Erkekler bizim gibi degiller.Sıkıldıkları an bizim gibi sorunları halletmeye calısmak,problemleri ellele verip kaldırmak,birbirimize zaman tanımak,daha cok ilgilenmek yerine hemen dısarı kayıveriyorlar.Cunku onların kendilerine güvenleri yok.Cunku onlarda bizden daha cok kaybetmek,daha cok tercih dısı kalmak,daha cok istenmemek,begenilmemek korkusu var.Başka bir kadın yeni bir aktivite olacagı icin cinsel beraberlik yaşamasalar bile flört etmekten hoşlanıyorlar.Kendilerini yenileme stilleri bu.Biz problemlerimiz oldugunu görüp,bu sorunları halletmemiz gerektigini söylüyoruz.Gecistiriyorlar.Onların bu umursamaz tavrı bizi cileden cıkarıyor.Genlerimizde varolan dırdır devreye giriyor.Bazen kendimizi tutamıyoruz cunku sinirlemiz bozuluyor.Onlarda gecici de olsa kendilerine hoş vakit gecirtecek altarnatifleri tercih ediyorlar.Sadece bakmak,konuşmak bile aldatmak,ihanet.Cunku sevdiginin dısında başka bir cana yönelmişsin.Bu bizim icin boyle.Ama onlar icin değil.Esini aldatan cogu erkek "buna sen sebep oldun"der.Kendi eşşekligimden yaptım diyen var mıdır bilmiyorum.
Eşinin yaptıgı sadece flört anladıgım kadarıyla.Sevgilin olsaydı terk et derdim.Evlisiniz,cocugunuz var.Evliklerin dönemleri varmıs.5-7 diye gidiyor.Erkekler bu dönemlerde boyle seyler yapabiliyorlarmıs.İcin kırık.Bir yere de sıgamıyorsun.Üzerine gitme.Konusmayalım bir sure de.Zamana ihtiyacım var de.Ben de aynı sorun içindeyim.Oyle iyi anlıyorum ki seni.Evli olsaydım ve cocugum babasına duskun olsaydı ben ayrılmazdım.Ona es olur muydum bilmiyorum.Zamana bırakır bu konu hakkında konusmamaya calısırdım.Allah yardımcın olsun.