bi sogukluk yok seviyoz ya gözler kör hacı... Bunlar bir iki sene daha sadece telefonla sohbet etmisler benim bebem bile oldu bu zamanda evliligin 3. Yili bu kız gelmis bizim şehre oturup cay icmisler kızım oldu demis itogluit cok sinirli gibiyim valla bi okdr sakin anlamsiz neyse canlar kız da demis ben evleniyorum ve evlenmis daha sonra hic konuşup gorusmemisler ikna ettimi beni bilemiyorum ben bunu sohbet sırasında sora sora konuşturup 12 yil sonra ogrendim tepki mi vereyim bos mu vereyim bilemedim adam sonra boyle bisey hic olmadi diyo nasıl inanayım kimsin ki inanayim keske hic evlenmeseydi canlar ben ne tepki vereyim boyle kalbim aciyo ama bi yandan uyumussun ayakta 12 senenin hesabi simdiye mi kaldi elif diyorum of be ya
Bosver haci ya. Allaha havale et

Ben sordum varsa anlat oldumu hic dedim hakkımı helal etmem saklarsan dedim saf adam anlatti iste Allah'ım gulsemmi aglasammi trajikomik ama icim de rahatladi yoksa hala bisey demicek ve benim haberim bile olmiycakti
saf adam sizi nişanlıyken de evliyken de aldatmış aynı anda başkasıyla yazışmış..üstelik kızla buluşmuş..ilişkiyi bitiren kız olmuş
heee çay içmişlerdir

X