Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şöyle malesef gerçekten kavuşamazsan ask oluyor kavuşursan mesk. Çevremde de var bu tarz durum yasayan erkek. Eski sevgilisini hala soruyorlar. Evlenseler belki de boşanırlardı o derece. Ama işte evlenmemiş olmanın verdigi bir saplantı gibi bişey
siz daha önce gördüğünüzde çok fazla tepki verdiyseniz olabilir. Ancak size yalan söylemesi hoş değil tabi.Ee sırf bu yüzden gizli hesap açıp o kadar riske girilir mi
ben de sinir olurdum aramasina ama bir sey ifade ettigini zannetmiyor. stalklamak icin illa ozlem gerekmiyor, oyle bol bol birsuru kisiyi stalkliyorum bazen ben deMrb arkadaşlar eşim ile 6 yıllık bir birlikteliğimiz ve 2 yıllık bir evliliğinin var aynı zamanda 2 aylik bir kızımız var. Eşimin benden önce çok büyük bir ilişkisi olmuş kiz ile birbirlerini çık sevmişler ayrıldıktan 2 yıl sonra bizim birlikteliğimiz başladı geçen gece eşimin telefonunda eski face ve instegram hesabını buldum girdim birsey yoktu eşime sordum kapattığını kızımızın üzerine yemin ettiğini başka bir hesap kullanmadığını söyledi ben de konuyu çok fazla uzatmadan kapattım fakat gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar telefonuna baktım ve ayrı bir face hesabının olduğunu ve hiçbir hareketliliğin olmadığını fakat eski sevgilisini arttığını gördüm. Bunu asıl kullandığı hesaptan bir kaç defa arttığını yakalamıştım her defasında bir daha olmayacağını belirtti bu sefer ne yapacağımı nasil davranacağını bilmiyorum Bi fikir verecek olan var mı acaba
Al bendende o kadar..Bende bazen eski sevgilime bakıyorum ölmüş mü hayatta mı gerizekalı diye ,
çok önemli değil boş zamanda aaa bir bakayım dengesize diyorum içini rahat tut canım
Asıl sinir olduğum konu kayıtsız kalışı bu beni delirtiyorben de sinir olurdum aramasina ama bir sey ifade ettigini zannetmiyor. stalklamak icin illa ozlem gerekmiyor, oyle bol bol birsuru kisiyi stalkliyorum bazen ben de
Öyle olduğu için devam ediyor zaten. Sizi kaybetme korkusu olmadığı içinEvet öyle oluyor
Unutamamış olabilir miMrb arkadaşlar eşim ile 6 yıllık bir birlikteliğimiz ve 2 yıllık bir evliliğinin var aynı zamanda 2 aylik bir kızımız var. Eşimin benden önce çok büyük bir ilişkisi olmuş kiz ile birbirlerini çık sevmişler ayrıldıktan 2 yıl sonra bizim birlikteliğimiz başladı geçen gece eşimin telefonunda eski face ve instegram hesabını buldum girdim birsey yoktu eşime sordum kapattığını kızımızın üzerine yemin ettiğini başka bir hesap kullanmadığını söyledi ben de konuyu çok fazla uzatmadan kapattım fakat gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar telefonuna baktım ve ayrı bir face hesabının olduğunu ve hiçbir hareketliliğin olmadığını fakat eski sevgilisini arttığını gördüm. Bunu asıl kullandığı hesaptan bir kaç defa arttığını yakalamıştım her defasında bir daha olmayacağını belirtti bu sefer ne yapacağımı nasil davranacağını bilmiyorum Bi fikir verecek olan var mı acaba
sürekli hesap açıp eski sevgiliye mi bakıyor ? ilk ne zaman yaptı bunu, ilk ne zaman yakaladınız ?Yok hayır ama bunu sürekli yapıyor bu sefer farklı bir hesap açmış sırf bu yuzden
