Aldatılıyorum artık gücüm kalmadı 😔

Allah sizi sınamıyor, siz ısrarla yanlış kararlar alıp hayatınızı zorlaştırıyorsunuz. İnşallah aklınız başınıza bir an önce gelir de yaşınız 60 olduğunda vah gençliğim ne uğruna gitti, vah yaşlandım diye kafanızı taşlara vurmazsınız. Emin olun o zaman çocuklarınız "Anne iyi ki boşanmadın" demeyecek. "Çekmeseydin, biz mi dedik, kavga gürültü içinde büyüdük" diyecekler. Çok yazık

Bosanmadan donen insanlarin 2.cocugu yapmasi yazisiz bir kural gibi...Yeni baslangic yeni cocuksuz yapilmiyor mu anlamadim ki?

Simdi gercekleri kabul etmek lazim, sizin bosanma sansiniz yok. O yuzden esinizin telefonunu karistirmayin, gormeyin, bilmeyin. Firsatiniz oldukca her ihtimale karsi para biriktirin, gram altin parasi topladikca gidip gram altin alin, esinizin bilgisi olmasin. Evde de huzursuzluk cikarmayin surekli kocayi takip edip, cocuklarinizi dogurmayi sectiyseniz kendinizi bir kenara koyup onlarin mevcut hayatini iyilestirmek durumundasiniz, uzgunum.

Düşünme,imkanın varsa boşan..
Neyi düşünüyorsun ?
Sanki yapacak çok bir şey varmış gibi birde düşünüyorsun
Seçenekler sınırlı : ya bu sürüyü gut ya bu diyardan git.
Konu sahibi o iki seçeneği düşünmüyor ki? Gözünün başkasına kayma ihtimalini düşünüyor

Filozof değilsiniz bu kadar düşünüp durmanıza gerek yok. Mahkemelerden dönüp koşa koşa hamile kalmaya devam etmek yerine boşayacaksınız bitecek. Gencecik insansın gir işe çalış

Konu sahibi suçlusunuz,17 yaşında evlenerek,bu adamın ne mal olduğunu bile bile iki çocuk yaparak,evde onu bekleyip ona bağımlı olarak yaşayarak, aldattığını bilerek hâlâ cinsel hayatınızı sorgulayarak,her kahrını çekip susup oturarak,susarak ve üstünü örterek olayları görmezden geldiginiz için suçlusunuz.

Bundan öncesi için yapacak bir şey yok erken evlilik yanlış evliliğe çocuk vs. Bari bundan sonrasını kurtarın. Dil döktünüz diye adam huyundan neden vazgeçsin. Çocuklar evde karısı evde. Çamaşırı yıkanıyor yemeği yapılıyor aldatınca da karısı hâlâ evde iki dır dır edip geçiyor. Adamın vazgeçmesi için bir sebep göremedim. Boşanmaya kalktığınız an da toyluğunızdan faydalanır tamam düzelcem diye ağlar yine dönersiniz. Siz kısır döngünün içindesiniz böyle oldukça da aynen böyle devam ederü

Boşanmak kolay değil haklısınız
Peki böyle yaşamak kolay mı?
O da değil.

Eşinizin belli ki fıtratı böyle. Zor da olsa kabullenin .
Sürekli eşinizin internet geçmişini kontrol etmeyin mesela, ne bulacağınız belli..
Israrla bakıp üzülmek niye ?

Bebeğiniz çok küçükmüş , onu bırakıp çalışmak şu an için hayal olur.
O yüzden elinize geçen bir lirayı bile kenara koyun.
Biraz birikiminiz olursa kendinize güveniniz gelir.
Evden yapabileceğiniz işler varsa deneyin.

Kabul edin, er ya da geç bu evlilik bitecek.
Bitene kadar neyi kenara koyarsanız sonrasında elinize gelir, rahat edersiniz.
O yüzden bir yerden başlayın.

Ne olacak, ne yapacağım, ne edeceğim ... Düşünmek sürekli aynı seyleri kafanız içinde tekrarlamak manasiz.

