- 2 Ekim 2011
- 841
- 733
ya belkı ozel olucak ama sanırım pek ozelımde kalmadı benım esım pek ısteklı bırı degıldır ben fazla ısteklıyım genelde ısteyen taraf hep ben olurum haftada 1kere ona yetıyor ben hep sıkayetcıyım bana yetmıyor bana yetemıyosun dıye ama o benım karakterımden ve sevgımden ole bır emın kı nafıle kendıne guvenmez bana guvendıgı kadar ama bu guvenı kolay kazanmadım.bu olaylardan berı nette aldatmayı desıyorum uzmanlar dıyorkı bır erkek esını neden aldatır baska kadınların arayısaına gırer cvbı bır erkek evlenene elde edene kadar kovalar hırs yapar kacan kovalanır evlenınce kacan bırı olmadıgından baskalarını kovalama ıhtıyacı hıssederler.cok dogru ama ben hep bır oyun ıcındemı olmak zorundayım sevıp sevılmek bu sevgıyı ılklerımde hıssetmek ıstıyorum ya ben cok yoruldum nevar yanı aslanlar gıbı karısını sevse hıcbırseye gerek duymadan evlılıktete kacmak gerekıyormus bunu anladım nıye evlendım kı ben ozaman offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff offffffffffffffff
=) Aslanlar karılarını, yani kaplanları aynı bu şekilde sever oysa.. bir sürü kaplan sürüsüyle yaşar ve kaplanlar avlanıp ona getirirler...
Evlilikte kaçmak gerekmiyor aslında.. Erkekler biraz daha maymun iştahlı kadınlardan... Kadınlar evlenip bembeyaz bir ampule döndüklerinde (tanımım tertemiz evine bağlı çağrışımı yapsın diye beyaz) dışarıdaki kırmızı, yeşil, sarı ışıklar dikkatlerini çekiyor... Renkten renge girmek, zorlu olmak gerekiyor.. Bu çocuklarınız içinde önemli olacak.. Saçınızı süpürge ettiğiniz bir evlilikte kimse size madalya vermeyecek... Tabi ahiret inancınız varsa altın madalya alacağınızdan eminim.. Ancak erkekler bunun sizin göreviniz olduğunu düşünürler zaten.. bu yüzden madalya vermezler.. (istisnalar hariç) Çocuklarınızı da bu anaçlık ile yetiştirirseniz, zaten göreviniz bu olduğu çağırışımıyla büyüyecekler... Kendine sahip çıkması gereken sizsiniz... O yüzden yorulmayın... Lütfen içinizde taşıdığınız o kadına haksızlık edip eve kapatmayın... İmkanınız varsa çalışın... Yoksa herhangi bir gelişim kursuna kayıt olun.. Hayatı tırmalayın... Kendinize duyacağınız bu saygı, yarın öbür gün herhangi bir nedenle çok büyük bir yara da alsanız (Allah korusun) sizi öyle bir ayakta tutacaktır ki, çevrenizdekilere bile ihtiyaç duymayacaksınız...
Niye evlendik?
Bazı annelerin büyütemedikleri evladlarını topluma kazandırmak için...
Bazı büyümeyen kayınvalidelerin eziyetleri ile büyüyebilmek, olgunlaşmak için...
Kadın olduğumuz için evlendik, güçlü olduğumuz için...
Bazı amaçsız adamlara, bir amaç verebilmek için...
Anne olabilecek kadar kuvvetli olduğumuz için evlendik...
Öyleyse içinizdeki o kadına haksızlık etmeyin.. o asla yorulmayacaktır... Siz ona gereken değeri verin...
Saygılarımla...