Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi blood
-
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyorum offfffffffffffffff..aldatılmadım ama okudukça korkuyorum allahım basıma verme..sana unut dicem ama unutlur mu bilmiyorum en iyisi şöyle düşünelim hani betern beteri var ya burda okuyoruz aldatıp bi de özür dilemeyen ve devam eden var hatta eşinin önünde mesajlaşmaya devam eden vardıokumuştum iğrenerek işte kol kırılıyor yen içinde kalıyor başka caren d eyok unutmaktan başka.ama sakın ailenin yanında rahat edemediğini belli etme arkadasım eşin bilmesin sansın ki ona olna askından döndün o eve bırak öyle sansın da bi daha yapmasın
canım her erkek aldatmaz çoğu aldatıyo ama hepsi değil bu arkadaşada eşine bi şans daha ver derim madem senden özür diliyo pişman belkide gerçekten cinsel birlikteliğide olmamıştır ozaman biraz burnunu sürt eşinin sonra affet hayatına devam et ama gözünün üstünde olduğunu ona hissettir aynı evde iki yabancı gibi yaşamak hem sana hemde çocuğuna zarar verir.eğer çocuğun için ordaysan dediğimi yap aksi takdirde çocuğunun psikolojisi daha kötü olur o evde kalmanın hiç bi anlamı olmaz biliyorum zor ama imkansız değil a.scanım bence herşeyin üstüne bi sünger çekip hayatına öyle devam etmelisin...ya affet ya da çek git böyle yaşamak kendine bir işkence..eğer evine döndüysen ki en iyisini yapmışsın o evin daha akıllı görmüş geçirmiş daha AKILLI daha TETİKDE DAHA GÜÇLÜ bir kadın olarak devam et eskisinden daha sıkı sarıl evine madaem ordasın o zaman orayı yaşamalısın....hem sen mi değiştireceksin doğanın kanu nu erkekler aldatık mahluklar işde öyle olsaydı benim annem anneannem anneannemin annesi onunda annesinin annesi yani kimse evinde durmaz dı dolayısıyla bizde olmazdık..herlkezin yaptığı gibi sende sineye çekip evinde çocuklarının başında oturacaksın.bunun gurula hiçbir ilgisi eğer varsa o zaman bir tane gurulu kadın yok...sen bakma aman aldatılırsam çeker giderim boşanırım ayrılırım dediklerine hele bide bunun yanında benim kocam yapmaz diyenler var ay şde onlara daha bi uyuz oluyorum...aslında bakma onlarda farkında ama insanoğlu işde neye inanırsa kendini neye inandırırsa öyle yaşıyor..kendini mutlu et ya..takma kafana unuttt gitsin herkez gibi unuttum de amannn boş ver de...bi ben miyim de...ben olsaydım öyle yapardım..bak evet ben belkide bekar olduğum için seni anlayamam bekarım gencim güzelim ve hiç bir erkek tarafından aldatılmadım.(yada ben öyle biliyorum.)aldatılmadım ama biliyorum ki birgün bende aldatılıcam işde o zaman da sana bu dediklerimi yapıcam...EĞER EVİME GERİ DÖNDÜYSEM...
tabiki kırgınsın ama bellki pişman olmuş bencede onu seviyorsan bunu untmalısın.. yoksa ipler hepten kopar senden uzaklaşır....ne hizmetçisin ne başka bişey.sen eşinin de o evinde sultanısın ve oğlunun annesi.adam seni sevmese yalvarır mı sana.bunu açıkça itiraf etmiş,bişeyler uydurup seni oyalayabilirdi de.herkes hata yapar.lütfen aklındaki yanlış düşünceleri def et.bi an önce hayata,oğluna ve eşine sımsıkı sarıl ki,bi daha hiçbişey sizi ayıramasın.sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?