Aldatılıyorum Galiba 2

juanmartinezz132

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
10
7
1
29
Merhabalar arkadaşlar en son ki konumu hatırlıyorsunuz hatırlamayanlar bakabilirlerse memnun olurum. halen bir ses kayıt cihazı almadım ama olanlarla ilgili size bilgi aktarımı ve yine akıl danışmam gerekiyor.
Telefonun varlığını çenemi tutamayıp sordum . dedim ki bana bir açıklama yapmak zorunda değil misin dedim . ne için dedi. O telefonla ilgili dedim . valla içinde hattı bile yok yemin ederim sırf seni gıcık etmek için yaptım filan dedi. Neyse arkadaşlar ben bunu ona çok hissettirmeden izledim uzaktan davranışlarını filan. bi kaç hafta önce arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz dedi gitti arkadaşlarının eşlerinide tanıyorum arkadaşlarıylaydı gerçektende . eve geldi hafif sarhoş telefon elinde uyuyup kaldı. Kendi telefonuna baktım . bir ekran görüntüsü alınmış benim eski telefonum samsungdu arkadaşlar benim telefonumun ekran görüntüsü kendi telefonuna atmış peki bu ekran görüntüsünde eski sevgilisinin whatsupp taki telefon numarası ismi farklı ama zenannn olsun aynı böyle kaydetmiş kız evlendi ve bildiğim kadarıyla çocuğu da var. sonra telefonunun arama geçmişine baktım biri aranmış eşimin teli ıphone ‘SLF’ şuna benzer bi şekilde eski sevgilisinin numarasını kaydetmiş ve aramış fakat konuşmamışlar aramadan vazgeçildi yazıyor. Bu da ıphone kullananlar bilir. Karşı taraf meşgule attıysa veya telefonu yanıtlamadıysa bu şekilde çıkıyor. Gece baya gözüme uyku girmedi halen çaktırmadım gördüğümü ama ertesi gün telefonunu kurcaladğımı anladı eşim sarhoş olmasaydı kesinlikle öyle bir açığını bulamazdım. Sen dün uyumadın mı niye uyumadın daha bi iyi davranıyo vicdan yapıyor belki de bilmiyorum ama bir şeyler gördüğümden emin . arkadaşlar bir insan eski sevgilisinin evli olduğunu bildiği halde neden arar ki. Hani aklına geldi aradı desem evli bir bayan yüz vermediği sürece onu kimse arayamaz . ay bilmiyorum çok muallaktayım ve kendimi berbat bir şekilde aptal yerine koyuluyormuş gibi hissediyorum. Halen bazı şeyleri iyi düşünmeye çalışıyorum iyi yönden bakmaya çalışıyorum ama neden arar ? Ve sunu ogrendim kiz bosanma asamasindaymis kocasiyla

Yeterince açık değil mi, ne demek eski sevgilisini aramak/kaydetmek, aramadan vazgeçse ne olur aklı nerde belli, sarhoşken, kızda boşanma aşamasındaysa demekki konuşuyorlar, sıradaki boşanma aşaması sen olacaksın gibi duruyor, nasıl tahammül ediyorsun başkasını düşünmesine/aramasına, yol ver gitsin

Eger ben aldatildigimi hissedersem valla boyle gizli gizli izlemem cikar karsisina ya bana simdi dogrulari soyler ikna edersin yada ben dava acmaya gidiyorum derdim.. ikna olmazsam zaten ki aldatiyordur ozaman gider bosarim bende..

Bence hatalı davranıyorsunuz adam bir şeyler çeviriyor olsa bile bundan sonra daha dikkatli davranacaktır.
Keşke telefonu sormadan takip etseydiniz whatsap web ses kayıt cihazı konum takibi vs.artik ne varsa uygulayıp kesin delillere ulassaydiniz.

İlla telefonda aşkım vs yazması gerekmiyor
Onu aramış olması bile zihnen aldatma sayılır benim için
2.telefonu seni gıcık etmek için aldım demiş yahu bazı erkeklerde mercimek kadar zeka yok dicem ama mercimeğe hakaret olur

Evli kadın yüz vermediyse arayamaz nedir ya Diyelim ki kadın başlattı ilişkiyi kocanız aramış devam etmiş ne fark eder. Kendinizi kandırmayın daha ne kadar kanıt lazım.
Mahkeme için kanıt arıyor olsanız daha titiz davranırdınız.

Henüz aldatılmamış olsan dahi aldatılacaksın, eşinin gözü dışarı kaymış bir kere. Fırsatını bulduğunda yapacak.

Kadının hiç haberi bile olmayabilir eşinizden. Sizin eşiniz onun boşanacağını duyunca, içinde kalan bir şeyler varmış demek ki, ki onu aramak istemiş. İstemiş olması yeter aldatmaya.

Of düşününce resmen insan delirecek gibi oluyor

"Hani aklına geldi aradı desem evli bir bayan yüz vermediği sürece onu kimse arayamaz"

Şu nasıl bir mantıktır? Şimdi bir eski sevgilim beni arasa nasıl yüz vermiş olabilirim, telepati yoluyla mı?
Koca aklamak için bulunmayacak bahane yok galiba.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama buradan anladığım kadarıyla ikinci telefonunu yakalamışsınız ve sizi sinir etmek için aldığını söylemiş sanırım.
Ben bu yalanı zekama hakaret sayarım.

Boşanmayacaksanız daha fazla kurcalamayın bence. Zekanıza hakaret ettirmemiş olursunuz en azından.

Evli bi kadın yüz vermedikçe onu kimse arayamaz derken Kocanız şeref yoksunuysa gayette arar hiç karşı tarafa suç bulup kocanızı aklamaya çalışmayın. Kadının boşanma aşamasında olması sizin aldatmaya meyilli kocanıza yüz vereceği anlamına gelmez ayrıca.

İkinci telefonu sizi kızdırmak için mi almış?
Yemediniz umarım bu aptalca yalanı.
Diyelim ki eski sevgilisi arıyor kocanızı. Kocanız neden kadına yüz veriyor?

Atalarımızın dediği gibi;
Öküz kuyruk sallamasa inek bakmazmış.

Aldatılıyorum galiba 3-4-5 serisi de gelecek mi?

Eşinizin aradığı eski sevgilisinin evli olduğunu niye bu kadar vurguluyorsunuz onu da anlamadım. Eşiniz evli haliyle eski sevgilisini arıyor ya olabiliyor demek ki böyle şeyler. Şuradan bile istemese arayamaz diye suçu kadına atacaksınız direkt.

Bu serilerin sonunda siz hicbirsey yapmayacaksınız muhtemelen. Sizi sinir etmek için eski sevgilisini aramıştır kocanız.

Hadi diyelim kız yüz verdi de aradı eşiniz masum mu oluyor ama o kız ama başka kız adam sizi aldatıyor işte kabullenip ayrılın gururunuzla

Diger konunuz hangisi? Kaynana ve kocam baska konunuz yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…