Aldatılma nedeniyle boşanma davası açmak

Jasmine69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3
0
1
55
Merhaba ben buraya bu gün yeni üye oldum ve çok zor durumdayım .

1 seneden beri eşim beni aldatıyor ,gözümün önünde mesajlaşıyor.Sorduğumda ise inkar ediyordu.Bu sene eylül ayında eşimin konuştuğu kadından gelen mesajı yakaladım .İnkar etti .1 seneden beri hep kavga çıkarıyor evde huzur kalmadı 2 çocuğum için katlandım 22 senelik evliliği bitirmek istemedim. Ama dayanamadım 2 ay önce dava açtım eşime sadece konuyu açtım dava açtığımı söylemedim ama beni az nafaka verip ,evimizin daha borcu olduğu için evsiz kalmak ile tehtid etti.Bu nedenle ve tepkisinden korktuğum için davayı geri çektim. Davayı geri çektikten sonra eşimin kadınla ilişkiye girerken fotoraflarını e -mail adresinde buldum.Ve hala devam ediyor ama inkar ediyor ,evli kalmak istemiyorum. .Sormak istediğim 3 soru var ;
1.si Dava açmak istiyorum hangi başlık altında açmalıyım?
2.si: 2 çocuğum okuyor 15,20 yaşlarındalar okuyorlar ikiside çalışıcak durumda değil bende sağlık açısından çalışıcak durumda değilim.Evimizin daha 6 yıllık borcu var .Eşimin geliri ; emekli maaşı 2.700 normal maaşı ise bürüt 5 milyar bunları dikkate alarak en az ne kadar nafaka alabilirim ?
3.sü:Bize 1 seneden beri psikolojik ve duygusal açıdan kötü etkilediği için maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyim ?

Lütfen yardım edin !!. Yaptıklarına karşılık ,benden güler yüz bekliyor aksi taktirde bu ilişkisini bitirsede başkasını bulacağını söyleyip beni tehtid ediyor ..

aldatma sebebıyle boşanma davası açın hıç beklemeyın.tazmınat ısteyın ortada aldatma var. fotografları e mail çıktılarını saklayın.dilekçenıze ekleyın.hem nafaka hem tazmınat kazanırsınız.mahkeme telefon dökumanlarınıda ıster aldatıldıgınız kolay ıspatlarsınız dıye dusunuyorum
nafaka konusuna gelınce 15 yasındakı evladınız için size nafaka baglanır ama 20 yasındakı evladınız ayrıca nafaka davası açmalı.çunku reşit.okudugu ıcın onada baglanır.rakam soylemek dogru olmaz.maaşı evlatlarınızn gıderlerı göz onune alındıgında bu rakam kişi başı 300 de olabılır 500de hakımın takdırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…