İnanın çok kötü günler geçiriyorum,6.yılıma girdiğimde tesadüf sonucu aldatıldığımı öğrendim... Eskiden yani en azından 1 hafta öncesine kadar bu tip yani (aldatılmak..vs gibi) konuları okur,üzülürdüm,.. ama nerden bilebilirdim benimde başına gelicek.. kendimden cok güvenirdim eşime...onla çok şey yaşadık,çok sıkıntılar çektik hiçbir zaman yani aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bişey yapıcağı...
telefonundan mesai saatleri dışında msj çekilen bir numara sanki Allah tarafından karşıma geldi ve aradım bir bayan sesi kapattım.. ve eşime sordum...çok yemin etti bir şey yok diye ama sonra itiraf etti .YIKILDIM.. sadece dudaklarımım elimin titrediğini ve kendime hakim olamadığımı hatırlıyorum.çok yemin etti aramızda hiç bir şey olmadı diye...mazereti ise evde bana karşı saygın ve sevgin azaldıgı için karşımaböyle bir durum çıktı... kadınla tel verdik ..gittim kadınla görüştüm hemen pişman oldum (kadında evliymiş) evime döndüm dedi...çookkk yalvardıı
çekip gittim anneme .. ama duramadım erkek kardeşim cocuguma bagırır annemlerin lafı batar...hiç bir yere oğlumla ben sıgamadım,,sıgamadım...ondan nefret ediyorum ... oğlumun piskolojisi cok bozuldu... babasına cok düşkün... onun için ve ablamlarda devreye girdi... eve geri döndüm.. ve herkese söz verdim bu ewde sadece cocugumun annesi ve hizmetci olarak bulunacagım diye..şimdi yalvarıyor istersenkendimi ölüdrürüm diyor ben bi şey yapmadım diye ama asla inanmıcam asla .. ne olur bana yardım edin artık aglamaktan gözpınarlarım kurudu.