Aldatılma Acısı

defnekilic

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
59
17
32
Merhaba, başka bir konuda anlatmıştım sevgilim başka kızlarla konuşup buluşuyor, normal arkadaşım diyor ama bazı sebeplerden dolayı arkadaş olduklarını düşünmüyorum. Sebepleri de merak eden olursa anlatabilirim. Geçen hafta ara vermek istedi sana olan sevgimi tazelemem için ara vermeye katlanmak zorundasın dedi, ben de zaten aldatıyosun her şey ortada burada bitti dedim, öylece gitti. 4 yıllık ilişkim koklayarak sarılan öpen adam bu şekilde hayatımdan çıktı.
Esas sorun şu ben hayata devam edemiyorum, konuştuğu kızlara mesaj atıp sövesim var ona mesaj atıp sövesim var. Hatta intihar planı bile yaptım, kesin öleceğimi bilsem çoktan intihar etmiştim. Benim zayıf yönüm hep aşk oldu, hayatta çokk büyük sıkıntılar atlattım ama aşk olunca atlatamıyorum. O inkar etse de bariz aldattı geri dönsün diye de adım atamıyorum bu yüzden. Ben kalan hayatıma nasıl devam edicem konuşcak dertleşcek kimsem de yok, psikolog için param yok. Tüm hayallerimiz birlikteydi seneye evlenecektik tam her şey düzelmişti hayatlarımızda onun gözü dışarı kaydı. En dibe battığında yanında olan bendim hazmedemiyorum kötü gününde ben varken o iyi gününü başkalarıyla geçiriyor. Ben de sabah akşam ağlamaktan insan içine çıkamıyorum, evdekiler ağlamaktan şiş gözümü görmesin diye odamdan çıkamıyorum. Nasıl atlatıcam kendimi öldürmeden nasıl dayanıcam tüm hayallerim aşkım çöp oldu en güzel 4 yılım boşa gitti (26 yaşındayım).

Cop olan hayatınız, asıl şimdı temizlendi...
Kim ıcın neden ıntehar edeceksiniz.. Degmeyen bırı için deger mi..zamanında ona destek Oldunuz buda sızın şahsa olan ilginizden Di.. Şimdı kime ne için kendınızı harcatacaksınız...Aglayın ıcinizdekıler goz yasınızla akıp gidecek bir gun... Sabır zaman her seyin ilacı... Şu saatten sonra donse ne degışecek.. Sadece sızın ona olan baglılıgınız devam ettirecek.... bır yere kadar. Sonuç yıne bıten tek taraflı ilişki olacak.. Lutfen ama lutfen kendınızı sevin öncesinde..

Sen kurtulduguna dua edeceğine üzülüyorsun
Can çıkar huy çıkmaz şimdi böyle yapan evlenincede devam edecek iş yerindeki bayanlar olsun her ortamda seni aldatabilir hayal et kendini evlendikten sonra aldatildigini... Hamile iken aldatildigini hayal et diyecek ki ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin
Ömrün bu şekilde geçmesini istermisin cevabın hayır ise sevin kurtulduguna
Sana geri dönmek istese bile kabul etme sakın kendine yeni bir hayat kur karşına seni gerçekten seven ve aldatmayack biri çıkacak ve sen çok mutlu olacaksın o günleri hayal et ve hayatına devam et

Ne guzel kurtulmussun ya yolun basindayken kendini belli etmis evlenseydin coluk cocuk olsaydi napıcaktın ne gzel iste onceden ne oldugu belli olmus birak kimle takiliyosa konusuyosa sende onune bak daha neleri cikar birazdaha olgun dusun derim intihar fln degermi bee bole insan icin hayatın tadini cikar kendini motive et hersey kendimizde bitiyir aslinda uzuldugune daha cok uzulursun sonra

Daha çok yeni ya iyileşeksiniz. Evet çok zor bişey ama ölümü düşünecek kadar değil. Evlendikten sonra aldatsa daha mı iyidi ? Belki.şimdi ondan daha iyi sizi çok sevcek olan gözü sizden başkasını görmiycek olan çok mutlu olacağınız biriyle evleniceksiniz . Güzel günlee yaşıycaksınız ümidinizi hiç kaybetmeyin . Bu bi süreç geçecek. O kaybetti siz değil. Bırakın layığıyla olsun. Düşünmeyin sizi daha fazla kandırmasına izin vermeyin..

Artık karşıma kim çıksa güvenemeyeceğim, herkes aldatacakmış gibi geliyor. Kimsenin aşkının saflığına inanamayacağım belki de. Yeni bir hayat kurmaya inancımı elimden aldı

Karşıma öyle biri çıkacağına bile inancım yok artık umarım dediğiniz gibi olur. Umarım bir süreçtir çünkü çok özlüyorum unutmak bile istemiyorum

Aldattığını bile kabul edemiyor arkadaşıymış..10 yıldır hiç görüşmemişler 10 yıl önce de sadece tanışıyolarmış,evet araştırdım o zaman tanışıyolarmış ama yakın arkadaş değillermiş ki. şimdi bi haftada birbirlerinden no isteyip gece araşmalar, gündüz beni yanlarında istemeden buluşmalar.. kim inanır ki arkadaşlıklarına. ben mi yanlış anlıyorum diyorum ama sanmıyorum bu kadarı bile aldatılmaya giriyor gözümde kalanını allah bilir günah almayım

