Hertürlü çıkış yolunu ne yapabilirim gibisinden soruları sürekli olarak kendim düşünüyorum ama çok doldum konuşamadım kimseyle o yüzden belki konuşunca biraz rahatlarım diye düşünmüştüm ama ön yargı hep Allah kimseyi sınamasın
Konu sahibi o iki seçeneği düşünmüyor ki? Gözünün başkasına kayma ihtimalini düşünüyorDüşünme,imkanın varsa boşan..
Neyi düşünüyorsun ?
Sanki yapacak çok bir şey varmış gibi birde düşünüyorsun
Seçenekler sınırlı : ya bu sürüyü gut ya bu diyardan git.
Konu sahibi suçlusunuz,17 yaşında evlenerek,bu adamın ne mal olduğunu bile bile iki çocuk yaparak,evde onu bekleyip ona bağımlı olarak yaşayarak, aldattığını bilerek hâlâ cinsel hayatınızı sorgulayarak,her kahrını çekip susup oturarak,susarak ve üstünü örterek olayları görmezden geldiginiz için suçlusunuz.Merhaba bayanlar. Konuyu uzun uzun anlatmak isterdim fakat okumaktan sıkılırsınız diye kısaca anlatacağım. 7 senelik evliyim 24 yaşındayım. 2 tane cocuğum var biri daha 3 aylık ve eşim sürekli olarak aldatıyor beni sosyal hesaplardan ve hiçbirşekilde vazgeçmiyor. O kadar çok dil döktüm ki duvarlar dile gelirdiherşeyi denedim boşanma aşamasından bile döndük ama yok yine yine yapıyor ben kendimi kesinlikle hatalı bulmuyorum çünkü ben herşeyine katlandım hep affettim ve olayı dillendirmeden kapattım ama artık kapatamıyorum sonu yok bunun ve buda değil eşim 2 ay şehir dışında çalıştı gelmeden önce ne laflar ediyodu yanıp tutuşuyodu ama bi geldiki gelmez olaydı. Yine birileri ile yazışmış hemde gittiği şehirden. Ve çok afersiniz ama cinsel hayatımızda düzensiz geldi 15 gün durdu ve sadece 2 defa birlikte olduk. Yüzğne bakmadı kendisi gezdi cocuklara bana ilgi yok evde telefonla oyunlar oynuyor sürekli küfürler artık bende ona karşı ne saygı nede sabır kalmadı. İnanınki artık kendimden korkuyorum gözüm kayar diye bu kadar ilgizsizlik saygısızlık sadakatsizlik beni mahvetti ve hep Allah”a dua ediyorum beni senin yolundan şaşırtma diye. Çirkin biride değilim iki cocuk doğrmama ragmen hala genç kız gibiyim ve utangazda değilim herşeyimi konuşarak çözebilecek biriyim ama olmuyor herşeyi denedim sıktım olmadı umursamadım olmadı ne yaptıysam nafile artık düşünmekten delircem
Babanın evine neden gidemiyorsun ? Hiç kenarda köşede paran yok mu . Düğün takılarindan falan biseyler birazcık destek olabilir .Gözüm yaşlı yazıyorum bunları sizin dediklerinizin her cümlesini her dakika düşünüyorum bi çıkış yolu bulmak için ama ayakta kalmak inanınki çok zor babamın evine gidemem bi ev tutsam tutamam haklısınız bende düşünüyorum bunları ama hani çok daraldığın için kadınlar olarak size derdimi dökmek istedim bu devirde para olmadan hiçbirşey olmuyor
2 yanlış bir doğru etmez..Konu sahibi o iki seçeneği düşünmüyor ki? Gözünün başkasına kayma ihtimalini düşünüyor
Seni tebrik ediyorum. Düşüncelerini bireyi aşağılamadan, saygılı şekilde söyleyerek yol gösterdiğin için. Okuduğum yorumlar içinde en masumu buydu. İşte yapmak gereken bu neden evlendin neden çocuk yaptın aşağılık zavallı diye hor görmek değil. İnsanlık bu değil Müslümanlık bu değil. Teşekkür ederim konu sahibi adına güzel tavsiyelerin için ❤Boşanmak kolay değil haklısınız
Peki böyle yaşamak kolay mı?
O da değil.
Eşinizin belli ki fıtratı böyle. Zor da olsa kabullenin .
Sürekli eşinizin internet geçmişini kontrol etmeyin mesela, ne bulacağınız belli..
Israrla bakıp üzülmek niye ?
Bebeğiniz çok küçükmüş , onu bırakıp çalışmak şu an için hayal olur.
O yüzden elinize geçen bir lirayı bile kenara koyun.
Biraz birikiminiz olursa kendinize güveniniz gelir.
Evden yapabileceğiniz işler varsa deneyin.
Kabul edin, er ya da geç bu evlilik bitecek.
Bitene kadar neyi kenara koyarsanız sonrasında elinize gelir, rahat edersiniz.
