Hatalar silsilesi. 17 yasinda sizi evlendiren ailenize ayri, sizi defalarca aldatan erkek pacavrasina ayri, bu adama 2 cocuk verdiginiz ve binlerce kez affettiginiz icin size apayri sinirlendim. Bir hikayede herkes mi ayni derecede hatali olabilir yahu!
Çözüm onun gibi olmak mı?
Boşanmakta bir çözüm bil istedim. Evet kolay değil ama böyle yaşamaktansa çok daha iyidir. Aldattığını bildiğini biliyor ve yüzsüzce devam ediyor. Bence sal gitsin şu pisliği hayatın temizlenmiş olur.
Ben yaptım tavsiye ederim.
Esinin maddi gucu nasil sana ve cocuklara bakiyor mu? Su durumda aile desteği olmayan, geçerli bir mesleği olmayan kadına bosan demek de sacma geliyor bana. Iki bebekle parasiz ne yapılır daha da sefil olursun. Eger esin maddi anlamda ihtiyaçlarını karsiliyorsa cocuklarin okul cagina gelene kadar sık dişini sesini cikarma. Evin icinde hır gurun hicbir anlami yok. cocuklara yazik. Tabii bu sirada baska bir cocuk da asla doğurma. Çocuklar okula baslayinca en azindan calisip kendi ayakların ustunde durabilirsin. Meslek edinmeye bak daha cok gençsin
Böyle bir adama neden 2.çocuğu verdiniz adam tam bir pislik. Arkanıza bakmadan boşayın gitsin aile yaşantınız nasıl bilmiyorum ama bir süre ailenizin yanında kalıp çocuk büyüdükten sonra bir işe girip kendi düzeninizi kurun. Affetmek en büyük hata aldatan affedince yapmayacak sanmayın yine yapar. Sizi istemeyeni sizde atın gitsin.