Aldatılma Acısı

İlişkiye ara verelim barisirsak barisiriz.. Amiyane tabirle seni cantada keklik gibi cepte tutmaya calisiyor olurda senden iyisine denk gelemezse kürkçü dukkanim acik dursun diyor. Ara falan verme net ol bitireceksen. Acik Kapi asla birakma
uzun sureli ayriliklar yasamistik bizde. Ben bekledim hep biliyorum beni seviyor birakamaz.derdim. O arada beyfendi de daha iyisini aramis baya. bulamadı döndü. Ben cok yipransamda asla sosyal mecralardan yansitmadim. e hayat dolu dolu güzel mutlu bi insan profilindeydim. Sonra bi baktim rol yaparken cidden unutmusum:)
Aşk evliliği yapmayı o kadar istiyorum ki. Şu an ailemdeki kopukluktan dolayı da bi an önce kendi ailemi kurmayı istiyorum, sabrım kalmadı ama nasıl olacak şu durumda tüm hayatımı öteledim çok mutsuzum, ya unutamazsam ya uzun yıllar aşık olup evlenenezsem gerçekten düşüncelerim beni ölfürecek.. yani dönerse affedenesem bile barışmamayı reddetmeyi nasıl başarıcam gerçekten bilmiyorum

Bende evliligmde aşk agir bassın istiyorum. Bu biraz insanin yapısıyla alakalı. Kolay sevemiyorum öyle. Sans verdigin insan sonunda degmedigini, kaybettiğin zamanı, harcadığın yillar gosteriyor. Daha cok üzülüyosun. Yillar sonra yeniden sevebilmistim cok iyi anlıyorum seni. sende seversin yeniden merak etme ama olmayacagini dusundugun biriyle vakit kaybetme artik

Sana bir sır vereyim mi ? Gerçekten bir kere yapan bir daha yapıyor ve asla bunu yapmaktan vazgeçmiyor. Bir kere kabullenirsen bir daha kabullenmek zorundaymışsın gibi bir algı yaratıyor ve emin ol sende kabulleniyorsun. Çünkü '' Ben onsuz yapamam,çok seviyorum,ölüyorum,bitiyorum'' şartlandırmalarına giriyorsun ve gerçekten sadece kendine zarar veriyorsun.
Hayatına bak. Senden daha değerli hiçbir şey yok bu dünyada.

Sen en değerlisin.

kusura bakma ama yaş 26 ama akıl yaşı 16 gibi davranıyorsun ,

31 yaşında evlendim birgun evde kaldım ne halt edecem derdine düşmedim ,

dünya erkeklerin etrafında dönmüyor evet aşk güzel ama karşılıklı olursa ,

kusura bakma ama yaş 26 ama akıl yaşı 16 gibi davranıyorsun ,

31 yaşında evlendim birgun evde kaldım ne halt edecem derdine düşmedim ,

dünya erkeklerin etrafında dönmüyor evet aşk güzel ama karşılıklı olursa ,
Akıl yaşı 16 olan sensin sanırım. Evde kaldım diyecek en son insanım, Türkiye’nin en iyi okulundan mezun iş güç sahibi mühendisim... 4 yıl boyunca kurduğum hayallerimden oldum, sevdiğim adam tarafından aldatıldım. Ayrıca herkesin aile yapısını bilemezsin benim annem babam ben küçükken ayrıldı, sonra babam vefat etti. Asla bi aile sıcaklığı görmedim. Evlenmek istememdeki amaç bu sıcak aileye bi an önce kavuşmaktı, annemin babamın beceremediği ebeveynliği bir an önce kendi çocuklarıma yapmak istiyorum. senin gibi koca bulmak evlenmek değil amacım Ha o adamda en başta o sıcaklığı görmesem ilk bakışta aşkı yaşamasam yine evlenme hayali kurmazdım

X