O yüzden bir yerden başlayın.
Ne olacak, ne yapacağım, ne edeceğim ... Düşünmek sürekli aynı seyleri kafanız içinde tekrarlamak manasiz.
Ne yapılacağı belli, böyle onursuz bir adamdan boşanmak.
Bunun içinde size gereken biraz cesaret biraz birikim..
Bunları saglayin .
Seni tebrik ediyorum. Düşüncelerini bireyi aşağılamadan, saygılı şekilde söyleyerek yol gösterdiğin için. Okuduğum yorumlar içinde en masumu buydu. İşte yapmak gereken bu neden evlendin neden çocuk yaptın aşağılık zavallı diye hor görmek değil. İnsanlık bu değil Müslümanlık bu değil. Teşekkür ederim konu sahibi adına güzel tavsiyelerin için ❤
En büyük hata, sürekli aldatan birini her seferinde affetmek.Merhaba bayanlar. Konuyu uzun uzun anlatmak isterdim fakat okumaktan sıkılırsınız diye kısaca anlatacağım. 7 senelik evliyim 24 yaşındayım. 2 tane cocuğum var biri daha 3 aylık ve eşim sürekli olarak aldatıyor beni sosyal hesaplardan ve hiçbirşekilde vazgeçmiyor. O kadar çok dil döktüm ki duvarlar dile gelirdiherşeyi denedim boşanma aşamasından bile döndük ama yok yine yine yapıyor ben kendimi kesinlikle hatalı bulmuyorum çünkü ben herşeyine katlandım hep affettim ve olayı dillendirmeden kapattım ama artık kapatamıyorum sonu yok bunun ve buda değil eşim 2 ay şehir dışında çalıştı gelmeden önce ne laflar ediyodu yanıp tutuşuyodu ama bi geldiki gelmez olaydı. Yine birileri ile yazışmış hemde gittiği şehirden. Ve çok afersiniz ama cinsel hayatımızda düzensiz geldi 15 gün durdu ve sadece 2 defa birlikte olduk. Yüzğne bakmadı kendisi gezdi cocuklara bana ilgi yok evde telefonla oyunlar oynuyor sürekli küfürler artık bende ona karşı ne saygı nede sabır kalmadı. İnanınki artık kendimden korkuyorum gözüm kayar diye bu kadar ilgizsizlik saygısızlık sadakatsizlik beni mahvetti ve hep Allah”a dua ediyorum beni senin yolundan şaşırtma diye. Çirkin biride değilim iki cocuk doğrmama ragmen hala genç kız gibiyim ve utangazda değilim herşeyimi konuşarak çözebilecek biriyim ama olmuyor herşeyi denedim sıktım olmadı umursamadım olmadı ne yaptıysam nafile artık düşünmekten delircem
Şu an korunuyor musunuz?Merhaba bayanlar. Konuyu uzun uzun anlatmak isterdim fakat okumaktan sıkılırsınız diye kısaca anlatacağım. 7 senelik evliyim 24 yaşındayım. 2 tane cocuğum var biri daha 3 aylık ve eşim sürekli olarak aldatıyor beni sosyal hesaplardan ve hiçbirşekilde vazgeçmiyor. O kadar çok dil döktüm ki duvarlar dile gelirdiherşeyi denedim boşanma aşamasından bile döndük ama yok yine yine yapıyor ben kendimi kesinlikle hatalı bulmuyorum çünkü ben herşeyine katlandım hep affettim ve olayı dillendirmeden kapattım ama artık kapatamıyorum sonu yok bunun ve buda değil eşim 2 ay şehir dışında çalıştı gelmeden önce ne laflar ediyodu yanıp tutuşuyodu ama bi geldiki gelmez olaydı. Yine birileri ile yazışmış hemde gittiği şehirden. Ve çok afersiniz ama cinsel hayatımızda düzensiz geldi 15 gün durdu ve sadece 2 defa birlikte olduk. Yüzğne bakmadı kendisi gezdi cocuklara bana ilgi yok evde telefonla oyunlar oynuyor sürekli küfürler artık bende ona karşı ne saygı nede sabır kalmadı. İnanınki artık kendimden korkuyorum gözüm kayar diye bu kadar ilgizsizlik saygısızlık sadakatsizlik beni mahvetti ve hep Allah”a dua ediyorum beni senin yolundan şaşırtma diye. Çirkin biride değilim iki cocuk doğrmama ragmen hala genç kız gibiyim ve utangazda değilim herşeyimi konuşarak çözebilecek biriyim ama olmuyor herşeyi denedim sıktım olmadı umursamadım olmadı ne yaptıysam nafile artık düşünmekten delircem
Baba eviniz bu kadar kötü değildir heralde boşanın gidin.Aynı evde yabancı gibiyiz zaten ama bu çare değil tabiki bazen umursamıyorum bazende delircek gibi oluyorum seygi saygı hiçbirşey kalmadı bende zaten ama bende sevilmek istiyorum çok yanlızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?