Bence sorun sadece bir kişiyi sürekli stalklaması ve çocuğu üzerine yemin etmesi.ben de sinir olurdum aramasina ama bir sey ifade ettigini zannetmiyor. stalklamak icin illa ozlem gerekmiyor, oyle bol bol birsuru kisiyi stalkliyorum bazen ben de
Bence bu büyütülecek bir sey degil ama tabiki üzücü, eşimin benden önce buyuk bir aşkı olmasi beni rahatsiz ederdi ,kesinlikle.Baska bir hesap açıp bakmasi da soyle yorumlanabilir ,kendi kimliği halen ona baktığı anlaşılmasın diye olabilir.Sonucta sizi seçmiş ,evlenmiş, eger evliliğiniz yolundaysa baska bir s9orununuz yoksa simdilik kurcalamqyin.Gecmiste ciddi ilişkiler yaşayan herkes bence stalk yapiyordurMrb arkadaşlar eşim ile 6 yıllık bir birlikteliğimiz ve 2 yıllık bir evliliğinin var aynı zamanda 2 aylik bir kızımız var. Eşimin benden önce çok büyük bir ilişkisi olmuş kiz ile birbirlerini çık sevmişler ayrıldıktan 2 yıl sonra bizim birlikteliğimiz başladı geçen gece eşimin telefonunda eski face ve instegram hesabını buldum girdim birsey yoktu eşime sordum kapattığını kızımızın üzerine yemin ettiğini başka bir hesap kullanmadığını söyledi ben de konuyu çok fazla uzatmadan kapattım fakat gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar telefonuna baktım ve ayrı bir face hesabının olduğunu ve hiçbir hareketliliğin olmadığını fakat eski sevgilisini arttığını gördüm. Bunu asıl kullandığı hesaptan bir kaç defa arttığını yakalamıştım her defasında bir daha olmayacağını belirtti bu sefer ne yapacağımı nasil davranacağını bilmiyorum Bi fikir verecek olan var mı acaba
Hayır bence canı sıkılıyor rahat batıyorBence esiniz mutsuz, belki eskiden iliskisinde mutlu oldugu icin bu hissiyatin eksikliginden oturu o duyguyu yasatan insani ve hatiralarini ozluyor olabilir.
Ayrı hesap açtığı daha iyi bence, yanlışlıkla like falan atarsa rezil olmazBakmakta sorun yok, ama ayrı bir hesap açması şüpheli. Biraz daha kaşıyın bakalım.
Eşinize bedel odetmesseniz surekli bunu tekrarlar ne kadar severse sevsin su an onun cocugunun annesisiniz yatagindakisiniz siz onun namususunuz asla tavriz verme gerekirse evden at surundr seni cantata keklik asla zannetmesin yoksa her zaman bunu yasarsnzMrb arkadaşlar eşim ile 6 yıllık bir birlikteliğimiz ve 2 yıllık bir evliliğinin var aynı zamanda 2 aylik bir kızımız var. Eşimin benden önce çok büyük bir ilişkisi olmuş kiz ile birbirlerini çık sevmişler ayrıldıktan 2 yıl sonra bizim birlikteliğimiz başladı geçen gece eşimin telefonunda eski face ve instegram hesabını buldum girdim birsey yoktu eşime sordum kapattığını kızımızın üzerine yemin ettiğini başka bir hesap kullanmadığını söyledi ben de konuyu çok fazla uzatmadan kapattım fakat gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar telefonuna baktım ve ayrı bir face hesabının olduğunu ve hiçbir hareketliliğin olmadığını fakat eski sevgilisini arttığını gördüm. Bunu asıl kullandığı hesaptan bir kaç defa arttığını yakalamıştım her defasında bir daha olmayacağını belirtti bu sefer ne yapacağımı nasil davranacağını bilmiyorum Bi fikir verecek olan var mı acaba
Olabilir tabi bu da guclu 1 olasilik..Hayır bence canı sıkılıyor rahat batıyor