• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATILIYORMUYUM :(

Ceza sebebiyse alırım cezamı problem değil . 06 da benim için önemli bir ay illa plaka olmasi gerekmiyor. Tabi bunu düşünmek birazda zekaya bağlı . Neyse uzatmaya gerek yok siz konu sahibinden bende sizin yorumunuzdan rahatsız oldum o kadar . 06 yada sınırsız guleblrsnz
ahahahahha idrardan karakter tahlili mi yapıyorsunuz?

Bi
Suph
suphe insani yer bitirir.eger durduk yere supheleniosan kesin altinda bisey wardr.bugune kadar olmadida neden simdi oldu bu kiskancligin.demekki giciklandigin seyler war.sessz sesz tskip etmeye dwm et
Bi sEn anladın sanrım beni.. beni burda paronoyak yaptılar :)

Amacım kızı iştn çıkarttırmak değil verceği cevabı merk ettim sadece böyle düşünmemin sebebi eşim bana karşı kimseyi savunmazdı asla ama bu kıza laf söyletmiyo çok iyi die bahsediyo sürkli biyere kadar

Amacin kizi işten çikarttirmak değil; ama yine de akliniza böylesine ayip bir düş7nce geliyor. Ve sırf gönlün olsun diye, eşinin bu isteğine evet diyerek karaktersizlik yapmasini istiyorsun?

Ortada fol yok ve sana rahat batiyor. Bu şekilde seninle bir ömür geçirmek..

Bi

Bi sEn anladın sanrım beni.. beni burda paronoyak yaptılar :)

Sayfalar dolusu insan sana "saçmaliyorsun" diyor; bir tane seni destekleyen yorumu cimbizla seçip "bi sen anladin beni" diyorsun.

Hadi canim, sana laf anlatmak boşuna. Kocan seni kesin aldatiyor. Hatta diğer kadini da bildiklerini anlatmasin diye kovuyor işten. Kizin butun akrabalari da işin içindeymiş zaten. Sana kurulmuş koca bir komplo. Yaziiiiik.. Boşa gitsin!

Kinayede olsa takildiginiz hoşunuza gitmeyen bişeyi tekrarlamis oluyorsunuz . KK yi seviyorum sürekli okuyorum . Hoşuma gitmeyen tek durum bu yazı meselesi yok harfleri yutmus yok yanlış cümle kurmus vs...En azından bdv de böyle şeylere takılmayin ya insanlar sıkıntılarını yazıyor . Ben ağlaya ağlaya bir konu paylaşırken nasıl harflere yazıya dikkat edebilirim. Madem hoşunuza gitmiyor kinaye falanda yapmayın gereksiz.
bakın hata bir kere yapılır. ama bunu devamlı yaparsanız hata olmaz,biraz dikkat etmek o kadar zor değil.
konuya bakın,bir tek yerde değil ki bu.

Back
X