Aldattığına eminsen
Kurtulduğuna sevin
Kendine meşgale bul
Zaman tek çare

en güzel yıllar henüz yaşamadıkların atlatıyorsun hemde öyle güzel atlatıyorsun büyüyorsun ki kimse uğruna ölecek kadar mükemmel değildir .ayrılığa en güzel çare tatill imkanın varsa yoksa çalışma arakdaslarınla vakit geçir yeni insanlar tanı

Simdi okudum konunuzu. Siz bence o kizi bulupda gorusmeyin durumunuz farkli. Fark şu ki siz evli degilsiniz sanirim aldatildiginizda bariz yani sevgiliniz ben aldatmadim sadigim seviyorum demiyor. Ortada bi yuva soz konusu degil. Bu kadar buyuk bir adim atmaya gerek yok. Yapacağınız tek sey yol vermek. Ama kalbende zihnen de. Bende 26 yaşında terkedilmistim. Dünya basina yikiliyor. Bidaha nerden başlarım nasil tutunurum diyordum. Valla hepsi oyle bir geciyor ki o ahmagi bu kadar sevip deger verdigim icin kendime kiziyorum tek üzüldüğüm ayrilik sonrasi kendimi yipratmam oldu. Kendinizi işe okula spora bi hobi ye verin. Ben o surecte güzel bir dönüşüm yasadim. Degisimler izdirapli olur siz de yönünuzu gelisime guzel seylere çevirin. Ruhunuz guzelliklerle beslensin. Baslarda birden duzelme beklemeyin . Ama birgun gececek size lazim olan sabir ve zaman

Evli değilsin neden zorluyorsun..4 yılını col diye düşünmek yerine bir ders olarak düşünebilirsiniz.ornegin bu kadar aşık olmaya bir insan değmez ,menfaatini dusun..ayril ondan psikiyatri ye git.devlette ucuz olur

Ben seni asla aldatmam sadık kaldım sadece arkadaşım diyor ama konuda anlattığım gibi durum inandırıcı gelmiyor. Biraz ara verip kafa dinleyelim çok yıprandık sana sevgim bitmesin daha da yopranıp sonra konuşup barışırsak barışırız diyor. Ama bana göre telde flört bile aldatma yani yakın arkadaşı değil sonuçta bi anda çıktı ortaya. Evli değiliz ama çok emekler verildi herkes bize gıpta ederdi önceden..umarım dediğin gibi toparlarım ama asla unutamazmışım gibi geliyor çok özlüyorum. Bu şüpheyle ayrılmak zorundaydım

Çünkü çok sevdim vaktinde de çok sevildim, bu duyguları yaşadığım kişiyi unutamam gibi geliyor. Kalan hayatımda hep o aklımdayken nasıl evlenicem yoluma devam edicem bilmiyorum. Daha önceden de aşık oldum ama bu çok farklı bir bağdı

Benim konumu okuduğunu biliyorum.ustelik ben evliyim ve ben de çok sevdim. Üstelik çocuğum var.hic kötü animiz olmadığı gibi eşimi ailem cevredekiler çok sever sayginligi var.artik sen anla benim nasıl sok oldugumu.. anlıyorum çok ama çok acı veriyor.ama zaman iyilestiriyor psikolojik destek al inan iyi geliyor .ben yaşadım bunu..ve kimseye güvenme tabiki o kızla flortlesiyor ama bu senin suçun değil ki onun esekligi günahı..ders çıkarıp yoluna bakmalisin.belki de köpek gibi sana geri gelecek dik dur bence .eşim şimdi köpek gibi ,asla taviz vermedim.sana geri donmuyorsa da o kaybeder

Ben işyerine gidip kızı dövmeyi bile düşündüm ..ama uzmandan yardım alınca bu fikrimin saçma olduğunu anladim

Ah tabii ki sizin durumunuz çok daha zor anlıyorum desem de tam anlamıyla anlayamam. Psikiyatr araştırıyorum iki gündür gideceğim çok teşekkür ederim fikşrleriniz çok değerli. Siz de çok değerlisiniz bunu unutmayın

İlişkiye ara verelim barisirsak barisiriz.. Amiyane tabirle seni cantada keklik gibi cepte tutmaya calisiyor olurda senden iyisine denk gelemezse kürkçü dukkanim acik dursun diyor. Ara falan verme net ol bitireceksen. Acik Kapi asla birakma
uzun sureli ayriliklar yasamistik bizde. Ben bekledim hep biliyorum beni seviyor birakamaz.derdim. O arada beyfendi de daha iyisini aramis baya. bulamadı döndü. Ben cok yipransamda asla sosyal mecralardan yansitmadim. e hayat dolu dolu güzel mutlu bi insan profilindeydim. Sonra bi baktim rol yaparken cidden unutmusum:)

Çok haklısınız ben de öyle düşündüğümden o gün orada ayrıldım. Muhtemelen geri dönecek ama affedemeyeceğim tek şeyin bu olduğunu çok net biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…