Ne yapılacağı belli, böyle onursuz bir adamdan boşanmak.
Bunun içinde size gereken biraz cesaret biraz birikim..
Bunları saglayin .

Babanın evine neden gidemiyorsun ? Hiç kenarda köşede paran yok mu . Düğün takılarindan falan biseyler birazcık destek olabilir .
Anneniz hayattaysa çocuklarınıza bakar sizde girer bi ise çalışırsınız . Şuan bulunduğunuz durumdan daha kötü değildir herhalde baba evi . Hem ailemin maddi durumu kötü diyorsunuz çalışıp o oarada destek olursunuz. Bakin söylemek kolay diye düşünmeyin ama kendinizi iki çocuğunuzu harcamayın o adam için .

Konu sahibi o iki seçeneği düşünmüyor ki? Gözünün başkasına kayma ihtimalini düşünüyor
2 yanlış bir doğru etmez..
Kocasının kendisini aldatmasıni sebep göstermek suretiyle evli bir kadının başka bir adama bakması; bu tavrını meşru kılmaz.
Şimdi böyle bakınca ; kocam beni aldatıyor konusu olmaktan çıkmis, kocami aldatma ehliyetine hak kazandım konusu olmuş. ,
Hem aldatmadan dert yanip hem de bunu yapabileceğini ima etmesi çok ironik geldi bana.

Seni tebrik ediyorum. Düşüncelerini bireyi aşağılamadan, saygılı şekilde söyleyerek yol gösterdiğin için. Okuduğum yorumlar içinde en masumu buydu. İşte yapmak gereken bu neden evlendin neden çocuk yaptın aşağılık zavallı diye hor görmek değil. İnsanlık bu değil Müslümanlık bu değil. Teşekkür ederim konu sahibi adına güzel tavsiyelerin için ❤

Ben de teşekkür ederim size mutlu ettiniz nazik mesajınız ile

Nacizane tavsiyeler işte. .
İnşallah Allah yardımcısi olup feraha çıkarır konu sahibini de, mağdur durumda olan her bireyi de.
Hayırlı forumlar dilerim

Boşanmak çift taraflı ve ne kadar kabullenip affetsende devam edemez duruma gelmek diye de bir şey var yani hayatını kurman için zamanın kısıtlı.
Eşin kronik zampara , bu kadar kadınla temas ede ede nihayetinde birine aşık olacak ve bir gün gelip yüzüne yüzüne ben birine aşık oldum diyecek ,
Bu olmadı var sayalım bir gün evli / belalı / dolandırıcı birine denk gelip başını belaya sokacak ,
Buda olmadı diyelim başka bir kadını hamile bırakacak
Bu yazdıklarım gerçekleştiği gün çantana maaş kartını koyup kapıyı çekebilecek durumda olman lazım
Nasıl eve bağlarım , kırmızı don giysen evde kalır gibi toplum önerilerinin seni oyalamasına izin vermeden bu yazdıklarımdan birinin başına geleceği güne hazırlan lütfen.
Evlenirken / eğlenirken bin kişiyi düğüne toplarsında , Boşanma vs. durumlarında bir kişi gelmez bu durumlarda İnsanın en sadık dostu mesleği ve maaş kartıdır

En büyük hata, sürekli aldatan birini her seferinde affetmek.

Şu an korunuyor musunuz?

Aynı evde yabancı gibiyiz zaten ama bu çare değil tabiki bazen umursamıyorum bazende delircek gibi oluyorum seygi saygı hiçbirşey kalmadı bende zaten ama bende sevilmek istiyorum çok yanlızım
Baba eviniz bu kadar kötü değildir heralde boşanın gidin.

Boşanmazsanız eğer birliktelik yaşayacaksanız bile korunun, cinsel yolla geçen bi sürü hastalık var

İnsanlar 24 yasinda üniversiteye gidip okul okuyup hayatını tekrar kuruyor
Lütfen bosan ve oku sonra da iş bul hayatına yazik üzüldüm cidden kardeşimden 2 yas büyüksün sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…